Tervist! Kuna vana arm ei roosteta, siis sai ikkagi uuesti e30, hoovile toodud, ning kuna projekt tõotab põhjalikum tulla, siis otsustasin oma projektikast siia teema teha. Kavas siis siin nö autopäevikut pidada ja abi küsida, kui millegiga hätta peaksin jääma. Hetkel ei oska midagi väga kirjutada. Auto on seisnud nagu ma aru sain, siis 2014.a suvest saadik, hetkel puudub mootor, plaanis on osta originaal m40b18. Kere tundus põhja alt nõksu tugevam olema, kui mu eelmisel oli, kuid see eest on ohtralt iluvigu välimusel. Praegu on siis selline plaan, et kakun auto seest täiesti tühjaks, et näha palju seal keevitustööd teha oleks vaja, ning siis ära lasta keevitada. Auto seest on suht niiske, seega põhjamatt jms tuleks ära kuivata. Aga teile siis veidi pildi materjali ka: Aga hetkel selline nimekiri, mida vaja oleks: -vasakpoolse esitule raam -kapott -parempoolne tagatuli -esimest põllelisa -tervet sisu(istmed)
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tervist!

Kuna vana arm ei roosteta, siis sai ikkagi uuesti e30, hoovile toodud, ning kuna projekt tõotab põhjalikum tulla, siis otsustasin oma projektikast siia teema teha. Kavas siis siin nö autopäevikut pidada ja abi küsida, kui millegiga hätta peaksin jääma.
Hetkel ei oska midagi väga kirjutada. Auto on seisnud nagu ma aru sain, siis 2014.a suvest saadik, hetkel puudub mootor, plaanis on osta originaal m40b18. Kere tundus põhja alt nõksu tugevam olema, kui mu eelmisel oli, kuid see eest on ohtralt iluvigu välimusel.
Praegu on siis selline plaan, et kakun auto seest täiesti tühjaks, et näha palju seal keevitustööd teha oleks vaja, ning siis ära lasta keevitada. Auto seest on suht niiske, seega põhjamatt jms tuleks ära kuivata.
Aga teile siis veidi pildi materjali ka:
Aga hetkel selline nimekiri, mida vaja oleks:
-vasakpoolse esitule raam
-kapott
-parempoolne tagatuli
-esimest põllelisa
-tervet sisu(istmed)
Muudetud , muutis AloTupits