Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Seda ma tean, er HL-s on. Aga enam pole vaja ostsin ühed Ring toote pirnid mis ka on kollakat tooni.
  2. Väikse M1 nahatamine jääb siis sama summa sisse. Peate kohe isu peale ajama sellega. Leks kunagi kokukale ka jõuad ? Mul sulle ümmargust rauda anda mis andmata.
  3. Udukad valmis ja õhtul vaatab kuidas auto põlles välja näevad siis.
  4. Lillat saab mingi 12000k xenoga aga mina tahan halogeen pirni millel on juba kollane klaas.
  5. Ä kus kohast saaks kollaseid h3 pirne ?
  6. hmm viimaseid pilte ei näe
  7. Hakkan siis vaikselt pihta klaaside vahetusega. Suur esiklaas on välja vahetatud. Nüüd siis täna läksid udukad tegemisele ja lähi ajal üritan ka ülejäänud ära teha. Tänud Zhaftile kes on tegelenud nende klaaside vahetamisega ja viitsis õhtul kontoris nokitsemisel kaasa aidata. Hetkel siis jäid kuivama ja homme õhtul üritan ette kruttida jne. Eks näeb kuidas siis see plastik klaas kestab jne. Juhi poolne. Kõrvalistuja poolne. Ja mis juhtub kui klaasid ei taha eest ära tulla ?
  8. Ma laseks rahulikult ära kuivada. Kodus mul raskm seda teha. Kontoris töö laua peal mugav teha.
  9. Kellegil esitulesi on laenata nii kauaks kui ma oma masina tulede klaasis ära vahetan ?
  10. Siis on võimalik, et mingi sodi tükk on vahel või veljel on midagi viga. Omal on olnud juhus kus oli väike kivike vahel ja aint susises. lõpuks lasin rehvi tühjaks mässasin ääre vahel kruvigaga ja kui kätte sain ja täis lasin siis asi korras.
  11. Eix võib juba muuseumi avada rullidest Aga see põhja vaiba pesemine surve pesuga peab ka olema ettevaatlik, kuna enda musta kuudi riide rikkusin ära. Viimased pillid mis on soomest toodut on aint valget värvi olnud
  12. Kas tallinnast on keegi kes viitsib aidata jne.
  13. Kes krt pani minu staatuseks ritš bastöörd ja mix ?
  14. Palju siis paremaks läks moto ? Peale remonti
  15. Näh kohe tehakse maha Sama võiks ju küsida ju 2,0 ja 2,5 moto kohta, et mis juhtub pläh nahhui krt nahad.
  16. Ja on ka ! kodus mõlemad olemas ja mõõdetud ka. Lihtsalt mõtlen kas midagi mõjub või ei
  17. Kas on tavalised paksud plokid ? Ja mis tingimustel garantii 2a on ? Ja kus kandis kaup asub ?
  18. Kui kellgil on pakkuda võib kirjutada PS Slimid sobivad ka.
  19. Mõtlen, et mis juhtub kui panna m40b16 m40b18 sisse lase ? kas hakkab lonkama või hakkab kütet röövima ?
  20. Pähkel ma tean, et seal saab aga Hans on pidevalt hõivatud jne. Ei taha sedasi tülitada väikse töö pärast.
  21. ÄÄ kas kellegil on kohta tallinnas kus teha sumpsile väike keevitus ? ennme katti on väike pragu mis läristab õrnalt jne.
  22. Tallinnast ühes kohas sain. Nimeks Autotrade (googlest leiad) Tk hind oli siis 5€. Käisin ise järgi.
  23. Ei julge ise ka 100% ise kindel olla, et saan ilusti ette jne, Aga kui näiteks klaas on selline natuke praagim, et tekib hiljem mingi pragu või mis iganes. Ämmal oli sedais mersul, et pandi klaas ette aga päev hiljem avastas, et klaas moonutab nägemist ühe kohapealt ja läks garantii vahetusele.
  24. No garantii pärast lasen teha firmal ise paigalduse jne.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.