Kõik, mis KUKS postitas
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
täna siis rullisin tagumised koopad ära ja nüüd läheb 215/45 rehv ilusti alla isegi 225 kannataks panna:D
-
mina ikka hetkel veel ees 15"valud all,kuna 17" rehve pole leidnud.
-
mul käis kogu aeg ainult 1 ringi Mardo:ega teibist pole midagi kuulda?
-
Sai siis täna selline asi omale soetatud Hind oli lihtsalt nii hea,et ei saanud jätta ju võtmata--- 50EUR-i ja seda siis komplektse diffrina,aga sisu läheb mu enda omasse,kuna ülekanne polnud mulle sobilik. sai ka lahti võetud.Kettad enam vähem,aga kui keegi soovitab,et kust saaks hea hinnaga uued kettad,siis paneks sisse
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
mis istmeid sa kasutasid? neid uusi ma mõtlen.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
kas mitte nukkvõlli ei saa maha võtta.et kas kaas maha või mootor maha. muidugi võin ka eksida,aga sõbral e34-jal mäletamist mööda oli nookuri vahetamisel selline probleem.
-
depo tuled on.samad mis mul varem ees olid,aga tegin ise blackideks. täistule klaasivahetasin ära ja panin e21/e12 täistuleklaasi. sobib paremini,vähemalt minu arust.
-
Hetkel siis seis nii. vaja veel kahte 205/40r17 rehvi,siis saaks kõik valud alla,hetkel on 3 tükki. kuna ilmad ikka veel kehvad sai auto ära pestud ja koju garaazi panud paremaid ilmasid ootama. Jomid on all ja ütleks,et tänaval sõiduks juba piisavalt jäigad.madaldus sai ka õnneks piisav valitud.karteripõhi jääb terveks
-
sai siis velge alla proovitud. selgus,aga tõsi asi,et compacti sillaga on ET nii suur,et mu veljed jäävad ikkagi suht välja ning ei kannata taha panna muud rehvi kui 205/40 :? õigemini siis laiemat ja kõrgemat.sel juhul vaja kas 40-se ET-ga velgi või lihtsalt 7,5tollist velge.Muidugi kõik see tingitud logaritest,kui neid poleks,siis kannataks panna,aga logarid kulutab ära.
-
liivapritsiga jah. mul oma tehtud prits ja ei ole nii võimas,et sügavaid täkkeid lööks. jääb suht normaalne. pole eriti autoga sõita saanud,et proovida.seisab jälle varju all ja ootab lumesulamist aga proovitiiru järgi tundus parajalt jäiks küll olema.
-
ühel jäi külge jah. see läheb pärast ikkagi uus.
-
Pritsitud veljed. Krunditud velg.
-
Pildil on see sinna külge vaid torgatud.ees polnud tol hetkel veel logarit ka all. Määrisin katete alt karbid ära. Ootan ise ka juba kevadet et see lumi ära läheks,siis teeks ülevaatuse ja tänaval ta ongi
-
Täna sain lõpuks 5x120 valmis.uue amordid all. rooliotsad said samuti uued. Auto sai kohe stabiilsemaks. Päris hea oli hoo pealt 3-ndaga mõnusalt külg ette lasta Nüüd siis velgede kallal tegutsema.
-
Kõik komplekt kokku alla 3kilo EEK-i. Asi sai prooviks võetud,et näha,mis endast kujutab. Hetkel lihtsalt ei jõua Bilsusid ega Konisid osta.Rinka pill mul ei ole,seega vaatab mis tänaval need teevad.Madaldus peaks siis 35/40 olema.Tagumised said siis täna juba alla.üksiti tegin ka käsipiduri korda. Ees veel hetkel all vana püstak ja madaldus,kus lihtsalt uus rumm ja ketas otsas. Homme ehk jõuab esisilla ka ära teha.
-
sest pakkumine oli lihtsalt nii hea,et võtsin prooviks. masin ei ole nagu nii rajapill,et midagi väga jäika vaja oleks.
-
Lõpuks jõudis siis kaua oodatud pakk kohale
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
kui kasutad e36 rattalaagreid,pead puksid vahele treima.kuna e36-l on võlli läbimõõt suurem,kui e30-nel. lisaks pead veidi trummu välja poole tooma,kui tahad e36 kettaid kasutada,sest muidu ei anna rooliotsasid panna. vähemalt minul on hetkel nii tehtud.varsti üritan alla panna ja siis vaatan,kuidas istub.
-
Esimesed püstakud on nii kaugel,et kettad on küljes juba.Sadulate vahetükid on veel tegemata ning hetkel ei ole jõudnud mõelda,et mis sadulaid üldse kasutada. ning amortide ja vedrude komplekt peaks jõudma reedel,esmaspäeval kohale,siis saab püstakud kokku laduda.
-
tänase seisuga sai siis tagasild lõpuks alla
-
amordid ja vedrud veel hetkel vanad,kuna uued ei jõua mitte kuidagi kohale :? Esi nina on hetkel selline. tagumised sadulad.
-
324td touring '91 - Andro
Minu arvamus on selline,et eestist ei leia sa ühtegi nii head keret,millega tööd pole vaja teha.Tüüpilised kohad on kõigil vigased. Tõesti kui omal keevitus käes ei püsi on raha kulu suurem,kuid see eest kui ära teed,kestab kauem,kui too teine kere,millel seisab töö ees. Omal nahal see asi läbi kogetud, kui ostsin teise kere,et see parem,kuid tuli hoopis hullem välja,kui eelmine oli.Siiski võtsin otsuse ja taastasin kere ära.Sai palju hullemaid kohti tehtud,kui karpide vahetus.ja kui karbi vaheleht on mäda,saab ju ka selle ära vahetada. Eks omanik muidugi teab jõudu ja jaksu!
-
sai siis täna auto käima pandud poolest pöördest läks. masin nüüd tõstukil ja vana tagasild põhimõtteliselt alt ära. kui nüüd lõpuks uued amordid ära tuleks,saaks ka esi sillaga tegelema hakata.
-
vaikselt saab siis nii tegeletud
-
318i M-technic '86 - Maero
Päris hea töö mis on plaanis mootorit juhtima panna?