Hüppa postitusse
Postitatud

Hei , kas keegi teab mis probleem on kui panen tagurpidi käigu sisse aga läheb raginaga sisse , kuigi sidur on all ja ülejäänud muud käigud lähvad ilusti ilma probleemita sisse ?!

Esiletõstetud vastused

Sidur ei lahuta täielikult ma arvan. Teistel käikudel on sünkronisaatorid, mis aitavad sisse.

Kui käigu sisse paned kas siis käib kerge jõnks ka nagu auto tahaks liikuma hakata vms ?

Ma pole 100% kindel ka et kas asi selles..

Üks asi mis võid testida on see, et lase vaikselt tagurpidi veereda, siis vaata kas läheb hästi sisse.

Sassi teooria puhul on sott selge siis, kui paned käigu sisse ja kang logiseb suht normaalselt.

Mina pakuks, et sidur ei lahuta korralikult, viga võib olla lekkivas siduri töösilindris.

Kindlasti kontrolli ka käiguhoovastiku puksid üle.

Kui pikalt ragiseb siis on midagi väga valesti aga see raksuga minek on tavaline kulunud kastide puhul.

• Autor

Otseselt ta ei hakka jõnksutama et tahaks liikuda, teeb ragina , vahel ka korraliku ragina ning vahel ei lähe ültse käik sisse, nagu tagumist käiku polekski, kuid on ka kordi kui läheb ilusti sisse.

Ma polegi aru saanud miks ta just nõnda teeb

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus