Hüppa postitusse

bergo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis bergo postitas

1. Otsin omale viisakat spoilerit luugile. Eelistatud on mtech 1 ja see tavaline väike lip spoila. Peab olema täiesti terve ja sirge jne. Või muud taolist
  2. Kena ja väga haruldane asi Miski pärast ma arvan, et siin väga palju ei ole neid, kes vastavat hinda pakuvad selle eest. Puurool on vana auto küljes äge, ma jätaks sinu asemel üldse endale. Edu müügiga!
  3. On aeg kirja panna jälle midagi. Nimelt sai ta mul uue põneva mootori kapoti alla - m20b25. Sain täpselt selle, mis tahtsin: Välimus jäi samaks, hääl samuti, aga kui ikka on vaja jõudu, siis tuleb ratastesse nii, et annab taltsutada seda elukat. LSDga koos ideaalne kombo, iga gaasivajutus toob tobeda irve näole. Mootor ise on sama aasta 525 automaadi pealt, mis sai vähem kui 5000km tagasi põhjaliku remondi, kuid auto keerati kummuli ja nii see vidin minuni jõudis. Siiski ei ole asi veel ideaalne, vaja vahetada termostaat, õhulugeja küljest tulev lõdvik ja siis ilusti ära seadistada. Lisaks tahab lähiajal vahetust siduri töösilinder. Kõik see vaja lähinädalatel ära teha ja siis olen natuke aega rahul Pikk jutt, s**t jutt. Nägemist
  4. Noonii! Väga hea kuulda, et läks kõik plaanipäraselt
  5. Panen siis ka midagi kirja jälle. Alla läksid uhiuued Hankook'i naelikud, tunduvalt turvalisem tunne kohe, kuna mina rullin ikka rulliga talvel Lisaks veel väike vidin juures, suured tänud abi eest Sandrile aka GTA That's about it! Olge mõnusad Tegelikult on veel mõned huvitavad asjad autole ostetud juba, aga nendest räägin kevadel, kui jupid küljes.
  6. Mõtlesin, et prooviks ära need enda autole, aga oma tulesid ei hakka praegu rikkuma. Kui kellelgi on pakkuda normaalses seisukorras terveid hella bläkke, siis andku märku!
  7. see peaks mulle broneeritud olema, kui ma ei eksi
  8. Hetkel meeldib endale ka sellisena nagu on. Tänud. Ühtlasi sai uus differ alla. Hoopis tummisem tunne kohe sõita vana differ loksus natuke ja kahises ka, nii et ju siis oligi aeg vahetada. Uus tundub väga värske olemisega.
  9. Sai muretsetud LSD 3.91 ülekandega , peaks korralik olema, aga eks seda ole varsti näha. Ise olen rahul.
  10. Ega see lihtne ei ole korralikke sportistmeid leida isegi hästi läks minu arvates. Tegelikult mulle meeldib see ruuduline riie oluliselt rohkem. Tagaiste on väga korralik, nii et kui leian taha ka ruudulise, siis pakun sulle
  11. Sõidumõnu nimel olen valmis osa sellest originaalsusest ohverdama. Eks tulevikus võib uksepolstrid ka tumedamate vastu vahetada, aga IRL see erinevus ei sega.
  12. Tänud. Kindlasti hoian asja originaalilähedasena.
  13. Sai vahetatud ka õli ning talveks tehtud korralik korrosioonitõrje. Peab seda kere ju kuidagi roostevabana hoidma.
  14. PS. Kui kellelgi on samast seeriast mulle tagaistet pakkuda, siis võtaks ära. Vastu võin anda enda helehalli ka, kui huvi on(väga korralik ).
  15. Teen väikse sissekande siia, et pärast hea oleks järge pidada, mis tehtud jne. Ega suurt muutunud ei olegi midagi. Lihtsalt olen teda korras hoidnud ja ringi vuranud. Vahetatud sai tagumised amordipadjad, esimesed piduriklotsid ja kettad, veel sai vahetatud kardaani mingi muhv, mille tõttu oli väike vibra sees, esisilda läksid uued puksid ka. Hetkel rohkem meelde ei tulegi. Mingi kerge kobin on parema esiratta juures sees juba pikemat aega, eriti, kui vasakule kurvi võtta... ise kahtlustaks rattalaagrit. On kellelgi ideid? Muidu on puhas sõidurõõm. Ette sain originaal sportistmed ka. Kurvis on hoopis mõnusam ja ei lenda vastu küljeklaasi üks niisama lahe sügispilt ka
  16. Hehe, minu vana touring ringiga jupideks jõudnud, mõistlik ka, sest kere oli ikka läbi vist, mootor on e34 pealt ja vägagi heas korras oli veel kevadel. Kas sa postiga ka juppe saadad? Tahaks hirmsasti seda esimest konksu, mis pildid ka ees on touringul.
  17. küsiks tarkadelt, kas seda annab facelift põllele ka külge panna? on suuri erinevusi?
  18. Väga meeldiv, et siin nii palju originaali austajaid on Ma lähiajal mingeid suuri muutusi kindlasti ei tee. Peale talve panen madalduse ja mõnusamad veljed alla, aga alati saab ju originaal seisu taastada. Mootori kohapealt jah mulle meeldib see 3.5 mõte, sest nii kerge kere peal ta oleks parajalt kiire ja samas ei tohiks küll eriti kulukam olla, kui see sama 2.0, mis võtab linnavahel päris palju kütust, aga samas kiirendust jääb väheks. See mootor iseenesest on väga heas korras ja mul ei ole praegu probleemi sellega ka sõita.
  19. praegu suurt midagi, hoian korras lihtsalt. Kuna ma olen tudeng, siis erilist sissetulekut pole. Peale suve peaks rohkem raha olema, siis on mõned plaanid küll kurjemaks teha teda. 3.5 oldskool mootor(m30), madaldus ja 15-16 tolli randiga velg tunduvad kõik päris hea mõte. iS-i stange lisa otsin ka.
  20. muidu elan Tartus, väga normaalses rajoonis, aga liist ma kahtlustan, et läks Aegviidu kandis Nelijärvel. Raske leida ka seda kuradi liistu, muidu nagu polekski väga suur asi.
  21. Just. Oldi nurisetud, et ikka 15k peaks saama sellise Minu silmis on ta 2x rohkem väärt, kui ma ta eest välja käisin.
  22. Siin paar pilti ka. Ainult kahjuks on vargad juba põllelt liistu endale kiskunud. Peale seda lasin keskluku ja signalistasiooni peale panna talle.
  23. Tervist daamid ja härrad! Kuna ma ostsin omale nüüd juba teise e30-ne ja aegajalt ikka loen seda foorumit, siis teen ka teema enda omast siia. Ostsin paar nädalat tagasi omale kupee kerega 320i, hõbedase, ja üks peamisi ostupõhjusi oli see, et auto on äärmiselt heas korras. Proovisõidul tundus tõesti nagu oleks Baiernist otse tehasest välja tulnud:) Tegelikkus nii tore muidugi ei ole, aga ta on mul tõesti korralik, roostet on paar tühist täppi ainult, sisustus on korralik ja kõik vedrustuse poolepealt on korras. Lisasid pmst ei ole, katuseluuk on vändaga, aknad on vändaga, istmed on tavalised riidest, kesklukku isegi pole, aga see tuleb. Ülevaatusele minnes selgus, et üks tagapidur ei funka, sai siis seda parandama mindud ja selle käigus selgus, et all on mingit sorti kollased amordid, originaalid mitte igatahes. Igatahes, postitan pildid ka, kohe kui ma mingid korralikud teen. Olge mõnusad!
  24. noo ma tulen tartust näiteks, arvatavasti olen kohal:)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.