Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Soovitan lume maha lükata. Kogub aint raskust ja tagajärg on kas surnud vedrud või puruks vedrud isegi.
  2. Oi jobana V16 ilus Või noh mida kuradi bemme
  3. ///Mario vastas 74viis teemale, kohas Vaba teema
    Kindlasti jälgitakse seda teemat ma arvan. Päris jama kui hakatakse rulle rüüstama
  4. ok aga kui lasta rooli ristist lahti siis nii lihtsalt tavaliselt ei lähe süsteem kinni oksudeerunud. Igatahes tähendab see seda, et tuleb leida korralik aeg ja tegema hakata. Peab mingi hea seltskonna kokku ajama garaasi
  5. Kapoti alt lahti laskma siis midagi veel? Oh jobana küll See kuradi m43 on selle kohapeal just asju täis, ei ole üldse mugav ligi saada.
  6. Roolisamba saab lihtsalt lahti nagu olen arusaanud. Pean siis kõik ringi tõstma mustalt rohelisele. Minu meelest on see pikem kuhu kinnitub rool mutriga. Krt peab aega leidma lõpuks, et masin liikuma saada. Avastanud ka seda, et moto jube õline alt mingi tihend ära väsinud.
  7. Vahepeal vaikselt nokitsenud auto kallal aga aja nappuse tõttu pole aega autot ehitada. Tahtsin salongis teha rooli ümbruse korda. Algas sellega, et rooli ümber olevat plastikut ei saa paika, kuna tegu airbag varjant süsteemiga siis tava auto rooli ümbris ei sobi. Sai natuke lõigatud ja mässatud siis sai enam vähem paika. Vahetasin ka süüteluku ümbrise ära, kuna eelmine oli ära retsitud. Ja rooli külge pannes tuleb välja, et ei sobi tava rool ka kuidagi külge ja nüüd sellest ongi väike jama majas. Tava rooli ei lükka suunda välja jne. Kas peab tervet rooli süsteemi vahetama hakkama ? Kogub tolmu garaasis Kuigi vahel käib peas mõte, et tuleks auto maha müüa üldse ja kunagi hiljem rulliga tegelda kui aega ja raha rohkem.
  8. Loo moraal. Kõik targad ninad ei viitsi mitte sittagi tööd teha ja kui vaja siis küsitakse elu hinda. See eesti mnt seadused on paras pask muud ei midagi. Kui täiega nokkida siis autol ei tohiks velgegi vahetada eestis. Olen ühe politseinikuga sõnelenud selle pärast.
  9. Krt aga auto oli avarii ajal imeliku kohapeal. Nagu oleks tagant sisse lennatud
  10. Aa oih ma ei lugenud eelmist posti Ei ole uhke väljamaa auto ? Sama mark ikka nagu ennem. Ja ei ole ära tõusnud. Küll rulliga ka liikuma hakkan kui valmis saab.
  11. Kelle rull nõmme mäe all sodiks sõidetud oli ? Nõmmelt Ttü poole siis
  12. ///Mario vastas Trax teemale, kohas Vaba teema
    P2hklil on polo olnud ? :-)
  13. No küll on häda, rist ja viletsus. Saate peded ka varsti olla kui tahate. Kuradi kahju, et ise ei ole jõudnud masinat valmis teha ja mõnda pilti teha.
  14. Egr äkki lollitab. Mul tahmas e46 sellepärast, et ennem egr-i oli lõdvikul pragu sees ja rõhk jooksis mõõda. Äkki mingi turbo õhuleke.
  15. Mis selles videos siis juhtus? Midagi tehti liiga lõdvalt põlve otsas valmis?
  16. Jehuu lõpuks midagi vägagi huvitavat. See 3,0 diisel võib maru olla rulli kerel. Ise kiman ringi e46 3,0 135kw tahaks teada kuidas rulli kerel selline vurab. Kindlasti sul siis see 142 kw varjant?
  17. Ma arvan, et kui see auto lahti nokkida siis läheb pigem 3000 jevrot remondiks
  18. Sprei värvina on ka saada seda plasti paint värvi ? Ka korra nähtud ja tõmbab tähelepanu küll :-)
  19. Keegi otsib ketastega tagasilda ? jääb varsti üle ja kui kiiret huvi pole siis läheb rauda.
  20. http://www.carmodel.com/?keyword=bmw+e30&nuOb=&scale=all&order=0&resultsPerPage=30&action=FREE
  21. ?? roniti rooli vähe vindisena ? või lihtsalt lõbu sõit ?
  22. Väga kahju vaadata :-S. Ära anna alla. Kui tehnika korras siis ürita leida teine sama kere ja hakata tehnikat ringi viskama. Võtab aega aga võib seda kõik väärt olla. Ennem ju nii palju vaeva nähtud.
  23. Vana nali :-) igatahes tagasild tuleb küll alles jätta :-) minev kaup siin foorumis kui raha otsas omal
  24. Aga kui ikka on korralikud tükid. Osta saab ju vist aint b osa ? Kuigi jh väga viitsimust ei ole lõigata. Healjuhul katuse pleki lõigan igaksjuhuks maha.
  25. Mis juppe on mõtekas rullist alles jätta kui kere vanarauda viin ? Tiiva kaared vist erladi maja lõikama, kuna vajaminev kaup

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.