Hüppa postitusse
  • Vastuseid 411
  • Vaatamisi 93,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_23387
Käib ikka kiirelt küll , mõtlesin , võtsin , tegin ..ja valmis ! :lol: 8)

..saaks ise ka nii , mis siis viga oleks :D

Seega respect !

Pean vist oma 5-st ühe masina maha müüma :D

njh, kui eesmärk olemas peab tegema :wink:

oleks ka kiiremini saand ag apoes tekkis suurem juhtkonna vahetus ja seeg ajuppid olid kuuaega tulekul :cry:

• 5 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
comment_22892

Mul hoiab turbo hääle tagasi. Kuid otse toru koos sportpütiga on kindlasti valjem kui minu tühi toru :D Ning m50 ikkagi suht lärmakas kui vedu järgi on. Ning meie politsei hindab ju kõrva järgi, et hmm, kle, sul liiga vali, ülevaatusele ja head õhtut :lol:

• Autor
comment_22891
Mul hoiab turbo hääle tagasi. Kuid otse toru koos sportpütiga on kindlasti valjem kui minu tühi toru :D Ning m50 ikkagi suht lärmakas kui vedu järgi on. Ning meie politsei hindab ju kõrva järgi, et hmm, kle, sul liiga vali, ülevaatusele ja head õhtut :lol:

siis tuleb vaidlema hakata, mõõtku ää kui tahavad :lol: lasen Bemmi soundi :wink:

comment_22887

Teeme nii. Võiks kuskil rullikad kokku ajada või mis? Siis on põhjust oma vankrit pesta :D Ainuke asi mis vihaseks teeb on see, et pole oma madaldust kätte saanud... 3 nädalat juba ootand. Juttu oli 1- 2 nädalat (poodi hetkel veel ei avalikusta) Järgmine või siis üle järgmine nv. toon omale mingi masina tööautoks millega siis "talv" ka mõõda saata :lol: Siis saan e30 garaa¾i lükata ja kere kallale minna. Mõte on ka peale kere remonti 125 kw mootor muretseda kuna see 2.7 kompot annab vaikselt märku, et ta ei viitsi enam :S

• Autor
comment_22886
Teeme nii. Võiks kuskil rullikad kokku ajada või mis? Siis on põhjust oma vankrit pesta :D Ainuke asi mis vihaseks teeb on see, et pole oma madaldust kätte saanud... 3 nädalat juba ootand. Juttu oli 1- 2 nädalat (poodi hetkel veel ei avalikusta) Järgmine või siis üle järgmine nv. toon omale mingi masina tööautoks millega siis "talv" ka mõõda saata :lol: Siis saan e30 garaa¾i lükata ja kere kallale minna. Mõte on ka peale kere remonti 125 kw mootor muretseda kuna see 2.7 kompot annab vaikselt märku, et ta ei viitsi enam :S

se rullikate kokkuajamine on hea mõte, ajaksin enda oma ka kurjaks :wink: ma teen endal küljekarpe, kdri tungi kogad nats hapud muud midagi :)

mis se 2,7 siis teeb, hakkab varsi andma v2 :lol:

comment_22884
see rullide kokku ajamine on päris hea idee teil...

siis oleks ka mul põhjust enda moll puhtaks pesta...

aga seda peaks nats lähemalt arutama

Keegi võiks kokkutulekute alla siis juba teema teha äkki?

Hea oleks kui see kokkusaamine toimub enne novembrikuu lõppu, sest siis tulevad suuremad kulutused. Õlivahetus kindlustus saab novembris läbi ja sama juhtub ka ülevaatusega :D

comment_22878
no ma arvan et ka teistel pole midagi selle vastu kui keegi mujalt kah tuleb... (vähemalt minul küll pole)

aga ok keegi võiks ikakgi kokku tulekute alla teema teha...

mis me ikka teise mehe teemat risustame...

Tehke kogunemine mandril siis ma rikastan sind 4ja silindri ja 5 käigu võrra :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.