Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Teeb siis teisipäeval 22.02.2011 kogunemist. koguneks kell 20 mustika alla parklasse 8) 8) Üritan ise ka siis ilusti kohal olla :twisted:

• 2 nädalat hiljem...

Täna oli ikka neljapäev?!!??!

Igatahes käisin korterikaaslasega kahe E30nega kohal... kahekesi oli ka päris lõbus :D

Kus te kõik olite?

Keegi polnud teemas Up teinud, et see neljapäev kogunemine on :D

Mõtlesin ka tulla aga vaatasin, et keegi siin ei räägi sellest siis ei liikunud ka kuskile.

oleks ka läbi vaadanud, aga ei sõida mu masin hetkel paraku :roll:

Pole siin midagi elementaarset! Ennegi upitud ja õhtul olen üksinda seal pea tunni istunud ning siis ära sõitnud.

viimasel ajal on kuidagi sedasi hakanud olema, et kui tehakse teemas Up siis ikka rahvas liigub ka. Et kui keegi kirjutab, et läheb kohale siis tulevad teised ka kes viitsivad,. 8) 8)

Ma sattusin juhuslikult sinna täna ja nägin kahte rulli,mõtlesin veel ise et hea kokkusattumus 3 rulli korraga parklas :lol: aga kuna ma asjast enne ei teadnud vilistasin rahulikult linnapeale driftima :D

Mina käisin korra punase sedaaniga läbi sealt, vaatasin et miskine ruöll seisis aga suht väsimus kah peal ja ei tundunud tuttav nägu ning läksin minema.

aga tuleval neljapäeval võiks siis ju koguneda või mis? :roll: ...oleks ise ka tõenäoliselt platsis :D

Kes neljapäeval siis kohal on ? Tuleks näitaks ka vagunit ja krahmaks juppe kaasa kellele vaja :D

kui keegi kogunemisele tuleb, kel on üle originaal käigukanginupp, siis võtku see kaasa...tahan!! :wink:

Niipalju rulle pole ma elusees koos näinud :D

Kahjuks pidin ise lahkuma sealt varem.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus