Kõik, mis bergo postitas
-
Kõrin rooli alt?
Sai asi korda ja viga oli hoopis summutis, millel oli üks polt kinnitusest kaduma läinud ja tärises käigukasti juures.
-
BMW 318 touring '89 - Renx320
korra nägin mustakal vahva nägi välja, hea madal ka.
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Masinal sai vahetatud nüüd tagumised amordipadjad ja ees üks sarniir. Lisaks sai lahendatud kahtlane tärisemine, mida põhjustas põhjaalt natuke lahti tulnud summuti, üks polt oli plehku pannud. Nüüd on sõites jälle kõik ilus ja vaikne. Paar asja veel teha, ja siis olen jälle rahul... mõneks ajaks
-
325i '90 - GTA
Kile näeb tõesti suht okk välja.
-
Kõlari adapterid
siis vist peabki originaalsuuruses vaatama. Ma nii täpselt polegi uurinud veel, aga lõhkuma kindlasti ei hakka. Heli tahan natuke paremaks saada lihtsalt.
-
Kõlari adapterid
Hei, Olen kuulnud, et on võimalik hankida adapterid ovaalide paigaldamiseks aknalauale nii, et pealtnäha jääb originaal kõlarikate. Teab keegi neist? Kust saada mõistliku hinnaga? Tänud.
-
Mõned uued vidinad Edit:nutitelefoniga postitada on ikka keeruline
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
5+ masin. Must lisa on ka õige asi, aga peeglid teeksin ma küll valgeks. Tehasest tuli ju ka valgete peeglitega või mis?
-
Kõrin rooli alt?
sealt roolisamba juurest kuskilt tuleb jah. Roolilatil oli juba varem väike lõtk sees ka, nii et ehk ongi sellest.
-
Kõrin rooli alt?
Häid pühi kõigile! Masinal on tekkinud mingi kahtlane kõrin sisse, ei saagi täpselt aru, kust tuleb, aga tundub nagu armatuuri seest, rooli alt, kuskilt sealt. Puhur kõriseb ka vahetevahel külmalt , aga see ei ole sellest. Auto sõiduomadusi see kuidagi ei muuda, aga häiriv kõrin on ikkagi. Ideid?
-
Õli vahetatud koos õli- ja õhufiltriga. Lisaks sai mingit imeõli valatud mootorisse väike törts. See asi töötas päris hästi, mootori hääl läks ühtlasemaks ja ilusamaks kohe. Lumes driftides õnnestus ühtlasi see passati lisa eest ära sõita
-
Millalgi tuleb ikka originaallisa sinna, aga praegu olen rahul Natuke asjalikku juttu ka. Mootori puterdamise probleem sai nüüd lahenduse tänu paigaldatud uuele jagajakaanele ja rootorile. Ühtlasi on odomeetrile jooksnud 170k, mis tähendab, et on viimane aeg õli vahetada. Seda teeb ehk homme.
- E30 pildid internetist.
-
Lobamokkade rubriik
hahaha what the actual fuck? Need kutid ei tunneta väga piire autode modimisel vist
-
üks telefonipilt GTA juures nokitsemisest: suveratas vs talveratas:
-
M: Sportrool MOMO Course
kas rooli eraldi ka müüksid?
-
Ega ta puhtana ei püsi niikuinii jep Lisaks tekkis selline küsimus, et kas siin foorumis ehk leidub keretööde meistreid, kes võib-olla lihtsalt natuke lisaraha tahaks teenida. Päris töökotta ei taha viia vaid ideaalis leiaks just sellise isenokitseja, kes teeb ära paar roostekohta. Endal ei ole kohta ega ka oskust kahjuks.
-
Masin võiks küll puhtam olla, aga tuli isu paar pilti teha. Enam-vähem sellisena ta mul talvel paarutamiseks jääbki. All on 20mm flantsid koos pikkade poltidega ja nagu pildilt näha, siis tagasillale võiks veel 20mm panna kummassegi nurka Ees sai suht ilusti koopaga ühele joonele. Pudelikorgid on ikka ühed väga õnnetud veljed e30 all. Lisaks, nagu näha, katuseraamid, mulle meeldib
-
Flantside valmistamine ?
Need sammused flantsid on nüüd mu auto all ja võib rahul olla küll, istusid külge ilusti
-
Lukku!
Neid Borbet A-sid tahad või mis? Edu müügiga.
-
325i '90 - GTA
Hea vaadata, et veljed juba tähelepanu saavad. ülejäänud töö ka loomulikult väga kena! (Y)
-
Talveks ei tahtnud neid alla jätta ja kuna kärgvelje isu tuli peale, siis müüsin maha Kärgvelje plaan lükkus ka nüüd kevadesse, talve paarutan pudelikorkidega ära.
-
Head muusikat autosse :)
Frank Duvali lugu meenutab mulle sellist ägedat filmimuusikat: edit: panen siia juurde ka klipi
-
Flantside valmistamine ?
Tervist, Tekkis mul selline küsimus, et kes tegeleb flantside treimisega. Võiks olla Tartus, aga sobib ka Tallinnas. Vaatasin, et müüakse normaalseid aftermarket.ee-s, aga ehk kelleltki tellides tuleb odavam. Seega, kui Sa tead kedagi sellist, siis pane tema kontakt ja muu inff siia Minul on vaja konkreetselt 20mm flantse standard e30-le ja kindlasti koos tsentreerimisega.