Hüppa postitusse

BMW 320i touring -vr6-

nii ka lõpuks sai ka oma masinast pildid tehtud...

autoks siis bmw 320i touring tehasest siis välja veerend 1989 aastal läbisõitu näitab 206345 kuid see kas mitmendal tiirul või keritud..

lisadeks siis el aknad peeglid suur kompuuter.

auto ise siis eelmine aasta saksast. eestis siis mina teinene omanik

paar nädalat tagasi sai uus õli vahetus koos filtritega ennem minukätte sattumist seisis auto kuskil 5 kuud garaazis. ja ka hertzis on kõik võimalikud juhtmed ja heli paigaldatud..

pildid siis aadressil: http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/

Esiletõstetud vastused

suurt kompuutrit ei leidnud pildil, võis mõtlesid compuutri all seda check service jublakat laes ?

• 4 kuud hiljem...
  • Autor

nii täna sai siis m tech II sealt ära vahetatud orginaali vastu aga teha veel palju uut põlle vaja õhu suunajaid jne kui kellegil pakkuda siis andke teada:D

• Autor

pühapäeval sai siis ka karter puruks sõidetud see praegu vahetamisel nii et see autu ei näe veel nii pea päevavalgust, kuna tuleb päris palju ära teha

• 4 kuud hiljem...
  • Autor

nonii pole ammu kirjutanud et siis auto hakkab vaikselt ilmet võyma m-techi asemel orginaal stange ,karter sai ka nõõd korda ja täna sai täna endale nahk sisu soetatud :D tänu kasutaja impsionule suured suured tänud ::hail::

Hea lugeda, et nende vanade autodega ikka tegeletakse ja ei lasta neil seistes laguneda jõudu ja jaksu minupoolt.

Seoses selle esipõllu jutuga küsiksin ma seda, et kuidas seda vahetatakse oleks vaja endalgi korra maha saada see ehk saab ilusti sirgeks kui ei siis uus külge.. Ja Kas Mtech stanget müüa või mingi e30 jubina vastu vahetada ei tahaks ?

• Autor
Hea lugeda, et nende vanade autodega ikka tegeletakse ja ei lasta neil seistes laguneda jõudu ja jaksu minupoolt.

Seoses selle esipõllu jutuga küsiksin ma seda, et kuidas seda vahetatakse oleks vaja endalgi korra maha saada see ehk saab ilusti sirgeks kui ei siis uus külge.. Ja Kas Mtech stanget müüa või mingi e30 jubina vastu vahetada ei tahaks ?

to buumer123 M-tech juba kahjuks müüüdud ja põll käis suht lihtsalt minumeelest ära mingite poltidega aga iluvõre ja stange tuleb ikka ära võtta...

Eile tegelesin autoga siis uurisin auto all seda põlle värki mulle tundus et nagu kerega 1 tükk. hästi tiheda sammuga oli nagi mingi valss või needi taoline asi aga need polnud siis uurisin 1 msnis ütles et need tuleb läbi puurida ja pärast saab väikeste poltidega asendada. Aga ma arvan, et tegelikult pole neid vaja üldsegi puutuda siis....

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

nonii täna sai siis autol vahetatud kõik filtrid õlid ja küünlad pidurid sai ka täiesti uued:P järgmine nädal plaanis juba uued kettat kõik uus käsipiduri süsteem peale panna siis väheke värvi uut lõpp pütti oleks ka vaja siis peaks juba bueno olema:D tahaks veel järgmine nädal impsionult saadud sisu ka sisse visata..

aa kui kellegil kompu juhe üle on siis võib teada anda kuna kalkuleerisin paari asjaga mööda:P

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

kurat jah kui auto juures juba olin siis tuli meelde et fotokas jäi koju:D

aga mulle meeldib täiega:D aga ek siis lähi ajal teen pildid ka:P

• 2 aastat hiljem...
  • Autor

no nii uuendaks ka teemat vahepeal.

paar päeva tagasi sai auto uueväljalaske ja ka ette uued amordid,vedrud,kondid,tugilaagrid jne. lisaks siis veel el luugisüsteemi ja heleda lae asemel kaunistab seda nüüd must lagi õhtul panen mõned pildid ka. :arrow:

Muidu päris ilus, aga minu silma riivab see punane keskkonsooli esimene osa :? Kas selline lahendus ongi mõeldud nii?

• Autor

ei selline lahendus pole kindlasti nii mõeldud.keegi tuuning huviline sakslane on seda ilusaks pidanud vms.saksast tuues oli see juba nii.olen pakkumistele avatud musta osas.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.