Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Pakuda korralik terve kangaga .
  2. Summile on küll huvitav kinnituse lahendus tehtud. Jäigalt sillatala küljes poltidega millel on kummilulad vahel we ? Värvisid õõtsad halliks we?
  3. Terv.Ma võttaks need tagaumise tule tagused ära .
  4. Minu omal on kylje laiendid siis paigaldatud klaasiliimiga pole siiani minema lennanud aga need on ka koos kerega p'arast v'arvitud veel . nii et see hojab ka p'aris h'asti lisaks veel kinni .
  5. Miks sa endale uued teed siis?
  6. M-2 rooli läbimõõt on mis ?Aga mis muud manti puududab siis on see küll omadega otasas.
  7. Mattid siis 5o eur. Oleks mul helesisu siis oleks need minu autos juba ammu. Tagumised kattavad palju paremini tagumist heledat matti osa kui need org.väiksed hallid mis mul olid ja need mustad mis nüüd on. Neil on selles osas mis katab seda kõrgemat osa metal võrk sees mattil siis mille saab moonutada põhja kuju järgi ,ehk siis teha selle jõnksu siise neile.Kuupedele oleks eriti hea varjant sest tavaliselt astutakse vähe ikka selle katmata osa peale need aga kaitseks seda.
  8. Kas fl ongi sellised suured napid seda roolialust kattet kinni hoidmas we?Muidu peaks seal ju ilusad väiksed plastikust peaga pool pöördega asjandused käima või on augud juba nii suureks kuulunud. Ning kas jalatugi on ka selline nahast org we?
  9. Kui saaks nagu Hartgel 2 tooru koos.
  10. Sai siis ametlikult teedele vormistatud selleks aastaks.THÜ läbitud ilma ühegi veata.Pesu pole küll teisega veel jõudnud kahjuks.
  11. Mul väikest 1 rooli pole pakuda aga yks suur vedeleb küll uue nahaga riiulis ja käigukangi kott ka.
  12. hiis vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Põrnitsesin siis Peetri keskuse juures jääle 007 vena autot seal ja kiiletamata klaaside pärast nägin et pagan taga aknal ilutsevad samad kõlarid nagu minu rullis. :rolleyes: Millega ma muidugi seal ka käisin.
  13. Mõnus aga miks need esimesed rattad kuidagi nii sees tunduvad olevat .
  14. Mis el antenn maksab?
  15. Soovid ühte esituld või mõlemat.Kui ühte siis kumba kaugtuld või lähituld.Pean vaatama mul on 1 paar aga kumb seda ei mäleta saan homme vaadata.
  16. No ja toimetavad selle kohale ka we?Mulle pakutti põhjaalluse pumba kinituse osa ka asenduse oma aga kohale ei suutnud nad seda mulle toimetada isegi 2 kuuga.Ônneks lasin ühe taastada ja sealt ma selle ka sain.
  17. Päris mõnus ussipesa.Mul oli tagumise koopa peal auk ja vesi oli sealt tagumise istme alla jooksnud ja selle torujuurest polejust mõnus seda roostet kätte saada.
  18. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma v6in sulle neid lausa 2 anda tagasi poole ka vaja tuua,aga Harjumaal.
  19. Kui leijad kellegi tegema neid kohti siis v6id mulle ka teada anda mul juba uued plekkid autos nende kohtade omad olemas,oleks ka vaja 'ara teha need .Huvitaks kui kiirest tehakse mis raha eest ja kvaliteet . :rolleyes:
  20. Ette soobib jah need m'rgid isegi mis siin igal pool myyakse aga tagumine on kyll v'ahe eriline ,ylemine osa on paksem kui allumine osa .Idealselt istub ainult org.j'arelduru oma l'aheb ka aga j'aab serv lahti ylevalt osast..M66tusi kyll peast ei m'aleta.
  21. T'aitsa v6imalik minu jaoks puuduvad neil yhed vidinad mis mulle olulised on ja ple leidnud keevitajat ka kes need sina taastada viitsiks .Ma ei p'ooranud ise ka ostes neile t'ahelepanu.Aga kuskil peavad ju andurite juhtmed kinnituma .Siin linnas on ikka tykk tegemist et saaks kellegagi kokku leppele et keegi mingi v'aikse t'oo ette v6ttab ple malli ka neile ette anda et mis suuruses avad peavad olema jne.Nippuka varjant ma teha ei taha .
  22. Arvamused on tere tulnud ,endale meeldis nende lakkitud tulede juures see et neil oli mul udukas ja parktuli sillatud omavahel ja p6les siis 2 ruudukest yheaegselt m6lemil tulel.Pimedas siis tuled pole nagu ennamusel rullidel ainult yks klots p6llemas .Nendega aga sellist nalja teha ei sa . Mattid panin ka sisse istuvad ilusti Eixxilt saadud p6hjamattis olid isegi kinnitus augud juba olemas 6iges kohas.Tumedad on kyll nati, karjuvad kyll seal p6randal hallid istuksid ikka paremini v'arvi suhtes ,praht paistab ka paremini v'alja mis mattil on . Aga noh mis teha kui juhi oma on pea v6imatu leida tervet.
  23. Siis keskmist püüti we? Mul vedeleb üks ja soobiv toru peaks ka olema 10 eur ja vii minema .Varuosa teema all on pilt ka .
  24. Ma ei saanud nendega vist isegi mitte 10 000 sõidetud ja otsas nad olid muidugi auto ka raskem aga jube pehmed on need rehvid küll ja kuluvad mega kiirelt .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.