Hüppa postitusse

El`Lango

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Kino hakkab saama igatahes.
  2. Vennad lihvivad plekki siis või Joppvõimatt kas ma olen loll või olen ma koguaeg valesti teinud Haljale metallile ei soovitata ka ju värvida...ega ju? Kuule Kabi, mõni neist nõuandjatest kunagi püstoli käeshõidmiseni on üldse jõudnud. Saan aru, et olen võhik, aga tüübid räägivad vesilihvist haljale metallile. Kullasepad...mitte maalrid (Y). Edu!
  3. Korralik tükk igaljuhul. Mõtlesin seda, et kui vesilihvi ei tohi teha.... kuidas siis vesibaasil värve lastakse üldse? Ei jaga mina seda küll kuidagimoodi välja. See lihtsalt näitena toodud küsimus. Enda autol tegin põhja ja tiibasid 5 kuud Usun, et see touring jääb sama kena, kui sul plaanis oli!
  4. No mingi värvija rääkis, et vesilihv on jama ja ajab rooste. Kuidas sa aru ei saa
  5. Värvi kohta veel küsiks. OK ei tee vesilihvi, aga kui tuleb veebaasil värv.... Ei saa aru, loogikavaba 8) Kindlasti on asju, mida saab teisiti teha ja paremini. Kui on kenasti tehtud ja tulemus hea, pole ju vahet. Kauaks kestma jääb, seda teab vaid tegija ise Jõudu tööle külamees.
  6. Suht edev on küll Ootab valmistoodangu ära, praegu veel vara kiita. Muidugi vaeva on sellega ikka nähtud (Y)
  7. Kus viga näed laita, seal mine ja aita. On ka see pill siis nii roostevaba, kui lubati?
  8. Eks see ole ikkagi iseenda otsus, millega ringi sõita. Muide, kunagi, kui väike poiss olin ja õlu ja tüdrukud meeldima hakkasid, liikus see pill kodulinnas. Tol ajal oli see väikse linna kohta üpris suur globaalne ime
  9. Prügimäele ikka, prügimäele läheb praht. Mitte metsa....alaarenenud.
  10. Antenn on kift, kuid ei sobi selle autoga eriti. Miks BMW märke pole enam??
  11. Njaa, te ju tuuningu vennad kmh. Mõtlesingi, et kui üsna suur osa bemmimegi sõidab piirajas, siis kuidas ainult teil nii juhtuda sai Kahju muidugi.
  12. Ma ei saa praegu aru ikkagi, kuidas see mootor kotti läks? Sõidad jäärajal piirajas :shock:
  13. Ära põe, tee edasi. Roostet vähemalt pole 8) Inimene õpib ju koguaeg.
  14. Tõmbaski mõned ju
  15. Teise pildi peal oleva süsteemiga pead küll midagi ette võtma.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.