Hüppa postitusse

sake

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sake postitas

1. mulgi masin seisab, aga vaataks korra kohale ikka... vist tuleb E30 club alternatiiv masinate kokkutulek.
  2. Kadedaks teeb
  3. üritan mitte teha jah... õnneks mul pole kodust palju tulla ka elan Marta ja Tondi tn. ristmikul
  4. ma tuleks küll, kui tööl pikalt ei lähe
  5. see oli jah bensiin, kuna kork jäi mul tanklasse ei lootnud, et sealt niipalju välja tuleb
  6. heh üritus oli lahe! VÄGA VABANDAN NENDE EES,KELLE MU AUTO OTSUSTAS VEEGA TÄIS PRITSIDA!!!!!!! masin läks keema.. viimases peatuses, punnisin kinni kiilunud piduritega ülesse parklasse välja, oli suur viga. Lasi vee välja, ei juhtunud õnneks hullu midagi, lõdvikud terved ja mahlad ei läind ka segamini. Tänud ranzzz-ile kes tosooliga varustas, ja üks pakkuja oli veel, suured tänud! Samuti laenati kruvikat. Natuke hea ka, saigi enne talve vesi tosooli vastu vahetatud. E30 klubi on tegija!
  7. Kuna tuttav Arnikas, sai tehtud väike projekt/eksperiment: "Teeme teistmoodi pauku ka" Ühesõnaga saab meilt kohapealt nüüd osta ka pürotehnikat: ja samuti meil profi pürotehnikat, mida tavalisest selverist ei saa. hinnad on samad mis Arnikal. varsti asjad üleval ka meie E-poes, hetkel saab tutvuda toodetega www.arnika.ee ja loomulikult kohapeal.
  8. Sain masina korralikult liikuma, seega olen enda pilliga kohal!
  9. tundub, et ikka saab pilli käima 8)
  10. tervitused, lähen toon täna mootorile õli ära ja vaatan, ehk saab käima masina, Mihkli abi ka vaja.... esialgu ilma turbost sisselaskesse minevate torudeta pmst.
  11. tasuta on veel kristiine parkla, aga arvan, et sel ajal seal väga palju autosid.
  12. mul oleks vaja e30 kapott üle värvida, tegu plastik kapotiga, värviks alpinweiss I, eeltööd tehtud.
  13. see ei ole mobiil, see on s*tt digikas, millega saab helistada Andekas parkimiskell muidu!
  14. kui hakata vaatama siis tglt ikkagi kõige mõtekam oleks teha is-i mootor, kuna kaaluvahed on ikka päris suured selle mootori kasuks muidugi kui kaalust hoolida...., turbotades ka kõige raskemate materjalidega vist ei jõua osadele järgi... ja kui aus olla, siis mootoriga annab säästa kaalu autol eest, kus tglt suht raske seda teha.... kaaludest: is-i mootor kaalub 100kg S50 M3 (210kw) kaalub 152kg M52 2,8 (142kw) on 118kg M54 3,0 (170kw) on 126kg M60 4,0 V8 (210kw) kaalub 146kg M62 4,4 V8 on 6kg kergem kui M60 need on ainult mootorite kaalud, ilma sisselaske/väljalaske starteri õlide jms. nende pealt on kaalu erinevused 2-3 kilogrammi.
  15. ma arvan, et keegi ei tee seda... hetkel olen aru saanud, et selle foorumi kasutajad ühel meelel, et tahame üheskoos ikka rullikute teatud mainet korrastada ja mis ei saaks veel parem olla, kui üks sügisene rahulik kruiis, mis ka korrakaitse organitega kooskõlastatud, ja see, et mõnel on vähe teiseks otstarbeks mõeldud auto ei tähenda veel seda, et terve kruiisi vältel külg ees sõidab või siis ümmarguselt 402 meetri kaupa lapatsid põhjas hoiab... ma arvan, et igaüks suudab selle paar-kolm tundi ka rahulikult sõita....
  16. mul vaja enda masin käima saada ja siis olen 100% platsis.... kui aga selleks ajaks ka ei saa ja sul juhti vaja, võin sõita! 8)
  17. Natuke sab meie tegemisi jälgida WWW.ROCK.EE -s ja www.Motors24.ee -s valet marki küll teeme aga nuh... loodan et andestatakse
  18. väga ilus masin... midagi paha pole öelda! Respect!
  19. sake vastas zius teemale, kohas BMW ajalugu
    :D:D Üldse se IX video päris pull, kuna ikka väga tihti ei näe reklaamis masinat reaalselt hüppamas. 8)
  20. heh... pole jah hullu midagi...
  21. jap... tähtis, et ise korras, autost ka muidugi kahju.....
  22. tagumised külje aknad ja tagumine klaas

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.