Hüppa postitusse

BMW 324 td '88 - Lauri89i

Tere! Sai omale ka siis lõpuks rullikas ostetud. Eelnevalt olen omanud kahte e36. Rullika ostsin, kuna tuli selline ootamatu ja soodne pakkumine. Ja hakkas meeldima selline vanakooli masin. Autost siis: Mootoriks 2.4 td, sedaan kere(FL),väljalaske aastaks 1988, passis kirjas 85 kw-kes seda teab, palju neid järgi on:)

Masinaga üldiselt rahul, mootor töötab normaalselt, kerega on vaja natuke tegeleda. ja on veel pisivigu

Vigadest siis:

juhipoolne parktuli ei tööta-eelmine omanik arvas, et tuledelülitis asi.Pole ise veel uurinud asja

katuseluugil üks hammakas kulunud-kardan, et peab terve süsteemi uue hankima

kerel mõned kohad vajavad veits tegemist

uksed ei käi lukku-võti ei keera ukselukus.Ilmselt vaja lukk ära vahetada ja tahaks ka kesklukku. Valmidus olemas, lihtsalt vaja mootoreid ja keskluku aju

siis selline huvitav asi ka, et taga on kundepool trummelpidur, juhipool ketas. Vaja hankida kettaga kundepoolne õõts

esipõll on kuskile kadunud ja ees mingi läti spoila

Hetkel rohkem miskit ei meenu, eks ma üritan vaikselt vigu eemaldada, mis praegu suht keeruline, kuna vaja veel mõned kuud sõjaväes olla.

post-1873-0-68644100-1326558016_thumb.jp

post-1873-0-54150300-1326558025_thumb.jp

post-1873-0-45814900-1326558034_thumb.jp- minu eelmise bemmiga

post-1873-0-97631400-1326557992_thumb.jp

post-1873-0-69583300-1326558003_thumb.jp

Muudetud , muutis lauri89i

Esiletõstetud vastused

• Autor

algul vaatasin ise ka, et kundepoolne esiratas liiga taga. eks peab uurima,vbl sild veits paigast ära. Aga selle esispoila puudu olev jupp on mul olemas. vajaks lihtsalt klaasriidega paikamist. tegelt tahaks originaal esipõlle üldse. see läti tuuning ei meeldi eriti.

Läti tuuning ei meeldi väga kellegile...ma loodan vähematl nii!

Tundub et autoga tööd on...edu!

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.