Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mul oleks üks ettepanek ja hea koht kus talve mõnusid nautida,aga see jääb tallinnast umbes 30-35km kaugusele ja muidugi järv peab ka kaane peale saama.Nimelt koht siis mustjõe ja seal jube hea karjäär.Ise käin seal iga talv oma oskuseid lihvimas.Et võiks teha ühe ilusa laupäeva seal kui talv ikka tuleb :D korraldaks ka siis ühe väikese mõõduvõtu ning mingi ühispildi :wink:

Kui muidugi huvilisi on,sest Tallinnast vist ei raatsi kõik ilmselt tulla. :roll:

Aga pange oma mõtted kirja ja vaatame mis saama hakkab,sest see vaid minu mõte...

Ei plaan on tore aga lamell rehviga pole jääl mitte essugi mul teha :D

Ma võin pealt ka vaadata iseenesest...

seda küll sest ma ise ilmselt piigiga ültse peale,sest tänava sõidu rehviga

ma sõita ei oska need nii libedad.

Aga hakkaks huvilisi kirja panema vaikselt,et kui talv tuleb siis lihtsalt lendaks sajaga peale.Võib ka naisi kaasa võtta neid seal hea õpetada :D

me soovime siin kokkutuleku korralda aga samas siis natuke talve mõnusid nautida :wink:

Olgu olgu teen uue teema siis kui ei anna rahu :D

JÄTKUB UUES TEEMAS:RULLID KOKKU JA TALVEMÕNUSID NAUTIMA

ni ni

lumi maas ajaks homme väikse pundi kokku läheks A Le Qoc areenale :wink:

mina olen kohal

mis kella aeg sobib :D

Kui lumi maas on siis mina oleks kindalst käpp ja kui hästi läheb siis vb veeregb homme minu õuele kah üks bmw, aga kahjuks mitte E30. :roll:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus