Yux323 Postitatud 1. detsember 2009 Jaga Postitatud 1. detsember 2009 god damn andke autot Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 2. detsember 2009 Jaga Postitatud 2. detsember 2009 god damn andke autot Aga paneme mootori peale tagasi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 4. detsember 2009 Jaga Postitatud 4. detsember 2009 Mul oleks üks ettepanek ja hea koht kus talve mõnusid nautida,aga see jääb tallinnast umbes 30-35km kaugusele ja muidugi järv peab ka kaane peale saama.Nimelt koht siis mustjõe ja seal jube hea karjäär.Ise käin seal iga talv oma oskuseid lihvimas.Et võiks teha ühe ilusa laupäeva seal kui talv ikka tuleb korraldaks ka siis ühe väikese mõõduvõtu ning mingi ühispildi :wink: Kui muidugi huvilisi on,sest Tallinnast vist ei raatsi kõik ilmselt tulla. :roll: Aga pange oma mõtted kirja ja vaatame mis saama hakkab,sest see vaid minu mõte... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 4. detsember 2009 Jaga Postitatud 4. detsember 2009 Ei plaan on tore aga lamell rehviga pole jääl mitte essugi mul teha Ma võin pealt ka vaadata iseenesest... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 seda küll sest ma ise ilmselt piigiga ültse peale,sest tänava sõidu rehviga ma sõita ei oska need nii libedad. Aga hakkaks huvilisi kirja panema vaikselt,et kui talv tuleb siis lihtsalt lendaks sajaga peale.Võib ka naisi kaasa võtta neid seal hea õpetada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 Allpool jääraja teema olemas ju. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 me soovime siin kokkutuleku korralda aga samas siis natuke talve mõnusid nautida :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 kas ka seda,mida talviseks hetkemõnuks kutsutakse? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 Im IN :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 A LeCoq arenal te ju seda ometi ei tee, siia teemasse sobiks see jutt paremini. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 5. detsember 2009 Jaga Postitatud 5. detsember 2009 Olgu olgu teen uue teema siis kui ei anna rahu JÄTKUB UUES TEEMAS:RULLID KOKKU JA TALVEMÕNUSID NAUTIMA Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
inc13 Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 Täna ka midagi toimub või ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
paka66 Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 Pidi väike puhkus olema vist :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 teeks järgmine nädal esmaspäeval siis ma ka autoga linnas 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 Ma ka täna ei jõua Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 Täna ka midagi toimub või ? Sa muidu läheks kokkukale ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
inc13 Postitatud 7. detsember 2009 Jaga Postitatud 7. detsember 2009 Sa muidu läheks kokkukale ? ma liigun korra sealt läbi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 ni ni lumi maas ajaks homme väikse pundi kokku läheks A Le Qoc areenale :wink: mina olen kohal mis kella aeg sobib Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 Kui lumi maas on siis mina oleks kindalst käpp ja kui hästi läheb siis vb veeregb homme minu õuele kah üks bmw, aga kahjuks mitte E30. :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 ma ka äkki selles suhtes et kui lund on ja pidamist ka siis oleks pro Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 Aga homme kell 8 siis arenal ? 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Martin_S Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 Miks ka mitte Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 Kui musi lubab, siis tulen ka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 no mis jutt 8) ok eks ma siis proovin 8 kohal olla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 13. detsember 2009 Jaga Postitatud 13. detsember 2009 Arvatavasti kohal :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse