Hüppa postitusse
  • 0

Ukseklaasi tihendid ei pea


janek1

Küsimus

Teema siis selles et klaasi tihendid vist väsinud ei hoia vastu klaasi ja praeguste ilmadega on uksed arvatavasti vett täis. Täna avastasin et kõrvalistuja põrand juba märg aga tallinnas oli suht hull sadu ka päeval. 

Mis nõu aitab kas uued tihendid või piisab ka lahtivõtmisest/kokkupanemisest?

Tegin pildi ka: http://foorum.e30.ee/gallery/image/1313-akna-tihend/

 

Kas on siit jooniselt nr 5, mis tuleks tellida uued?

https://www.dropbox.com/s/3fvyivkdammkbdv/Screenshot%202015-07-17%2021.45.48.png?dl=0

Muudetud , muutis janek1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 9 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Nr 5 küll hermeetiline pole,sealt tilgub ukse sisse, mitte salongi.Sellejaoks ka ukse alaservas äravoolu avad kust vesi õue tilgub.

Hermetiseerib ümber klaasi olev tihend,seegi tavaliselt ei leki kui puruks pole või aken irvakil pole.

Pigem tuleb esiklaasi vahelt mööda tulemüüri seina alla või kui katuseluuk siis äkki kõlari taga äravoolu toru kuidagi pahasti.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Loomulikult tuleb vesi sealt alaservast välja aga idee järgi usun et sa sinna sisse nii pääseda ei tohiks, mul keskkohast tihend nagu näha 1-2 mm eemal - see juhib ju suure osa klaasi pealt allavajuvast vihmaveest otse ukse sisse.

Kas ei ole ikka mitte nii et see nr. 5 peab hoidma ühtlaselt ja piisavalt tugevalt vastu klaasi et vihmavesi ukse siise ei pääseks? 

Ei tahaks neid uksi liguneda lasta, lõpuks hakkavad roosteprobleemid.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ja reaalsus oligi tegelikult see et jupp polstrit ka märg, seega mina usun küll et uks oli reaalselt vett täis või siis jooksis mööda A.piilarit

Ühesõnaga, arvad et kannatab väänata seda tihedamaks ja vaevalt et sealt niipalju vette sisse saab pressida? Eks pean natuke lammutama, välimuse järgi ütleks siiski et väänamisega seda oluliselt tihedamaks ei saa, tumdub lihtsalt kummiriba.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tervirtus

Sul ikka auto veekindlusega probleeme, mäletan et mingiaeg tagasi oli pagassiga probleeb :)

Alustame sellest, et see tihend ei tekita ega pea tekitama veekindlust. Ukse sisse vöib vett minna ja selleks ongi need äravooluavad seal. Loomulikult mida vähem läheb, seda parem.

Tihendil on töesti plekk sees ja saab mudida, aga üldiselt seda enam paika ei saa.

See selleks.

Vesi salongis? See on nüüd küll jälle kellegi lohakus vöi tegemata töö.

Uksekiled on need, mis hoiavad selle ära. Need kisutakse vöi löhutakse ära ja tagasi ei panna, arvatakse et suht ebaoluline. Täiesti korras ja ligi tihenditega autol tuleb samamoodi vesi salongi, kui uksekiled puudulikud. Köige naljakam, et heietan seda igas "vesi salongis" teemas ,aga mitte keegi ei suvatse seda körvataha jätta. Ikka pakutakse katuseluugi äravoolu ja muud jama, kui tegelikult tuleks alustada köige lihtsamast ja elementaarsemast!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Tänud, Eix.

Õigesti mäletad, pagasiruumi probleemile sain jälile: seal on plekkide liitekoht ja kui auto seisis sellise nurga all et tagumine ots kõrgemal siis jäi vesi sinna pidama ja immitses sisse.

Ühesõnaga võtan polstrid maha ja uurin asja. Arvasin et suurem probleem on väsinud tihendis aga kui ütled et ukse sees võib minimaalselt ka vett olla siis tean arvestada. Teades kui roostealtid uksed on ja kui keeruline neid leida siis tahaksin igal juhul oma uksed korras hoida.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus