Hüppa postitusse

Kassu321

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Kassu321 postitas

1. Vahepeal kestvad kiiduavaldused Eixil, kelle abil sai nimekirja vähendatud. Oleks kiirelt vaja esitule komplekti ja kellaplokki. Kaspar
  2. Mul tegelikult olemas 3x6 meetrit välitelk seesama http://www.jom.de/products/de/Angebote/Gartenpavillon-3-x-6-m-Pavillon-Pavillion-Partyzelt-Festzelt-Gartenzelt-32er-Gestaenge-extra-stabil.html. Vajaks suurema tuulega pädevamaid vardaid aga muidu ok.
  3. Hei rullikafännid! Pakun foorumiliikmetele soodsama hinnaga remonttöid, autohooldust, elektritöid, diagnostikat ja rehvitöid Teie neljarattalisele sõbrale. Meil on hetkel 2 tõstukit, kolmas koos sillapingiga lisandub suvel. Erinevad diagnostika ja elektritööks vajaminevad aparaadid ja palju muud. Pakume ka rehve ja varuosi. Asume Kadaka tee 72B www.fastcar.ee Foorumirahvale pakun kuni 20% soodustust kõikidelt toodetelt ja teenustelt. Minu kontakt 58194696 Kaspar PS! Hetkel käimas ka kampaania, kus loosime välja VIP piletid suvel esinevale lege bändile SCOOTER. [attachment=6929:11215183_1005190269537255_5964468773949814380_n.jpg
  4. Suur hulk aega, raha, varuosi, 400km sõitu ja 1 inimene ei vaadanud, kui peateele ette keeras. Mahakandmisele vist...
  5. Vahepeal siis uuendusi: -Panin auto kokku, tegin väikese ringi, saalekolin ja mootori maha jälle -Läksin ostma m20b25 mootorit, tänud Eixile, kellega selgitasime välja, et tegemist m20b23 mootoriga -Uus mootor lahti, kõik uued tihendid, poldid, sidur jne ja külge -Ülevaatusele läksin, peaaegu valmis ja siis hakkas kütusepaak lekkima -Paak maha, lappisin kokku, külge tagasi, ÜV läbitud -Sain ära käia Haapsalus, Sõpaka mäki juures lasin ketsi korra ja differ sodi -Lohistasin masina tagasi ja uus kohe külge. Midagi veel kahiseb sõites. Ei ole veel leidnud viga. Kütusekogust ei näita ja tuli ka ei põle. Keegi võiks pakkuda uut tasemeandurit. Veel leida vaja: -terved udukad -põhjakate -laulukaar -MT rool -veljed kokku panna .kast võiks igaks juhuks varuks olla (väheseid asju mida vahetanud veel ei ole) Lõppu ka pilt vanade velgedega PS! Pildil autos ei ole mina
  6. Kas kolmapäeval keegi kohale ka veereb?
  7. No ma tulen rohelisega, kui ÜV tehtud saan. Täna sain aparaadi pm kokku juba (jälle). Uus mootor liigub b23 vastavalt . Kaspar
  8. Hei! Kas kellegil oleks kohe siduriketast pakkuda m20 mootorile. Pood juba kinni ja asukohaks Tallinn. Ei pea olema uus vaid korralik. Kontakt 58194696. Ehk saab keegi hädast välja aidata . Kaspar
  9. Sain oma m20b23 suht siidiselt tööle. Pärast 400 meetrist sõitu selgus, et oleks pidanud alumise otsa korda tegema . Kas kellegil vedeleb homse päeva jooksul mõnda m20b25 mootorit komplektina Tallinnas või lähiümbruses?
  10. On vaja pealkirjas mainitud mootorile pihusteid. Võib olla ka koos latiga. Vaja on tegelikult kahte. Kontakt PS või 58194696. Asukoht Tallinn. Kaspar
  11. Ise panin selle keskmise 15S alla ehk kaitsemega kaitstud. Või peaks selle vedama hoopis kuhugi süüteluku taha?
  12. Hei! On vaja järgnevaid osi. Olen jaganud nimekirja kaheks st alguse poole asjad, mida on kiirelt vaja, tagapool asjad, millega ei ole kiiret. VÄGA KIIRELT VAJA: -Esituli komplekt HELLA juhipoolne (naerusuu luup) -R6 kellaplokki Kiired asjad: -Tulede lüliti -Esistange tõmbeaasa kohaga kronsa -Plastik junn, segusiibri liblika külge, kuhu kinnitub gaasitross -el. peegli lüliti -juhipoolne akna plastik kolmnurk -esimesed piduriketta kuumaplekid Asjad millega pole kiiret: -Põhjakate -Udutuled (facelift) -Komplekt facelifti küljest el. aknatõstuki süsteemi kupeele (täiskomplekt) -Otsin mootorit m20b25 koos saba ja sarvedega (kast, juhtmestik, genekas, starter, plastikud jne ehk kõik, mis kapotialla kuulub) -Karbikatted plastikust -Nn facelifti sportistmed kupeele (võiksid olla võimalikult näraka kattega, sest tuleb peale uus kangas) Hetkel kõik, aegajalt täiendan seda postitust. Kontakti saab PS, või 58194696. Asukohaks Tallinn. Kaspar
  13. Kui keegi tahab sama asja läbi käia siis siin on infot http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Engine_Swap_-_M20 . Väiksem pistik ehk c104 on vaja tuua uuesti mootori ruumi. 1 ja 3 on tahhomeetri jaoks ja tujurikkuja jaoks. Need on vaja ühendada ajust tulevatele juhtmetele (pin 6 ja pin 32). Keskmine on vool ja läks minuteada kas pooli plussi või kütusepumba releesse (parandage ming kummaga on tegemist).
  14. Uus hind oli jah umbes 50-60 vahel. Mul terve hunnik varuks ostetud ladu24jas ehk võin uurida hinna täpselt välja. Eix peaks ka hinda teadma. Kaspar
  15. Kas mingi eeldatav tarneaeg ka on? Mul ise kiiret pole ja kui aus olla siis pole veel sisugi sees, kuhu neid matte panna .
  16. Eile vaatasin seal ka soovitatud öökohta, kuhu mahtus kuni 7 inimest vist. Selline suur saunaka maja vms. Näo hinnaks tuli vist 35.- kaks päeva kokku. Endal vast ka plaan minna (juhul, kui auto valmis saan selleks ajaks). Kaspar
  17. Vahepeal siis natukene jubinaid kokku kraabitud, osasid taastatud, pritsitud, värvitud jne. Eriti suur tänu läheb Eixile kes tekitas mulle ketastega tagasilla oma varudest. Hetkel ootan veel 35mm kolbe ja siis peaksid kõikvõimalikud puksid ja asjad olemas olema. Lisan ka väheke värsket pildimaterjali. PS! Velgedeks siis BBS RM kaheosalised.
  18. Seekord ka mulle 1.
  19. Mul on ka neid vaja
  20. Sa jätsid raudselt koma kuhugi panemata või ei kasutanud suurt algustähte. Selle eest saab seal bänne küll .
  21. Rull ka pildile jäänud. Keegi siit ? http://tartu.postimees.ee/3036173/piltuudis-koos-lumega-algas-parklates-rallitamine
  22. Vaatan mina täna värsket Topgeari ajakirja ja seal päris äge lugu M3 mootoriga e30. Peaks olema mingi aretis meenutamaks 320iS-i. Hea lugemine muidu .
  23. Kassu321 vastas 74viis teemale, kohas Vaba teema
    Hoian silmad lahti. Tasub vaadata lähedalasuvatest garaazidest (uurida inimestelt sealtkandist). Hoian Nõmmepool silmad lahti ja õhtupoole sõidan läbi Pääsküla garaazide juurest (tavaliselt autod, mis osadeks lähevad, lõpetavad seal). Loodetavasti saad auto tagasi ikka ühes tükis. Kaspar
  24. Upitaks ja võib teha ka pakkumisi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.