Kõik, mis hiis postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Läks talve puhkusele ära. Esi istmed oleks vaja kevadeks uueks teha. 2 Suve lõppupoole tehtud pilti ka .
-
M3 S14B23 '90 Smoking
M3 sama käigukangi nahakott koos nuppuga . Nagu M-technikul. Korralikud asjad lähevad külge ,pärast läheb muuseumi nii .
- O: M-tehnik vedrud
-
O: Mootorikäpp, esimeste suunatulede pistikud jm
-
320i kupee 1986 Marko S
Makki pildi taustal.ilusad veljed kus neid näha ja katsuda saab?
-
O: sedaani uksepolstreid
Ma pean need üle vaatama , seisavad juba aastaid .
-
O: sedaani uksepolstreid
Mul ka pakkuda tumedamaid toone .
-
Ostan rooli.
Ostan rooli millel on korralik Bmw märk ja suunatuleplastik. Võin ka eraldi osta .Otsest rooli vajadust pole aga ehk kellelgi vedeleb kasutult katkine või lahtise kummiga . Nr 3 ja 4 tel. 54510357
-
-
O:Hella Black esituled
Saad sa tule pistikust pilti teha ?
- M: Mõned jupid
-
320i (M20b25) kupee '89 - K
Mis hinnaga istmed uue kuue said?
-
320i '86- Devil86
Sa saad kõik pereliikmed eraldi autodese liikuma pana kuj vaja .🙂🙂🙂
-
318i M57N touring '91 - erxx
Ma võin sulle.hea nr.ja Uue mootori toonori müüa .
-
325iX '87 - Aigar
Mingi spesjal telk või sobjb teistele autodele ka ?
-
316 '86 -Sander S
Mida rohkem plank seda vähem jama vana auto puhul. Õnneks on vanade puhul paljud need lisad võimalik hiljem juurde pana.
-
325i M-Technik 2 '88 - Alanjep
Edeneb või sõidab juba ?🙂
-
Käisin veel esimese lumega paaki täis tankimas ja magama ta läks ! Sõidetud sai see aasta rohkem kui eelmisel.🙂🙂 Istmed vajaksid endiselt tegemist ja käivitumise streikimine tuli ka jälle tagasi Sügisel. Kevadel peab ikka laskma vaadata mis jama sellega on. Ja esiklaasi peab ka uue vaatam kuigi see täitsa kojamehe piiril . See kivike kohe tahtis Soomes kojamehe vardast nappilr mööda minna ja klaasi rikkuda. Ehk saab teise ka veel kevadel kes teab. Aga kevadel näeb😎🙂
-
M:Coilid
Saan ma õieti aru et võtad org. 51mm püstakul amordi korgi ära ja keerad selle asemele ? Või on ikka mingit keevituse nussi teha .
-
325i mtech1 '87 - Pets4
Ilus jep ainuke mis kaob ära auto musta värviga on veljed. Ma isegi ei erista kodara kuju.
-
320i kupee 1986 Marko S
Oi oi Margo. See pidi nende auto olema . Mulle meeldivad ka värvilised sillad . Neil nagunii ei tule org.see auto aga .🙂Piduri torud tulevad kõik sirged nagu pliiatsid ainult see kõige pikkem 2 kokku väänatuna.
-
320i kupee 1986 Marko S
Ma ütleks et väga normalses seisus e30 . Ennamus oleks sellisega kinnisilmi edasi sõitnud . Tavaliselt saab jala õue aukude kaudu kui matt eemaldada . Jõudu. Tagapõlle ma küll tervenisti ei vahetaks kindlasti. Jõudu . Jääme keevitamist ootama.
-
325i mtech1 '87 - Pets4
Läksid 5 augu peale üle ? Kas mootor on ka muutunud, et selline summuti lahendus all?
-
320i kupee 1986 Marko S
Huvitav et selle vitsa all ei näita kummi rõngast sinu tehnilisel pildil. Prel peaks see käima.Mul on üks uus org.kummi rõngas ainult üle . Vitsa ennast pole .
-
320i '86- Devil86
Punane käib siis nüüd nagu aru saan juba . Või lükkasid välja pävitama .😎