Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Läks talve puhkusele ära. Esi istmed oleks vaja kevadeks uueks teha. 2 Suve lõppupoole tehtud pilti ka .
  2. M3 sama käigukangi nahakott koos nuppuga . Nagu M-technikul. Korralikud asjad lähevad külge ,pärast läheb muuseumi nii .
  3. hiis vastas artz teema asukohas Varuosad
    Aga telli need ?
  4. Mis aasta käigu autoga tegu millele turvavöösid vaja.
  5. Makki pildi taustal.ilusad veljed kus neid näha ja katsuda saab?
  6. Ma pean need üle vaatama , seisavad juba aastaid .
  7. Mul ka pakkuda tumedamaid toone .
  8. hiis lisas teema asukohas Varuosad
    Ostan rooli millel on korralik Bmw märk ja suunatuleplastik. Võin ka eraldi osta .Otsest rooli vajadust pole aga ehk kellelgi vedeleb kasutult katkine või lahtise kummiga . Nr 3 ja 4 tel. 54510357
  9. Vaikselt päevitab juba .
  10. Saad sa tule pistikust pilti teha ?
  11. hiis vastas M1kk0 teema asukohas Varuosad
    Tel sa küll ei vasta !
  12. Mis hinnaga istmed uue kuue said?
  13. Sa saad kõik pereliikmed eraldi autodese liikuma pana kuj vaja .🙂🙂🙂
  14. Ma võin sulle.hea nr.ja Uue mootori toonori müüa .
  15. Mingi spesjal telk või sobjb teistele autodele ka ?
  16. Mida rohkem plank seda vähem jama vana auto puhul. Õnneks on vanade puhul paljud need lisad võimalik hiljem juurde pana.
  17. Edeneb või sõidab juba ?🙂
  18. Käisin veel esimese lumega paaki täis tankimas ja magama ta läks ! Sõidetud sai see aasta rohkem kui eelmisel.🙂🙂 Istmed vajaksid endiselt tegemist ja käivitumise streikimine tuli ka jälle tagasi Sügisel. Kevadel peab ikka laskma vaadata mis jama sellega on. Ja esiklaasi peab ka uue vaatam kuigi see täitsa kojamehe piiril . See kivike kohe tahtis Soomes kojamehe vardast nappilr mööda minna ja klaasi rikkuda. Ehk saab teise ka veel kevadel kes teab. Aga kevadel näeb😎🙂
  19. hiis vastas extreme327 teema asukohas Varuosad
    Saan ma õieti aru et võtad org. 51mm püstakul amordi korgi ära ja keerad selle asemele ? Või on ikka mingit keevituse nussi teha .
  20. Ilus jep ainuke mis kaob ära auto musta värviga on veljed. Ma isegi ei erista kodara kuju.
  21. Oi oi Margo. See pidi nende auto olema . Mulle meeldivad ka värvilised sillad . Neil nagunii ei tule org.see auto aga .🙂Piduri torud tulevad kõik sirged nagu pliiatsid ainult see kõige pikkem 2 kokku väänatuna.
  22. Ma ütleks et väga normalses seisus e30 . Ennamus oleks sellisega kinnisilmi edasi sõitnud . Tavaliselt saab jala õue aukude kaudu kui matt eemaldada . Jõudu. Tagapõlle ma küll tervenisti ei vahetaks kindlasti. Jõudu . Jääme keevitamist ootama.
  23. Läksid 5 augu peale üle ? Kas mootor on ka muutunud, et selline summuti lahendus all?
  24. Huvitav et selle vitsa all ei näita kummi rõngast sinu tehnilisel pildil. Prel peaks see käima.Mul on üks uus org.kummi rõngas ainult üle . Vitsa ennast pole .
  25. Punane käib siis nüüd nagu aru saan juba . Või lükkasid välja pävitama .😎

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.