Hüppa postitusse

lepa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis lepa postitas

1. Seisukord enamvähem, soodsalt. 58049964
  2. Püsib ikka, ta on neid ca 25 tükki vorpinud ja see vist pidi ainuke jama olema, kuna omanik ei olnud uusi rõngaid tahtnud jne.
  3. Kas m51d25 on võimalik?
  4. Siis jätab diffri bensuka oma 3,91 ülekandega Panen moto vast peale ja vaatab mis auto teeb G260 kastiga.
  5. Mu poolt ka üks loll küsimus Kui panen 2,5 tds moto bensuka kasti otsa G260 aga difer 2,65 mis saab siis? Et mis vahet on 2,5 tds kastil ja g260?
  6. Mootoreid on 2tk, kõik asjad olemas peale plokikaante. Küsida võib kõike!
  7. Ostsid selle mootori mu nina alt ära
  8. See küll naljakas pole Peab vist müüjale helistama, et ta minu auto pildi maha võtaks http://www.soov.ee/tallinn/Bmw_324D_91a_85kw_3593850.htm?ca=1&w=3
  9. Oih hinda polegi. Kuna tegemise eest küsitaks julma hinda, siis hinnaks panen 200.-
  10. Asi toimetas väga hästi, juurde on keevitatud wg jaoks toru. Asi on kasutatud! Turbo istus kapotiall väga hästi. 58049964
  11. Kas saan õigesti aru et 3 liitrine läheb ennem katki kui 2,5 liitrine
  12. Miks ei tee 3 liitrist, m57 vändaga? Ootan huviga
  13. Seda puhku siis sellised kurvad lood Et auto müüa, siin teemas juttu.
  14. lepa vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tere Kunagi keegi õpetas mulle kuidas tellida strongflex pukse, äkki oli see kasutaja Sõge? Ei mäleta enam. Oleks jälle vaja tellida aga ei oska. Kuidagi läbi mitme lehe pidi tellima vist... strongflex.eu lehelt
  15. Üks korralikum kui teine. 170.- 150.-
  16. E30 läheb varsti turgu, lihtsalt ei jõua kahe hobiga, füüsiliselt, rahaliselt jne jne Kunagi peaks ka omale korraliku peremasina soetama Põhjuseid on väga palju miks turboga peaks maha müüma, seega ka kõik varutud jupid.
  17. Hakkame otsi kokku tõmbama Kaasi on kaks tk. Paku hind. 58049964 Veel, asjad on komblektsed ja tulid sõitvate autode pealt, ilma mõradeta ja sirged.
  18. Sai natuke istet parandatud
  19. lepa vastas lepa teema asukohas Küsimused - Vastused
    Sul postkast täis vist Poisid siin tahavad teada palju mul on 3 ja 4 käik kiirus. Äkki oled hea ja viitsid arvutada Rehv: 205 16" Kkast: g260 Difer: 3.91
  20. Kummipõletus Puhkuse lõpetuseks sai paar rehve ja palju kütust atmosfääri lastud Kõik tõmbed on tehtud ilma piduriteta, pidurid las jäävad 2,0 l mahlapakkidele Esimene tõmme on neljanda käigu lõpuni Kaameral on kuupäev ja aasta vale Hullult kibeleb rajale, aga krt minust need nii kaugel Siis äkki prooviks päriselt driftida. Videosi on veel millalgi panen vast!
  21. Krt see oli nii ammu ja ei mäleta kasutajanime kes neid müüs. Proovi otsida
  22. Aga see on duralumiiniumist ja keegi kunagi ammu müüs neid siin foorumis. On nii kõva, et võib tungi alla panna ja nina õhku tõsta
  23. Võõras masin võrus Karterikaitse Eemaldasin ka kulmud, nüüd näeb välja naku e30 ja nii jääb ;-)
  24. Jh küsiti ka minu käest, et kas pole tuttavaid kellel oleks avariilist sellist masinad :-)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.