Hüppa postitusse

Ummy325

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Ummy325 postitas

1. nyyd on kapott lihvitud ja veidi roostkaitset ja nipetnäpet ja hakkangi kulmu voolima 8)
  2. no nii pagass värvimiseks valmis 8)
  3. suveks lähevad borbetid aga kui mingist rinkast või kiirendusest osa peaksin võtma siis lähevad uued alla
  4. sama unistus mis minulgi Jõudu ja jaksu projekti elluviimisel
  5. ei tegelt need veljed meeldivad irmsasti niiet talveks nad ei lähe nyyd oli vaja nii öelda augutäidet, muidu oleks bemmu pakkude peal seisnud
  6. Nyyd on olemas ka uued "talveveljed" tänud ranzzz-ile nende eest
  7. Oma silmaga nähtud see massin ja mulle kohe meeldis
  8. Tänud No nii, pagass on piaaegu valmis ning värvi ootamas
  9. panin täna borbeti alla ja vaatasin, kui palju peavad laiendid olema, ja yllatus- ei peagi palju olema
  10. põlle sõitis eelmine omanik sisse kusagil..ja muide siis kui ta käis kodus ja ma peal istusin, siis ega ta tagasi ei hoidnud, julgelt yle saja oli kogu aeg sees :roll:
  11. Täna tõmbasin pagassist kõik laiali ja nyyd on ainult armatuur ning rool sees, homme vaatan mingit plekki et auke kinni lappida
  12. vahepeal auto seest puhtaks tehtud ja tyypilised augud on põhjas ja väljast ka nii mõndagi kyljest ära võetud
  13. esimese pildi pealt vaatasin et piaaegu nagu minu auto Jõudu ja jaksu autoga
  14. Tänud, "angelid" meeldivad mulle ka sajaga...arvatavasti nad ei kao kuhugi 8)
  15. Spoilerid valmistan ise: esispoiler on hetkel pooleli ja on pärit e36 m-tech-ilt, tagumine spoiler on veel projekteerimata aga lähipäevil teen photoshopiga valmis :wink: , kyljespoilerid tulevad e36-e stiilis ning alla panen nad ümber tehtuna 8)
  16. võimalik et ka mõnel näitusel võib ka seda bemmut näha :wink:
  17. täna läks auto tegemisse, eks sis vaatan kas ta valmis saades angel eyes-ga sobib või mitte istmed seest välja kistud ning photoshopiga auto vastavalt oma nägemuse järgi valmis tehtud
  18. Suured plaanid on toredad Jõudu ja jaksu sulle
  19. auto läheb järgmise kuu jooksul tegemisse 8)
  20. ma tellisin gup-tuningust...esispoileri tegid kohapeal ja tagaspoileri vist tellisid nad kusagilt ja tarneaeg oli kaks-kolm nädalat
  21. Võimalik et tellivad, võimalik et teevad ise kui vormid olemas
  22. On teadagi et sportroolil peab olema paber, millel on kirjas et sobib vastavale autole. Kas mitte vahetükil ei peaks olema selline paber, sest sportrool olgu peaaegu milline tahes aga vahetükk on see mis peab raudselt olema teatud margile.
  23. tundub et nende rõngastega on visr mingi kamm...seadusesilm ytles mulle et kui julgestuspolitsei mind kinni võtab siis saadetakse kordusylevaatusele :?
  24. sõber ytles mulle et ta kuulis et angel eyes`id on nüüd keelatud eestis... ma ise ei taha eriti uskuda aga kas on nii või ei ole ?
  25. eile said blackid valmis...neid klaase on eriti lihtne ära võtta aga enne kui ei olnud proovind siis olid unetud ööd siin pilt kah, milline nüüd on.. PS! ärge suunatuld ja stanget vaadake sest see pooleli olev projekt...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.