Kõik, mis ander postitas
-
O: originaal tiiba pagassile(olemas)
Ei tahaks siin teise inimese ostuteemat risustada,tõstab vähemalt ülessepoole :wink: Mul oli sellel hetkel kui see auto minukäes oli aga müüsin eraldi maha kuna ei tahtnud auke teha.Tegelt on ka nüüd aga seda ei hakka küll autolt ära kiskuma kui juba on küljes ja kuulub komplekti. Aga las nüüd teema algataja otsib edasi soovitud osa.
-
O: originaal tiiba pagassile(olemas)
Kusjuures mul oli olemas m-tech1 taga tiib,kui kabriole neid lisasid panin aga ei raatsinud pagassile lisaauke teha.
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Vaatan,et minu vana 325 kabrio ka ilusti rivis olemas 8)
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Sai ka korra kohal käidud aga kõik olid seal nii omaette kuidagi ja jõudsin lõplikult järeldusele,et need parklahängid pole ikka minujaoks. Oleks kedagi tundnud sealt siis ehk oleksime kauemaks jäänud aga seekord läks nagu läks.
-
Mis see politsei asi on kui seal parklas ilusti pargitakse ja juttu räägitakse ? Kuigi alati samas on inimesi kellel vaja esineda ja siis võib küll keegi pahaseks saada.Ei usu eriti,et sinna üle 20 auto kokku tuleb. Sellisel kellaajal pole vast mõistlik hakata mingeid ummikuid korraldama,et kedagi järgi oodata,lihtsam on enne liikumist marsuut kõigile teatavaks teha ja siis vastavalt fooridele omas tempos sõita niipalju koos kui võimalik.
-
Mul need ajad lihtsalt möödas kui oli äge üksteise taga sõita mööda linna aga kui ma saan tulla ja teie kruiisimise ajal plaanin ka kodupoole minna,eks ma siis võin ju koos teistega sõita :wink: Vahel küll meeldib üksi ringi kruiisida aga selleks teine auto 8)
-
Minugipoolest võib see ju 11 mai ka toimuda,lihtsalt mina pole kindel kas saan tulla ja küll me kabrio omanikega ka kunagi jõuame kuskil autosid vaadata ja mõtteid vahetada. Kruiisimise jaoks olen ka vist liiga vana
-
Te seda oma suuremat kokkutulekut ei taha teha hoopis nädalavahetusel Nädalasees mõningad äkki kaua tööl või peale tööd ei viitsi.
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
http://www.truumu.ee/
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
Mõni vanem beckeri mudel sobib hästi muusikat mängima sellisesse autosse :wink:
-
320i Cabrio '89 - Jann
Esimene velg tundub jah liiga väljas olevat,kas lohust läbi sõites rehv vastu ei käi,eriti veel kuskil kurvis ? Enda suuremal autol ka see mure,et esimesed veljed liiga koopast väljas ja sellise s... suusailmaga sõites on juba mõne kilomeetriga terve külg porine.Pole ka veel viisakat lahendust suutnud leida,et külge puhtana hoida.
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
Minu kabriol ka aku samas kohas,ju siis on ettenähtud nii :wink: Seda autot siis nägingi Valdeku juures õuepeal seismas mõndaaega tagasi kui käisin ka rihma vahetamas.
-
325 cabrio - Kert
Pole see 215/35 hullu midagi Enda autol mul 215/40 ja 245/35 ja päris korralik madaldus ka veel :wink: ,velg muidugi on 17" Üleüldiselt pole väga hull tallinna tänavatel liigelda aga see männiku tee lõpp ei kannata küll mingit kriitikat,pean sealt igapäev korra läbi sõitma :evil: