Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. kutid, tooge mulle ämber lõua alla 8)
  2. Renx lasi tuimalt isekruvivatega koopasse ja kergelt ka tiiva siseääre sisse
  3. pakuks et v8 enda oma on piisavalt raju :roll: aga jõudu jaksu projektiga. Oodates tänavatele Ranno
  4. kütuse seier endiselt punase peal nagu kord ja kohus
  5. Avusblau metallic. :twisted:
  6. eks ma tule ka siis oma masuudipressi näitama
  7. mina käisin aga kedagi polnud 20,30ne ajal
  8. Ma tuleks küll üle pika aja kaema mis seal mustika all ka toimub
  9. Sa kukud juba radarist kõrvale kalduma peale üht märjukest ? :shock:
  10. vb vastus sinu palvetele http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=17256&highlight= :wink:
  11. hehh ....asjad võtsid huvitava pöörde. Nimelt auto sai maha küll müüdud aga oma enda isale niiet perekonnas vurab ta endiselt Ning minagi sain korraks telekasse :twisted: http://tv.motors24.ee/Default.aspx?page=articleview&article_id=11416
  12. 100% plokk differ ja jäigemad vedrud ning amordid ....siis kannatab enamvähem nii vähese jõuga natukenegi driftida Tean omast käest ... mul tsipa jäigem ja 2.5 ning lsd aga endiselt pean tõdema et jõudu pole
  13. Kahjuks ei oska... ostsin ise selle sellisena just väntvõlli pärast, et enda 2.5st 2.7 teha aga siis kukkusid uued tuuled puhuma.
  14. Seal originaal sisu mis m20b27 on.
  15. Täiesti korralikud(ilma mõradeta) facelifti laiendid ja eelpool mainitud mootori (m20b27) alumine ots koos karteriga ja sinna sisse kuuluvaga. Laiendid 1500.- ja mootori eest samuti 1500.-
  16. Käpad peavad e36 omad olema ja minu arust padjad võid ka 36 omad jätta aga hoovastiku kohapealt jään vastuse võlgu :roll:
  17. kle jah ... olude sunnil olen sunnitud oma kiisu maha müüma Sai pikalt mõeldud ja arutatud erinevaid varjante seoses lapse ülikiire kasvamisega ja lõpuks üksmeelne otsus oli siis pereauto endale ostma ning rullik tuleb maha müüa :? Kahjuks ei ole kohta ja finantsi 2-te autot üleval pidada
  18. LÄBU raudselt :D:D
  19. minagi loodan et oled varsti jälle liikuvate seas :wink:
  20. Endiselt veel leluliiga 4pütaste maailmas Jõudu ja jaksu
  21. kuulsin jah et vastu taevast lendas see üritus sul. Mis nüüd siis uuema tüübi 141 või 142 vahele ? :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.