Hüppa postitusse

tseehaa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tseehaa postitas

1. Kas originaal korraliku riiet alles ei jäänud? Ma tahaks enda istmed originaal riidega taastada
  2. Minu käes nägi selline välja 2009 November http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=581076
  3. Puhastasin vanast värvist natuke esi spoilerit, tahaks ikkagi teada kus kohas saaks lasta seda parandada?
  4. Aega on päris palju mööda läinud ja lõpuks hakkavad asjad ka edenema jälle. Kevadel selgus et kaanel on praod sees. Oktoobris sain peatugedega tagaistme ja M tech 1 esispoila. Eelmine nädal sain kasutaja Siimu käest M tech 1 tagaspoila ja see nädal sain ka uue kaane mis on loodetavasti korras. Mõlemad spoilerid vajavad veidi parandusi ja siit ka küsimus, et kus kohas Tallinnas lasta neid parandada?
  5. 680- Manual Aerial peaks tavaline antenn olema
  6. Sai üle pika aja jälle garaazis käidud. Crisp võttis plokikaane maha ja võibolla on kaan kõver. Eks see varsti selgub. Teiseks sain täna uue armatuuri sisse tagasi aga natuke jäi veel juppe külge keerata. Autos kükitamine väsitab ära
  7. Korralikumat kõrvalistuja ust pole vaja? Mul on üks üle
  8. e36 ja e34 ilmselt jah
  9. Kuna mulle meeldivad BMW originaal makid siis sai ostetud 300eeki eest selline kassetikas. Vaja oleks sellele veel CD-boxi.
  10. Eks ma olen järgminekord targem
  11. Ma usun aga kuidas?
  12. Üle pika aja postitaks siia ka midagi, viimasetel nädalatel päris kiire olnud ja elu muutnud palju. Vahepeal võtsin armatuuri võlja ja lasin sõbral põhjamati ära pesta. Põhjale tõmbasin veidi mastiksit peale. See nädal äkki jõuan põhajmati sisse panna ja siis uus armatuur kah. Mootoririhma vahetuse lasen peale palgapäeva teha ära.
  13. Täna läksid siis peale NGK ZGR5A küünlad ja üks uus küünlajuhe. Peale seda töötas auto paremini aga ikka puterdas. Hiljem avastas Crisp, et esimese silindri küünlajuhe oli lahti. See külge ja auto töötas enam vähem normaalselt Nädalavahetusel lasen töötada mootril pikemalt ja siis loodetavasti saab normaalselt tööle. Varsti kui raha tekib lasen hammasrihma ära vahetada, siis veel õli ja mootori poolega on ehk kõik siis mingiks ajaks. Salongi põhjas olevad pindmise roostes kohad lasen haljaks ja katan siis millega? Mingi roostesurmaga? :roll:
  14. Piilarite eemaldmine käib kuidas? Sain lõpuks armatuuri välja aga suht raskelt, roolisamba plastik ja kangid jäid ette
  15. Mis nupp see parempoolne on? Pilt pole minu autost
  16. Enne unustasin mainida, et mul on kont ka. Muudab see midagi?
  17. Kasutasin otsingut aga ei leidnud selle kohta midagi. Ühesõnaga mul on vana armatuur veidi praguline ja tahaks uut korralikku panna. Keegi võiks mulle samm-sammu haaval seletada kuidas seda teha
  18. Ilmselt kunagi jah
  19. Roostet on üldiselt vähe ja läbivat roostet peale tagumise otsa ei ole. Kärukonksu kinnituste ümbert on ikka mehiselt roostes, sellega tegeleb siiis kui auto juba tänavalegaalne. Tagastange puudu. Üks esitiib, kapott ja pagass oleks vaja värvida, eeltööd on kunagi pooleli jäänud. Salongi põhjamatt on olemas, uus korralik armatuur ja kõik polstrid ka. Peatugedega tagaiste on puudu. Kuidas üldse armatuuri eemaldamine käib? Otsingust ei leidnud midagi selle kohta. Mootori probleemiga hakkan tegelema kohe kui vaba raha tekib. Mõned värskemad pildid:
  20. http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=974206 Sinna fooruimisse rega ennast ära ja pane VIN kirja
  21. Muutsin eelmist posti. Eks paistab kas täiesti originaal korda saab
  22. VIN long WBAAD110802350877 Type code AD11 Type 325I (EUR) Dev. series E30 () Line 3 Body type LIM Steering RL Door count 4 Engine M20 Cubical capacity 2.50 Power 125 Transmision HECK Gearbox MECH Colour LACHSSILBER METALLIC (203) Upholstery ANTHRAZIT (0211) Prod. date 1986-12-22 Order options No. Description 200 KATALYSATOR - ENTFALL 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) - Olemas ja töötab 215 POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED - Olemas, töötab 296 TD-LM/200/60x365 TD 300 ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH - Olemas ja töötab 314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES - Ei ole, teine kapott on 324 LT/ALY WHEELS ELLOPSOID SP.107/MIXED TYR 339 SATIN CHROME - Olemas 350 WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM 400 SLIDING SUNROOF MANUAL - Olemas 410 WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT - Olemas 415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW - Olemas 498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE - Puudub 530 AIR CONDITIONING - Olemas, ei kas töötab 669 Becker Mexico Elec. CR Saf. ? 682 RADIOANTENNE AUTOMATISCH - Puudub 690 CASSETTE HOLDER - Olemas, müügiks 708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II - Selle asemel on M-tech 1 Mis need küsimärgiga asjad on? :roll:
  23. Küünlaid maha keerates pärast olid need täiesti märjad :roll:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.