Kõik, mis Trax postitas
- M: 324td
-
M: BMW E30 325E '85 MÜÜDUD! LUKKU!
ratas oli kuidagi tobedalt tal all,vist oli liiga taga.
-
Touringu / sedaani veedrute erinevus?
sobivad,aga touringule paigaldades sedaani -60 vedrud jääb auto madalamaks,kui sedaan jääks,seda siis võrreldes kupee/sedaaniga.esimestel vahet pole pm,kui tellid rida 4 vedrud ette ja sul on rida 6,vajub jälle esiots rohkem,kui oli pakendil kirjas.
-
Autofresh - autode iluhooldusteenused
mis e30 kuudile klaasi toon maksma läks?samuti pakuks 16x9 laia raindiga velje rantide poleer.
-
Lobamokkade rubriik
hüppab pingist välja
-
4x100 -> 5x120
kas keegi on mõelnud kunagi ja kas üldse on mõeldav e30 ratta rumm ja e36 ratta rumm treiali juurde viia ja öleda,et ristsugutist vaja?jutt käib esimesest.
-
M: BMW 320iT(m20b25)
müüdud jah,pole temast kahjuks eriti midagi sellist alles,nagu ta oli minu käest ära minnes,vb mälu ka halb
-
Pikalt seisnud mure.
alusta lihtsamatest asja,aku KORRALIKULT täis laadida,värske kütus sisse,
-
Iseteenindusgaraazid
tõstuk olemas,keevitamis võimalus,helista ja uuri 55692192
-
mootor e30 jaoks tehtud kunagi,aga kokku sobitatud miljonist erinevatest asjadest/mootoritest.
-
K: Tulede klaasid.
tutikad b osad on 5-7eur tk
-
heh,mu vana kuut,mille alt käis vähemalt 13 diffrit läbi. vigadest ka,kas sillatala on korras?kunagi oli sillatala praguline ja diffri kinnitus augud veninud,samuti kemppi differ sai sillatala puksidest jagu? palju sellest mootorist veel alles ka on?
-
Silmatorkavamad E30-d Eestis
näeb 4x jubedam välja imo.
-
M:E30 kupee 3,5 m30b35 juppideks
Mis ver. Aju ja mis hind?
-
M: esilisa 25.-
Tutikas on 35eur
-
M:Volvo lip
seda tuleb lühemaks lõigata,üksi seda ette ei saa,fööni näidata,et kuju muudaks ja nipetnäpet veel.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
viimane minu kunagine auto,minu käes olles olid veel hellakäkid ees,1 kaugtuli puudu,laiad borbet Ad ja pold salongi peale esiistmete ja armatuuri.ca poole aastaga 13 diffrit said seal all otsa,nii kempid kui avatud,suured ja väikesed. mootor oli aaman racingus tehtud kaksviis,mille hääl läks lõpupoole imelikumaks ja pold enam see,mis varem,muid mure kohti tal polnudki minu mäletamist mööda.
-
M: D2 Racing seeria coiloverid - MÜÜDUD
esimestega saad ette 4x100 auguvalemid ja mitu tagasiminekut