Hüppa postitusse
  • 0

Kõlari adapterid


bergo

Küsimus

Sellele küsimusele on 8 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Adaptreid pakutakse e36'le tagumiste kõlarite tarbeks (kõlar kolib pagasnikusse pmst.), e30'le pole väga kuulnud et pakutaks - pole ruumi kuhu pista.

 

Originaal aknalaua asemele peaks siis ilmselt panema miskise mdf või lihtsalt puitplaadi, ühele sellisele ajahamba poolt näritud aftermarket (või lihtsalt väga kuldsete kätega kodaniku poolt tehtud) tagaaknalauale olen peale sattunud ja sellest koopia ka teinud endale. Mõnest asjakohasest poest (nt. Audiofookus või A-Sound) jupp riiet, et puit üle katta ja voila.

 

Või kui hirmsasti tarvis originaalset aknalauda säilitada, võid alustada aknalaua aluse (kõlarite aluse ala) katmisest nt. vatiiniga, helipilt peaks muutuma märgatavalt.

 

Enamus ovaale (võimsamad, suurema magnetiga) tavalisele aknalauale ära ei mahu - plekk jääb ette, võimalus muidugi kasutada selleks ette nähtud flantse et kõlarit tõsta, kuid see näeb vähemalt minu meelest suhteliselt nilbe välja.

 

Pean nõustuma ka teiste eelpool kõnelejatega, et ei ole ilmtingimata tarvis ovaale, Korralikud ümarkõlarid peaks ka toime tulema.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Ise panin oma ovaale paigaldades flantsid vahele. Jäi täitsa viisakas. Muidugi kui ovaali auke poleks seal olnud siis poleks ovaale ostma hakanudki.

Flantsid lõikasin ise tikksaega puidust välja, värvisin mustaks ja väliselt paistab täitsa OK minu silmale.

Parem kui plekki hakata lõikama.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus