Head pildid!
Kus rullid enda pekke näitavad on kuidagi joppand piltidele : paremal ilma põllelisata ja vasakul lisadega autod Või oli see tahtlik 8)
Üli kunn igatahes :twisted:
Ma sellelt kodulehelt lugesin välja, et tellimine võtab aega 1-2 nädalat. Ju ikka tellivad kuskilt :wink:
Mul kunagi klassivend tegeles Pärnus autode " kaunistamisega " siis tal oli paar diili nende lätakatega, toodi kohale ja ikka poole odavamalt kui eestis müüakse. Kahjuks ta enam sellega ei tegele
Aga kas mõtekam poleks nukka kõvasulamiga töödelda?
Peavalu vahem, halle juukseid sammuti Muidugi iseasi kas keegi sellise töö ette viitsib võtta :wink:
Ahjaa või on äkki kellegil kuuri all vedelemas, enam-vähem korras, sest kui katki siis suts epovaigu ja klaasriidega mässamist pole kunagi paha ( eriti kinnises ruumis )
Tekkis ilge vajadus külge toppida mtech 1 pamprid ette/taha ja seda siis koopiatena. Kuna majandus kõigub siin maal nii kohutavalt ,siis igasuguseid tuuningpoode lendab uppi iga päev. Et siis kellegile ettemaksu jätta ei taha maksaks ikka konkreetselt detaili eest. Kas on kellelgi kogemusi või kohti kasvõi välismaalt kust saada
Või on kellegil kogemusi tuning.lv stangedega seal mu mäletamist mööda need samamoodi olemas
BMW ga see väike probleem, et ta koguaeg ongi külglibisemises või ei oska mina sõita :wink:
Kuskilt meenub eelmise aasta tragöödia Võru - Tartu maanteel Kanepi kandis, kus läks libisemisesse vanahärra Lada 08 millel olid all ees tutikad naastud ja taga suvekad. Siis vist räägiti ka samsugust juttu, et korralik rehv peab taga olema. Oleks ehk elu säästnud :
Aga mine võta õiget valemit kinni
Vale puha, ikka head ette ja halvemad taha. Kui võimsust silmas pidades tagaots nii kui nii suht allumatu, siis kui panna veel ette kehvem rehv ja ei ole ka see enam kontrollitav, siis pole mõtet ka talvekaid üleüldse sebida : Saab ju suvekatega sama moodi uisutada
Sama teema on minu meelest sms iga mida võib küll liigitada tegelemiseks muude asjadega, aga otseselt pole seaduses kirjas, et ei tohiks sõnumineerida autoroolis ( mis muidugi on 10 kordi ohtlikum kui rääkimine telefoniga )
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus