Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Ette uued vedrud+regull mutrid + amordid. Taga uued korra alla proovitud vedrud+regull mutrid.
  2. Ostan Rial A8517/A9517 veljed. Võib pakkuda ka üksikuid velgi/kapsleid.
  3. extreme327 lisas teema asukohas Varuosad
    Müüa uued coilid e30 jaoks. Esimesed uued amordid. Peaks olema 51mm püstsku jaoks. + vedrud ja regull mutrid+Tagumised uued vedrud. Asuvad Lõuna-Eestis. Postiga saan saata. 150€
  4. extreme327 vastas x11 teema asukohas Autod
    Tere On pakkuda 325e Kere roostevaba! Rohkem infot pm.
  5. @Max.🙄 Sul oli pakkuda?
  6. Neliku rõõmud 😁
  7. Ostan e30 325e temp anduri. 2,7L Eta Nr15 Kahe klemmiga.
  8. Eile paar tiiru tegin oma 325ix iga,suverehv all ja suht libe
  9. Mul jäävad üle ühed coili laadsed asjad. Uued esi amordid/regull mutrid/vedrud ning samuti ka korra alla proovitud tagumised vedrud. Huvi korral võin teha pildid kui garagesse liigun. Üks velje jooks samuti üle kui veel huvi pakub
  10. 600€ Korralikud rehvid peal. Veljed sirged ja viisakad
  11. Mul on e30(325ix) alt mis sõitis m50b25 motoga terve sumpajooks pakkuda. Aga katalisaatorit pole ja ÜV tiba keeruline saada vist. Tagumine osa Superprint teema.
  12. Mootori käpad EI pea olema originaalid. Mootori padjad aga küll. Mootori käpad võid ka ise meisterdada kui vähegi hakkaja oled.
  13. See fl oma ja ja erinev. Ei sobi. Vaja sellist mille pildi postitasin sulle. Vale asi vaevalt pandud,Eix mainis juba,et Pre oma ei saa tellida. Tootmisest maas. Samas pildilt vaadates sul nagu jh fl oma küljes🙄
  14. Ma enam ise ei viitsigi jebida puhastusega. Osta kemikaal,leota siis see kinnipõlenud vana õli jama maha ei tule. Harja jne survekaga pese. Lõpptulemusega see aeg ja kempikaal jne siis lihtsam lasta seal puhastada. Karteris iga nurgataguse juurde ei pääse ligi kah veel. Uut mootorit komplekteerides igati hea varjant.
  15. Pärnus on Aquablast Baltic. Tartus teevad need kes vanu Porchesid reststuareerivad jne. Nime jään hetkel võlgu. Telo kontakti saan jagada.
  16. Ma lasin puhastada kuiva jääga. Lõpptulemus on nagu uus karter olnuks. Pärnus ja Tartus teevad. Tallinnat ei tea. Sama toote lasin teha nii Pärnus kui Tartus ning ise eelistaks Tartu teenust. Kuna kodule löhemal ja liigun pidevalt Tartu vahet sis mugavam viia ja tuua kui postiga saata ning hind oli ka soodsam pea 30€
  17. Ilge vinge karp. Maksab samapalju nagu rool 😄 Keegi karpi ei taha sis võib mulle pakkuda!
  18. Karpi oleks vaja jaa. aga niipalju kui neid müügis näinud koos rooliga siis vastus on,et karpi kaasa ei saa.
  19. Originaalid juba valmis painutatud! Ühendamise rõõm ainult. Tanketoru kate? Pre masinale A ja B osa enam ei pakuta ju? 6 poldi kinnitusega. Ainult aftermarket klaasplast asendused jne. Fl kere varjant 4 kinnitusega peaks olema saadaval aga to erinev. Mul 2tk tagavaraks jäänud alles.Võimalik,et võin 1 ehk loobuda!
  20. Müüa e30 Mtech1 luugi tiib 420€-Müüdud! Müüa e28 Mtechnik luugi tiib. Saab ka e30 paigaldada. (1Toll laiem) MÜÜDUD! Müüa e30 püsikiiiruse ajami komplekt. 485€ Müüa E28 Püsika komplekt. Saab ka ümber teha e30 jaoks. MÜÜDUD! MTechnik2 Rool, 370mm- 550€ Müüdud Mtechnik2 rool,370mm,uue nappa nahaga-MÜÜDUD Mtechnik1 rool,370mm- 700€ MTechnik1 rool,385mm -200€Müüdud Mtechnik1 rool,370mm(Vajab uut nahka ja hoolt) -350€ Müüdud E30 DTM stiilis racing peeglid. 150€ E30 MTechnik valgustusega tahavaatepeegel.+ originaal toitekaabel. 325 eur FL.4x elektri akna juhtmestik+nupud. 250eur(Müüdud) Asjad on kasutatud/esineb kulumist jne. Lisainfo/pildid pm.
  21. Lõuna Eestis. Tõrvas oleks pakkuda 14. Plekkveljed. Peal mingisugused nael rehvid. 50€
  22. Peaasi,et koopast väljas pole ja ratas vabalt saab veereda. Vähemalt arvele võttes 🙂
  23. Mul vist miskid komplektid on...
  24. Helista lihtsam. 58033303

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.