Kõik, mis kruusmann postitas
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Minu diislil differ typ 188 ja sinna installeeritud e34 91a 141kw LSD element. Diferentsiaali ülekanded olid erinevad, need panin enda omad aga LSD element sobis küll sisse. Arvan et terve diferentsiaal sama.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
touringu/diisli tavalisi plastikust karbilaiendeid??? hind ei teeks ka paha!
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
Odomeeter keris ette 300 000. Seoses sellega sai tehtud autole suuremat sorti hooldus. Vahetusse läksid kõik õlid ja filtrid, mootori rihm koos rulliku ja veepumbaga (termostaat eelnevalt juba vahetatud), generaatori ja roolivõimu rihm, esimesed kettad ja klotsid, esimesed õõtsa puksid, difripuks läks ka vahetusse, loomulikult ka LSD-le uus õli. Oskab keegi öelda palju LSD hooldusvälp võiks olla? Nüüd peaks mingi aeg muretu olema.
-
Peale mootori tegemist ikka minek päris hea. Ei ole kellegi teise oma proovinud aga eelmisest 324td-st läheb paremini. Kiirendust ei ole mõõtnud (ei propageeri rullnoklust) aga venna 1,6 jääb jalgu. Küttekulu nati suur ainult, keskmine tuleb kusagile 8-9 kanti. See on tingitud kõrgsurvepumba olukorrast. Normaalses olekus pumpa suhteliselt raske saada. Peale talve hakanud autol defekte tulema, midagist hullu ei ole aga plaanis ülevärvida. kriipsud kraapsud ja muud jama seal näha.
-
K: M21 mootori märgid
Nukkvõll paigas siis kui esimese silindri mõlemad nukad on ühtlaselt püsti. Nukkvõllil oleva nelikandi küljed peavad olema risti plokikaanega. Pumba fikseerimiseks olemas avad pumbarattas ja selle taga olevas alumiinium kaanes. Väntvõlli keerad eest rihmarattast OT peale. Hoorattas olev ava on põhimõtteliselt fikseerimiseks.
-
324td ei tööta kellad! Kiiresti abi vaja.
Auto teemas mainisid et teised tuled põlevad hädiselt. Minimaalne vool nagu sain aru. Äkki probleem mingis massjuhtme ühenduses. Minu autol tekkisid laadimise, kelladeplokiga ja elektriliste tarbijatega probleeme kui mootori ja kerevaheline mass oli puudulik. Kellade ploki tuled ei ole seotud ajudega. Tegemist ikka voolu puudulikkusega mis võib olla tingitud generaatorist või mõne juhtme halvast ühendusest.
-
K: 324 td rihma vahetus
Kui viitsid Libatsesse sõita siis saan sulle anda täpsed abinõud selleks tööks. Väntvõlli fikseerimiseks, pumba fikseerimiseks ja nuka vikseerimiseks. On ka kell pumba täpseks reguleeringuks.
-
Pärnu E30 omanikud!
Kui keegi plaani kokku paneks siis oleks endiselt tulemas. Sobiks loomulikult nädalavahetusel midagist. Ühe või kahe autoga ei ole mõtet loomulikult midagi korraldada. Ärgem mõelgem negatiivselt aga nii on.
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
olen tulemas
-
Auto on kenasti vastu pidanud. Vahetand olen tagumised suured puksid ja diffri puksi. Talvega on karpidele ja tiiva otstele rooste tüppe tulnud. Peale mootori remonti ikka auto käitumine hoopis teine: küttekulu väiksem minek märkimisväärselt parem vibratsioon autos väiksem käivitub paremini(-32 käivitus ilma lisasoojenduseta) Autoga igati rahul. ei ole veel tee äärde jätnud.
-
Kui üritus kindel siis olen ka käpp osalema, kui midagist suurejoonelist vahele ei tule. Pooldan ka Lauri1 ideed meedia esindaja kutsuda ja neile e30 tutvustada kui tänavaliikluses harvanähtavad autod. Loomulikult tuleks ka inimese moodi käituda, et mitte rullnoklust propageerida.
-
kui aeg sobib oleks ka kohal
-
M:madaldusvedrud
kas kupeel ja sedaanil mitte samad vedrud ei ole.
-
tervist. pole ammu kirjutanud. vahepeal siis mootorile tehtud suuremat sorti remont. remondi käigus vahetatud rõngad, saaled, kaan lihvitud ja klapimajandus üle vaadatud. loomulikult kõik uued tihendid. saalede ja rõngaste hinnad suht kirved. rõngad olid mingi 2k ja saaled 3,5k. sai ka soetatud typ 188 LSD differ. oli e34 m50b25 isendil peal. kaheratta vedu ikka parem kui ühe. eelmine nädal sai ka kõrgsurvepumba tihendid ära lasta vahetada. nüüd käivitub pallju paremini.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Kas pildil olev m-tech 1 rool alles. Kui alles siis mis ta hind kujuneks.
-
Tervist. Lisan siis enda isendi ka teile siia vaatamiseks. Tegu siis 89a manuaal käigukastiga turbodiisel automobiiliga. Sai soetatud kuna eelmine E30 324td läks oma esivanemate juurde. Eestis olen selle auto 2 omanik. Auto plussidest siis niipalju, et autot on osatud hästi hoida. Salong korralik, istmed terved ja puhtad. Veermiku osa eelmise omaniku poolt korda tehtud, loksudeta ja vahetatud kõik kettad, klotsid, amordid. Ülevaatuse läbis vigadeta. Auto eelmise omaniku poolt ka üle värvitud, oli kriime siin seal. Kere on muidu üllatavalt heas korras, põhi ja küljekarbid roosteta. Ei ole täheldanud, et oleks kusagilt mõni plekk või detail väljavahetatud. Miinustest saaksin välja tuua ainult kõrgsurvepumba olukorra. See muidugi BMW diislite kaasasündinud probleem. Lisadeks siis konks, udukad, mehaanilised vändaga aknad ja katuseluuk, kesklukk, signalisatsioon ja muidugi el. peeglid. Mõned pildid ka siis. Paremal siis minu 324td ja vasakul venna 316i
-
324 td facelift
ega auto müüa ple. oleksin väga huvitatud auto ostmisest kuna enda oma sai väikese mõlgi rekka poolt. kui oled huvitatud auto müümisest siis 5287679