Kõik, mis ///Mario postitas
-
Lobamokkade rubriik
On küll aga nimetus on MHW googel näitab millised on.
-
Lobamokkade rubriik
tean mis vastik tunne see on prõmmid ust 5 min et kinni läheks. Mina ise avastasin, et linkidega nätuke mängida ja siis uksed sulguvad kenasti ja luku mehanism võtab kinni. Et siis välimist linki tõstan üles ja lasen meelega näppude vahelt lahti, et raputaks mehhanismi ja sama ka sisemisega.
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi on pagar või on tuttav kes on hea pagar jne. Igatahes aitan leida ämmale uut töölist ja neiu kirjutas sellise kirja Tere! Nõmme sõõrikukohvik otsib endiselt pagarit! Tööülesanded: sõõrikute, pirukate, kringlite ja pannkoogitaigna valmistamine. Tööaeg: pikk ja lühike nädal, 6:00-19:00. Palk: hea Kui ise huvitatud ei ole, siis ehk turgatab pähe mõni sõber või tuttav kes on tööotsingutel. Ei pea ilmtingimata olema eelnevaid kogemusi pagarina, väljaõpe toimub kohapeal. Asjaga kiire!!!!!
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
Väike paus vahepeal vahele tekkinud aga auto kallal on ikka midagi vaikselt tehtud. Üksi kahjuks ei suuda nii kiiresti kui tahaks Igatahes lasin mure kohad ära keevitada. Lähiajal loodan esisilla ringi tõsta musta alt sellele kerele ja saaks juba mootori vahele tõsta. Tegemist vajavad ka piduri torud eest taha ja kõrval istuja poolne esimene. Salongi vaiba peaks ka ära pesema, kuna see oli ikka kole must. Kuigi vahepeal mõtlesin, et selle rohelise sisu vist müüki panema, kuna ei saa komplekti kokku Või jätan oma aega ootama. Juhipoolsel taga tiiva äärel oli 2 cm läbimõõduga rooste ja pisikesed augud mis keevitati üle ja tehti pind siledaks. Nagu ikka rullil tagapõll hakkab roostetama nurkadest ja lasin need korda teha. Taga tulede nurkadel on ka kombeks hakata roostetama ja vajas seegi tegemist. juhipoolne karp tundus küll alguses kõva aga tuli välja, et oli ikka pahtlit peale mätsitud. Arvatavasti on talvel lume hange otsa ära keeratud see karp ja tehtud ajutine lahendus pahtliga. Õnneks ei olnud keevitus pind mäda. Lõigati tükk välja ja väänati uus asemele Kuigi ukse alumine liist tuleks maha võtta ja kere osa ukse alune lõpu poolelt haljaks lasta. pildil näha veel rooste kohta. Ja koht kus ennem oli suur auk nüüd juba ilusti korralikum.
-
Kaotatud esilisa
Kuigi jh omalgi oli pool piduselt ees lisa ja talvel sai lumehanges käidud jne siis jäi ikka lisa ette.
-
Kaotatud esilisa
Ja ma olen ise ka sellises hirmus on Tallinnas, et võib jalutama minna see lisa
-
Lobamokkade rubriik
E34 M40 või M43 motoga
-
Lobamokkade rubriik
Superb on veel kallim masin. eriti kui diislit jahin mis oleks ka öko. mnt kulu võiks jääda vähamlt 5,5 peale ja alla.
-
Lobamokkade rubriik
Hmm ok. Kuna nüüd kui väkke ei pea minema olen julgem asju ostma või liisingutama Samas ka väiksed pere plaanid on hakanud peas tiirlema. Seetähendab seda, et vanker tuleb ka kuskile panna Ja nagunii ostan ma kindlastu universaal kerega auto. Mind need sedaanid eriti ei tõmba kuna siis pole kuhugile midagi panna. E91 peaks siis universaal kerena ruumi olema ikka. Samas tean, audis on rohkem ruumi.
-
Lobamokkade rubriik
Selge olen juba siin 1,5 tundi EBK foorumis lugenud E91 kohta siis sõidetakse muretult suht. Kuluosad vaja vahetada aint jne. Lootma, et kübeme flter on ok kui peaks E91 peale kalduma ostmine Aga proovin ka vaadata mõnda audit kuigi pole audid mulle üldse istunud
-
Lobamokkade rubriik
Ok. Kuigi võiks julgeda audit ka vaadata. Üritaks jääda saksa kvaliteedi peale. Kuigi olen sõitnud citöen c4 diisliga mis krt nuusutas kütet 3,6 sajale.
-
Lobamokkade rubriik
Aga veermiku osa kuidad kestab e46 ja e91 ? Tundub, et see e91 on nagu 5 seeria e60. E60 pidi jube elektri murega olema. Igatahes hakkan sihtima diisel auto poole. Silma on jäänud e46 võimalikult täis lisadega või e91 keskmiste lisadega.
-
Lobamokkade rubriik
Hmm ise olengi mõtlemas e46 või e91 Peab mingi sammu edasi astuma autodega. Krt see filtri jama rikkis küll e91 maine ära E46 ei tea ma kuidas masin ise kestab. Kuulnud olen, et 110kw pidi parem olema kui 100kw. Peab mingi ökoliikuti võtma aga muud autot ei julge ka osta
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi oskab rääkida E91 miinustest ja plussidest ? 320 diisel 120 kw.
- Lobamokkade rubriik
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Mis seda lage siis värvida on ostad poest riide värvi ja hakkad tegutsema. Kuigi Eesti BMW Klubis on rohkem jutu lae tuunimisest. Esi lisa on vana volvo 700 seeria või 900 seeria oma mis on ringi keeratud ja siis ette pandud.
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Kui tahtmine suur siis mingil varuosa kunni autol lõika nina maha kui korralikum. Ise plaanisin sama teha oma musta kuudiga aga vigastused olid liiga suured, et seda tööd tegema hakata.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ei tea kui mugav oleks taga keskel istuda kuna kolm rihma kinnitust on
-
Lobamokkade rubriik
ok siis tean kuidas käituda edasi. homme istmed üle pesema ja siis ära pööningule kuivama päris kaua kuivavad ka loodan, et istme riiet ära ei riku jne. Eix kas sa tead kellel võiks üks selline sisu vedeleda nagu minul ? ühe istme katteid oleks vaja
-
Lobamokkade rubriik
Pesen lihtsalt istme ära ? survekaga eemalt siis ja lasen pesupulbri veega üle ? koos istmete svammiga pesen siis ?
-
Lobamokkade rubriik
Kainekana olles on olnud selline huumor, et sõber huias mind, et avas taga istmel vöö. Tema ei pane peale jne. karjusin sõimasin teda juba. Kõrval sõbrale antsin märku, et hoidku ennast istmes kinni. Plaks pidurid peale järsult ja tüüp käis peaga vastu peatuge ära siis sai aru mix vaja vööd.
-
Ega ma ise ka ütlen, et norm kere. Selle raha eest on küll ja veel seda. Lihtsalt aega pole, et nokitseda. Veel põhjamati ära pesema. Kui saab kapoti alt keevitatud siis esisild koos kõige alt ära ja võtan musta esisilla ja tõstan rohelisele ringi. Kuna ikka rohelise pidurid on roostes väga Taga sillas tõstan ka asjad ringi. kindlasti vajab eest taha piduri toru ka vahetust. kässari trossid veel vahetada kuigi mingil määral ikka töötab kässar. Üksi on krt nöök teha. Seltskonda vaja ikka ja mõned abikäed Uste polstrid lahti tegema eriti esimesd, kuna El aknad liiguvad raskelt. Vaja ka nupud ära puhastada kontakt on jama. Avastasin, et maki pistik on orginaal ja on viisakalt pandud üleminek uuema maki jaoks
-
Nu kas see paremas seisus on aga suht sama palju tegemist kui oleks olnud mustaga. Juhi uks välja vahetada, kõrvalistuja taga uks välja vahetada. Paremal taga juures mõlk sees pool. tagapõll vaja keevitada korda. Karbid uuesti üle värvida. Tegemist ikka on. Loodan lähiajal kiiresti lasta ära teha selle kapoti aluse mure koha. Eks tuju ikka hea, et sai kere mille saab suht kiiresti liikuma panna aga kahjuks ei ole aega
-
Lobamokkade rubriik
Kas pesumasinaga istmete katete pesu rikub väga riiet ? Plaanin kuidagi istemetel katted maha saada ja pesumasinasse visata. Kuidas touringul taga istemete riided maha saab ?
-
Nii sai ka tehtud pesupäev kerele, et näha mis ussitab ja mis mitte. Taga koopad suurest porist puhtaks tehtud ja üllatus hea, kuna ilusati puhas koobas, Taga vedru kohad korras, Rattad olid ikka korralikult kinni pikast seismisest. Kapoti alune pesu sa ka korralikumalt ära tehtud, et näha kus veel mäda. Õnneks vaja natuke teha. Aku alune koht paljak lasta ja vaadata kui palju vaja keevitada.