Hüppa postitusse
Postitatud
comment_26445

nii ka lõpuks sai ka oma masinast pildid tehtud...

autoks siis bmw 320i touring tehasest siis välja veerend 1989 aastal läbisõitu näitab 206345 kuid see kas mitmendal tiirul või keritud..

lisadeks siis el aknad peeglid suur kompuuter.

auto ise siis eelmine aasta saksast. eestis siis mina teinene omanik

paar nädalat tagasi sai uus õli vahetus koos filtritega ennem minukätte sattumist seisis auto kuskil 5 kuud garaazis. ja ka hertzis on kõik võimalikud juhtmed ja heli paigaldatud..

pildid siis aadressil: http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/

Esiletõstetud vastused

• 4 kuud hiljem...
  • 4 kuud hiljem...
comment_23222

Hea lugeda, et nende vanade autodega ikka tegeletakse ja ei lasta neil seistes laguneda jõudu ja jaksu minupoolt.

Seoses selle esipõllu jutuga küsiksin ma seda, et kuidas seda vahetatakse oleks vaja endalgi korra maha saada see ehk saab ilusti sirgeks kui ei siis uus külge.. Ja Kas Mtech stanget müüa või mingi e30 jubina vastu vahetada ei tahaks ?

• Autor
comment_23219
Hea lugeda, et nende vanade autodega ikka tegeletakse ja ei lasta neil seistes laguneda jõudu ja jaksu minupoolt.

Seoses selle esipõllu jutuga küsiksin ma seda, et kuidas seda vahetatakse oleks vaja endalgi korra maha saada see ehk saab ilusti sirgeks kui ei siis uus külge.. Ja Kas Mtech stanget müüa või mingi e30 jubina vastu vahetada ei tahaks ?

to buumer123 M-tech juba kahjuks müüüdud ja põll käis suht lihtsalt minumeelest ära mingite poltidega aga iluvõre ja stange tuleb ikka ära võtta...

comment_23215

Eile tegelesin autoga siis uurisin auto all seda põlle värki mulle tundus et nagu kerega 1 tükk. hästi tiheda sammuga oli nagi mingi valss või needi taoline asi aga need polnud siis uurisin 1 msnis ütles et need tuleb läbi puurida ja pärast saab väikeste poltidega asendada. Aga ma arvan, et tegelikult pole neid vaja üldsegi puutuda siis....

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_22972

nonii täna sai siis autol vahetatud kõik filtrid õlid ja küünlad pidurid sai ka täiesti uued:P järgmine nädal plaanis juba uued kettat kõik uus käsipiduri süsteem peale panna siis väheke värvi uut lõpp pütti oleks ka vaja siis peaks juba bueno olema:D tahaks veel järgmine nädal impsionult saadud sisu ka sisse visata..

aa kui kellegil kompu juhe üle on siis võib teada anda kuna kalkuleerisin paari asjaga mööda:P

• 3 nädalat hiljem...
  • 2 aastat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.