Hüppa postitusse

Airi L

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Airi L postitas

1. No aga näita siis pilte 8)
  2. Eelmine kord sinul oli minumeelest...hommikul oli miljoni dollari pilt tehtud... :twisted:
  3. Rääkige nüüd siis põnevamad seigad ära mis tegite seal...ja kas pilte ka on? 8)
  4. Parempoolne on jah palju kenam 8)
  5. Nii..ja kuhu jäi telefoni kõne Airile ah? Oleksin tahtnud ka vaadata, aidata ja pildistada :roll:
  6. Pildid: http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/271047
  7. Täna pilte valmis ei jõua. Kannatage veel veits. Terve päev olen ninapidi arvutis istunud ja 1 kolmandik on valmis ainult...
  8. Arvasin ,et tuleb vähem masinaid, kuid oh imet...isegi päris paljud tulid kohale. Muidugi tunduvalt vähem kui eelmine aasta kuid siiski... Marsuudis oli väike muudatus kuna viimsis on teetööd. Sai siis seekord Kelvingi teeotsa sõidetud ja sealt tagasipööre ning Ülemistesse. Vastupidiselt eelmistele kordadele oli seekord märgata, et rahvas suhtles ka omavahel 8) Hakkab looma vaikselt :wink: Pilte tuli kokku 499 :roll: Praagin siis udusemad välja ja vähem udused riputan üles Viimased pool tund laen neid juba Nagi.ee-sse. Laptop annab kohe otsad Niiet läheb veits ikka aega. Loodan et homme õhtuks saate juba pilte näha. Kes kohale viitsisid tulla :: Jääme siis grillipidu ootama :: Suured tänud Eixile kes ikkagi selle kruiisi asja ette võttis. Tubli ::hail::
  9. Võta Jann ka cabrioga pärnust kaasa 8)
  10. Kas marsuudi peale ka keegi mõelnud on? Et kuhu poole siis täpsemalt sõidame jne? Ja kes tulla ei oska siis andke teada...saab ju ennem kuskil kokku saada ja koos minna;)
  11. Ikka jah...kuid kuna ma selline fotohuviline olen (tahaks palju pilte teha jne) siis üritan kellegi enda auto rooli saada...sest wabbit on võibolla tööl...
  12. Ma kohal...teen pilti ka ja puha 8)
  13. Neljapäeval Mustika all parklas ma arvan
  14. See mees vahetab mootoreid nagu sokke
  15. Neljapäeval keegi mustikasse tuleb?
  16. Väga tubli, palju õnne 8)
  17. Jutt jumala õige. wabbitil jah MHW tuled ja hinnaks oli pea 5 tuhat krooni...kallis lõbu! Väga harva e-bays liigub neid..pead silma peal hoidma.
  18. Mitte vist vaid kindlasti! 8)
  19. Kas udutulesi ei panegi ette?
  20. Kas Laupäeval paned veel uksi ette? Kus su garage asub? Ja palju kohv maksab

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.