Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. RaulA ja sedasi auto24 kopeeritud teema polnud ka algul ilus. Kas on raske lõpuks kirjutada ilusti välja Auto mark: Mootor: Keretüüp: Aasta: Kütus: Värvus: Käigukast: Vedav sild: Hind: Lühi kirjeldus: Pildid: On siis nii raske krt teha seda ? Ja üldjuhul haarake nüüd kapist õlle ja rahunege kõik.
  2. Aga loe reeglid läbi ja reeglites on ka näidised. Foorumis kehtib sama reegel nagu mujal müügi lingil. Kas on raske mõned read infot kirjutada ? Muidugi kustutakse ära kui on pilt ja link mis viib kas auto24 või motors24. Kuulutus võiks viisakalt olla informeeritud. Jube tobe on avada mitu neti linki ka esiteks. Oleks ma ka mode siis hoiataks ja kui siis ka aru ei saa kustutan teema ära. Ja esiteks tiit tegi hoiatuse sinu teemas.
  3. No kui tahad leida 4*100 velgi mis on ka korralikud siis maksavadki rohkem ja pole lihtne leida 4*100 velgi.
  4. Kes loll ilma võimuta otsib
  5. Kas e36 roolilatid on kõik samad ? pole vahet kas on tulnud R6 või R4 motolt või diisli pealt kõigil sama käiguga pikkus ?
  6. Said kuskilt rulli pealt moto, et sai ilusti paika kohe ?
  7. MIDA HINDA kes maha magab on tola ikka. Loodab, et ära ei rikuta nagu tavaliselt kombeks kohe m50b25 vahele vista. Säiliks siis mõni orginaal ka lõpuks.
  8. Mis toote nimi oli eelmisel laagril ? Mis toote nimi oli eelmisel laagril ?
  9. to Mark: pöördu julgelt kasutaja eix22 poole tema vist saab isegi väikest soodust seal
  10. To eix: mina ise arvan, et välja laske toru kuumuse pärast tekib see rooste pool raamile. Kuna pidevalt saab kuuma ja jahtusmist. Cooleri lahendus on hea, ei ole ülearu välja näha
  11. Kõik on ilus ja tore aga mis kuradi mustus põhjavaibal ühes kohas on ? või siis kaamera lolli nurga all pilti teinud (kõrvalistuja jalge koht)
  12. Rullil on ka soendusega nahk istmed
  13. Selliseid nahk sport istmeid ma juba vaikselt juba jahin aga soendusega võiksid olla jne. Hetkel ka mul m-tech1 väike rool ja tavalise riide kattega sport istmed.
  14. Jh e34 samad klaasid ja kui suudad kukilt hea hinnaga e32 klaase saada millel xenon tähis siis võid kasutada ka xenon komplekti. Hellablack yellow oleks vinge olnud
  15. Hmm siis ma näen küll esiest korda selliseid velgi sellise lahendusega. On jh olemas velgi millel on 8 auku aga siis velje materjal on teine.
  16. Jube on vaadata velge millele on auke juurde puuritud. Keevitaks vanad augud kinni siis, oleks velg keskelt tugevam. Igati loogiline on see, et juurde puuritud augud teevad velje keskelt nõrgaks.
  17. Rulli ostmine on kui loto mäng muud ei midagi. vaatad kere üle koputad karpe, et makrot täis ei oleks ja kõik. Nagunii tuleb kere lahti võtta hiljem kui soov asja saada masinast. Ise ka ostsin, et oh ok kere aga nüüd juba vaikselt kahetsen.
  18. veits karm pill https://www.youtube.com/watch?v=UTYlJolezYE
  19. Keegi vesipiibust ka huvitatud on ?
  20. Homme äkki miskit toredat teha kui ilmma on ?
  21. Kas eestis touringule leiab uut tagapaneeli ? peaksin ikka terve tagaosa välja vahetama jne.
  22. Ma tean, et tehti ka facelift baure natuke ikka suur rulli fänn
  23. facelift baur http://autopluss24.ee/kuulutused/bmw-318-1-8-l-kabriolett-1988-bensiin-853104.html

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.