Hüppa postitusse

///Mario

Foorumikasutaja
    1 480
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

18

Kõik, mis ///Mario postitas

1. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Mõtlen, et mis juhtub kui panna m40b16 m40b18 sisse lase ? kas hakkab lonkama või hakkab kütet röövima ?
  2. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Pähkel ma tean, et seal saab aga Hans on pidevalt hõivatud jne. Ei taha sedasi tülitada väikse töö pärast.
  3. ///Mario

Lobamokkade rubriik

ÄÄ kas kellegil on kohta tallinnas kus teha sumpsile väike keevitus ? ennme katti on väike pragu mis läristab õrnalt jne.
  4. ///Mario

K: Esiklaas

Ei julge ise ka 100% ise kindel olla, et saan ilusti ette jne, Aga kui näiteks klaas on selline natuke praagim, et tekib hiljem mingi pragu või mis iganes. Ämmal oli sedais mersul, et pandi klaas ette aga päev hiljem avastas, et klaas moonutab nägemist ühe kohapealt ja läks garantii vahetusele.
  5. ///Mario

No garantii pärast lasen teha firmal ise paigalduse jne.
  6. Ja kus kogunete ?
  7. ///Mario

Lobamokkade rubriik

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=6HhXtMWOvR0 päris noorelt juba mõnel huvi.
  8. ///Mario

Hmm ok aga juba tellisin klaasi ära. Hinnaks tuli siis 55€ koos rohelise ribaga ja 25€ paigaldus siis vähemalt garantii ka kohe peal jne. autoklaas ühest viimati sain hinnaks mingi 76€ koos ribaga
  9. Heips rahvas! Küssa selles kas keegi teab kus saab hea hinnaga rullile uut esiklaasi koos toonribaga ? Olen ise hetkel ringi tuulanud ja hinnad jäävad 70+ €
  10. ///Mario

Lobamokkade rubriik

E30 oli näha jh
  11. ///Mario

Lobamokkade rubriik

RaidoM millal uduka klaasid ära vahetad ? millal näha saab neid auto peal ?
  12. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Ja 30 € laks jh ? Mustal mul mõlemad klaasid sodid suht, praod igatepidi. Aga ennem tahan masina peal seda kõike näha jne
  13. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Aa oih, minu viga. vaatasin valesti jh krt Tahan ka klaase
  14. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Aga no augutäiteks ideaalsed. vähamalt varjab pinri ära
  15. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Nagu päris Uks on kuidagi kahtlane aga vist pildi nurk on teine aga ootab millal klaasid ees on ja kuidas valgus murdub.
  16. Ära pahanda aga sellepärast ei pea teised asju muutma, et mõnel mehel masin ei vasta tänava nõudele jne. Kui on ikka veel selline ilus päikse pasiteline sügis ilm mis on ka isegi sooja võitu siis nii mõnigi naudiks loodust. See on sinu enda hobi ja huvi. Siis pead kas teise rulli kokku panema mis sul on millega tänaval saad sõita. Ja sinivalgele võid vabalt ka mustika juures vahele jääda.
  17. Mix pähkel enam areenal käija ei taha ? tegid päh jh ?
  18. ///Mario

Lobamokkade rubriik

[size=4]Kümnenda klassi õpilane Tiina tuli koju ja kurtis isale: “Üks poiss ütles, et mul olla hea tuuning ja suured pamprid ning tema jaoks oleks väga huvitav, kui ta mu kapoti alla saaks vaadata. Mida see tähendab?”[/size] [size=4]Isa: “Sa ütle talle edasi, et sul kehtib veel tootjapoolne garantii ja et kui ta tahab kapoti alla vaadata ja õli lisada, siis ma teen ta väljalasketorustiku kaks korda suuremaks kui see hetkel on!”[/size]
  19. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Muidu olekss huvi küll Siis peaks mingi kaitse kile ka peale kleepima, et vastu peaks ilmadele jne.
  20. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Kui ilusti need plastikud ees istuvad ja kuidas vastu peavad ?
  21. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Krt 4300 täitsa ju
  22. ///Mario

Lobamokkade rubriik

No kurja Greger kokukal on ka käinud neid 3000 xenoga pille ja vahel isegi on tunne, et rohekas kollakas on. Eix ära nüüd sedasi ka vihja, et kui mul kaks pilli siis suudan osta jne kunagi ikka plaanin oma masinale ära osta, kuna linnas seda on tõesti vaja. P2hkel: sinu need DJAUTO klaasid on tegelt natuke mõõdust välja, kuna Zhaft kes paigaldas need siis oli nendega natuke nikerdamist rohkem kui tavaliselt. läbimõõt on mingil põhjusel väike mill väiksem.
  23. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Riho: kui sul sõpruskonnas on E36 või E34 omaniku siis mine ja võta katseks peegel ära. Lihtne. Kusjuures kui ma ei eksi siis minul on E34 peegel mustal.
  24. ///Mario

Lobamokkade rubriik

Ma just hetkel ise otsin ka uusi klaase jne. ATEM klaasid on head ja korralikud tunduvad. Kuna kui musta kuudi ostsin siis olid lähituled ära blackiks tehtud ja uued ATEM klaasid ees. tiit ütles, et AUTOTRADE-s kunagi pakuti. Saatsin neile eile kirja ka aga tundub, et täna vaba päev seal kandis ja e-maili peale pole vastust tulnud. Acar oli ka mingi koht aga seal nüüd vaja teha kasutaja jne ja asjale pihta ma kuidagi ei saa. äää ja nüüd kuidagi imelik kodukas http://www.varuosaka...oog/mark/bmw/55 kerige alla ja udutule klaas 1,60€ ???? no plää
  25. ///Mario

Lobamokkade rubriik

3000 on kuidagi rohkem kollakas kui tavapirn, 4300 on täpselt ilus ja valge. omal olid ka 4300 ees ja mitte keegi ei nokkinud, kuigi oli kinni pidamisi jne. Aga tähelepanu ei tõmmanud need. 5000 on juba selline toon kus juba on selgelt näha, et xenon on ees.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus