29. august 20159 a comment_98165 Huvitav, kas neil klappidel ka vahe erinevatel E30 aastakäikudel/mootoritel????Mu 1992 a. 318i Touringu luukerel küljes alles salongiradikas: äkki seal ka selline klapp Igastahes, kui masin sõitis, siis soojendusega probleeme polnud Muudetud 29. august 20159 a, muutis madka007
29. august 20159 a comment_98168 Vahe on aastakäigus, uuemad nagu pildil, on saatanast. Otsi musta korpusega vahepealse pre ja esimese otsa face oma, on suurem võimalus korralik saada.
29. august 20159 a comment_98175 Nad kõik lekivad klapi enda vahelt ka , enamus on oksiidised sealt, see on selge vihje.
29. august 20159 a Autor comment_98177 Oli jah klapi vahelt ka oksiidine. Peaks huvi pärast needid läbi puurima ja vaatama, ehk on selle vastu mingit ravi.
30. august 20159 a comment_98188 Niih! Mul see klapp siis selline: tundub küll, nagu Sul vaja. Aga tõsi mis tõsi: ongi klapi vahelt oksiidine vmt. Aga toru selle eest terveKui arvad, et võiks sobida siiski Sulle, võta ühendust........Pildid siis Muudetud 30. august 20159 a, muutis madka007
30. august 20159 a Autor comment_98211 Võtsin asja lahti ja ei valgunud seal laili väga midagi. Kogu kurja juur on seal üks O-rõngas mis kuumaga lõpuks kõvaks on läinud. Tuleb lihtslt leida vähe asjakohasemast materjalist (silikoon, EPDM või vitoon) O-rõngas ja korras ta peakski olema.
30. august 20159 a comment_98213 Pole seal mingisugust o-rõngast, sisu on siis juba jalga lasknud,kui ei pudenenud. Need klapid ei ole remonditavad!
30. august 20159 a Autor comment_98222 No ma räägin sulle, et see klapp on seal kõik olemas ja mittemidagi ära ei pudenenud. Klapp oli jäigalt solenoidi küljes kinni ja polnud üldse seda nägugi nagu see sealt ära käiks. Solenoidi ja korpuse vahel oli o rõngas, see uus sisse ja korras. Homme võin sulle pildid panna kui ei usu. http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=203038See küll teise tüübi klapp, aga pilt mis seest avanes oli täpselt samasugune. Pildil on näha ka O-rõngas, mis on surnud ja korpuse vahelt jahutusvedelikku välja laseb.
31. august 20159 a comment_98226 , tee tee, ootan põnevusega. Kui sa näed ainult klappi solenoidi küljes, siis on sisu puudu ju. Ma ei saa aru kuidas sulle see plastikuks muutunud sisu jäänuk korpuse vahel o- rõngast meenutab
31. august 20159 a Autor comment_98228 OK, see peaks siis membraani kujul seal olema? Pole probleemi, suudan sinna ka membraani valmistada.
31. august 20159 a comment_98239 Nii ta on. Üles klapi solenoidini ei tohiks üldse jahutusvedelik saada. Usun et kõik need valge korpusega klapid on tuksis ja neid pole mõtet taastada, isegi kui suudad sinna kogu kummiluti hankida/ järgi teha, sest solenoidid ise ka seest juba oksüdeerunud jnd. Võin sulle selle toru anda tasuta, kui tõesti tahad teha, mul peaks neid hunnikus olema laiali lammutatud.
Kustutada
Muudetud , muutis Chulo