Hüppa postitusse

indrekE30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis indrekE30 postitas

1. Tõotab hea can't wait
  2. Saab ka nii, aga mul läheb pea sama raha, kui ma lasen sinna midagi kokku keevitada + koledam tulemus.
  3. Konsulteerisin maalriga ja sisemine koobas tuleb ka ikkagi uus osta, pole mõtet hakata ise seal midagi välja mõtlema. Kuna seda B-osana ei müüda siis tuleb tellida uus. Pildil detail nr. 7 Tegelikult oli plaanis varsti esiosa juba kokku panna autol, aga tuleb ikkagi mootor ka välja tõsta...
  4. Siin siis minu eelmine rattakoobas. Või vähemalt see ehitusmaterjal, millest on võimalik siis teatud seltskonnas autot teha. Puht harimise eesmärgil lisan teile selle pildi... Huvitavamatest materjalidest võin välja tuua näiteks kartulikoti... igast muud sodi on ka, mida pole võimalik inimlikes sõnades väljendada.
  5. Suht kurb jah see koobas, varsti lisan mõned pildid ka selle kohta, millest see ennem tehtud oli :roll:
  6. :roll: Vaatan järgmine nädal üle, aitäh soovituste eest.
  7. Esimesena tuleb uus tiivaäär, peale mida saab siis mõelda, kuidas edasi toimida. Miks sulle nurgad kahtlased tunduvad?
  8. Niisiis... Vaip sai ära võetud ja kogu salongi krempel, kartsin halvemat, aga minu õnneks ühtegi tüüpilist läbivat auku ma põrandast ei leidnud. Tõestusmaterjal on alljärgnevatel piltidel Kõige kurja juur on tagumine koobas Hetkel ootan tagumist koobast, siis saab edasi tegutseda.
  9. Uus tuleklaas maksab miskine 100.- ja need rõngad tule ümber on 3 pisikese nagaga kinni, seega tulevad pea, et ilma jõudu kasutamata ära.
  10. Mis selle autoga juhtunud on Edu korrastamisel
  11. Võib-olla jah võimsama masina aretamiseks võiks vähe risuma auto endale osta, kui see
  12. Ei tea paljuks 1.6 üldse võimeline, kui oleks täiesti korras mootor ka näiteks Eks palju on kogemuse taga ka kinni, peaks ka proovima mõnel üritusel
  13. Mõned jäädvustused
  14. Tubli töö, kas klubikleepsu pole sellel autol?
  15. Muidu väga ilusa välimusega auto Rehv jah vähe madalam peale, see 205/55 on 15 tollisele rohkem
  16. Velje keskosa peaks ka autovärvi tulema, kui meelt ei muuda... rehvid on ka seal väga valed peal.
  17. Kas läheb madalamaks ka? Sorry, kui kuskilt välja ei lugenud Nii on ka muidugi kena
  18. Kapott jääb ilusamateks päevadeks alles ja stanged lähevad valgeks.
  19. See on nii või naa väärt seda
  20. Nädalavahetusel sai oma silmaga nähtud seda autot ja pani imestama, kuidas sa mööda Kuressaare teid ikka temaga sõita julged Hääled olid ahvatlevad
  21. Viimati olid auto osad epokrundi all. Ei hakanud siia sadat pilti lisama, aku alus ja esimesed tõstekohad ka korda tehtud, viimased olid päris nutused.
  22. Eks tore ilkuda jah nende mõttetute asjade pärast :roll: Samas seaduse järgi on tõesti keelatud selliste velgede kasutamine, mis ulatuvad koopast välja...
  23. Põllelisa on päris huvitav isegi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.