Renx Postitatud 20. veebruar 2011 Jaga Postitatud 20. veebruar 2011 minul vahet ple, sobivad mõlemad päevad, aga otsustage ära kumb päev Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 21. veebruar 2011 Jaga Postitatud 21. veebruar 2011 Teeb siis teisipäeval 22.02.2011 kogunemist. koguneks kell 20 mustika alla parklasse 8) 8) Üritan ise ka siis ilusti kohal olla :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 22. veebruar 2011 Jaga Postitatud 22. veebruar 2011 Nujah eks ma siis ka platsis. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
callaway Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 Täna oli ikka neljapäev?!!??! Igatahes käisin korterikaaslasega kahe E30nega kohal... kahekesi oli ka päris lõbus Kus te kõik olite? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 Keegi polnud teemas Up teinud, et see neljapäev kogunemine on Mõtlesin ka tulla aga vaatasin, et keegi siin ei räägi sellest siis ei liikunud ka kuskile. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 oleks ka läbi vaadanud, aga ei sõida mu masin hetkel paraku :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
callaway Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 selleks ei pea ju up'ima. see ju elementaarne, et neljapäeva õhtul 20.00 mustikas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Zhaft Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 Pole siin midagi elementaarset! Ennegi upitud ja õhtul olen üksinda seal pea tunni istunud ning siis ära sõitnud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 viimasel ajal on kuidagi sedasi hakanud olema, et kui tehakse teemas Up siis ikka rahvas liigub ka. Et kui keegi kirjutab, et läheb kohale siis tulevad teised ka kes viitsivad,. 8) 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 3. märts 2011 Jaga Postitatud 3. märts 2011 Ma sattusin juhuslikult sinna täna ja nägin kahte rulli,mõtlesin veel ise et hea kokkusattumus 3 rulli korraga parklas aga kuna ma asjast enne ei teadnud vilistasin rahulikult linnapeale driftima Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
callaway Postitatud 4. märts 2011 Jaga Postitatud 4. märts 2011 punane sedaan või must kupee? kokku oli vahepeal viis rulli all mustikas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 4. märts 2011 Jaga Postitatud 4. märts 2011 Mina käisin korra punase sedaaniga läbi sealt, vaatasin et miskine ruöll seisis aga suht väsimus kah peal ja ei tundunud tuttav nägu ning läksin minema. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 4. märts 2011 Jaga Postitatud 4. märts 2011 Ma ka punase madala sedaaniga Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 5. märts 2011 Jaga Postitatud 5. märts 2011 aga tuleval neljapäeval võiks siis ju koguneda või mis? :roll: ...oleks ise ka tõenäoliselt platsis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 5. märts 2011 Jaga Postitatud 5. märts 2011 no siis tulen mina ka kohale kui juhuslikult tööl kaua ei lähe Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 5. märts 2011 Jaga Postitatud 5. märts 2011 ma üritan ka kohale veereda ... kummaga seda ma veel päris täpselt ei tea Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 5. märts 2011 Jaga Postitatud 5. märts 2011 eks võtan ka teadmiseks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Siimu Postitatud 7. märts 2011 Jaga Postitatud 7. märts 2011 Kes neljapäeval siis kohal on ? Tuleks näitaks ka vagunit ja krahmaks juppe kaasa kellele vaja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 8. märts 2011 Jaga Postitatud 8. märts 2011 Platisis ranno vahetame seal tagasi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
_siim_ Postitatud 8. märts 2011 Jaga Postitatud 8. märts 2011 mina Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 8. märts 2011 Jaga Postitatud 8. märts 2011 mina 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 8. märts 2011 Jaga Postitatud 8. märts 2011 nu ma juba ootan mihkel Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 10. märts 2011 Jaga Postitatud 10. märts 2011 võibolla kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Lauri1 Postitatud 10. märts 2011 Jaga Postitatud 10. märts 2011 ma tulen ka kohale, varu rulliga, kuna igapäeva rull viidi täna minema Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
callaway Postitatud 10. märts 2011 Jaga Postitatud 10. märts 2011 kui keegi kogunemisele tuleb, kel on üle originaal käigukanginupp, siis võtku see kaasa...tahan!! :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse