Hüppa postitusse
Postitatud
comment_132984

Tere!

Mul on seoses kütusenäidikuga kaks probleemi. Kütusenäidiku skaala ulatub üle 60 liitri. Kas ma eksin, kui m20b20-l peaks olema 55-liitrine kütusepaak? Probleemid:

1) isegi silmini täis tankides jääb kütusenäidik 50 ja 60 liitri vahele;

2) allpool 20 liitrit hakkab kütusenäidik hüplema.

Hüpotees on, et kunagi, kui kelladeblokk välja vahetati (üle-eelmise omaniku sõnul vahetas 2000ndate lõpus selle välja ja keeras odomeetrile ette sama näidu, mis oli vanal), siis läks selline kelladeblokk, kus on 63-liitrine paak ette nähtud autole ja sellest tulenevalt on mõlemad vead.

Kas probleemi lahendaks kelladeblokis kütusenäidiku välja vahetamine 55-liitrise vastu? On see võimalik üldse, jättes muud asjad blokis puutumata?

Esiletõstetud vastused

comment_133046

Alt kohe arusaada kumb paak,või istme alt.

Näidikuid saab vaheta,mul oli ka hüplev näidik,uuega korras.Sul pigem see tühjapaagiga sõitmise tulemus,et tasemeandur läbi.

Kui fl auto siis 2 tasemeandurit bensukal ja prekal 1.Seal juba võib mingi gemüüse olla.

Muudetud , muutis valgma

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus