Kõik, mis extreme327 postitas
-
M: eagel master e8 kahepoolse sidega ja käivitusega signa
Hetkel üle üks komplekt kahepoolse sidega ja kaug käivitus funktsiooniga signa.lisaks on ostetud juurde akuga signa pasun. Hind-130€ 54623959
-
M: autogauge smoke boosti kell ja boost regull manual.
Vedeleb üle hetkel üks smoke klaasiga boosti kell.ja manual boost regull. Hinda sooviks 45 euri asub lõuna eestis. 54623959
-
Lobamokkade rubriik
Ei ole.vana pruut ikka
-
Lobamokkade rubriik
Ega ise ka tegin kerge linna ringi igav suht passida toas hetkel,peaks minema veel mõne ringi tegema
-
Lobamokkade rubriik
Tean jh.se parem poolne.kus kimasid??? need ledid suht kaua ei taha töötada
-
Piigid e30-le
see kõik nii suhteline,mul enda 325ix all on madaldus,ja juba 15 tolliste velgedega,peal 195/65 talve rehvid ja käib keerates vahest aukude,künklikuma koha peal tiiva äärtesse.
-
Lobamokkade rubriik
Võtaks isegi ühe jooksu uusi tuleklaase xenoni märgistusega :D
-
Lobamokkade rubriik
kabriol on suvekad all ja hullan ringi aga mõte oleks jah et ix alla saada,mingi aeg.aga valmis pole veel.lihtalt pole aega tegeleda sellega hetkel
-
Lobamokkade rubriik
Küsimus.kellegil 14 piike pole ülearu???vms kuskohast saaks odavalt???
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Emexi pole muidugi mõtet viia.eixilt saad teise alumise poole,viskad kaane ja asjad ümber.
-
Head muusikat autosse :)
miskit e30 teemalist siia samas ka tegemist norm musaga.
-
O: m20b25 aju ja õhulugeja.
mul üks õhulugeja on üle,vedeleb garages,paku hinda.
- Müügiteemad
-
Lobamokkade rubriik
pane rokla alla saad kuhuiganes veeretada ja kergem endal
-
M: m50b25 mootor
müüa m50b25 komplektne mootor koos käigukastiga. puudub juhtmestik ja aju. kelle on huvi siis PALUN HELISTADA 58033303 kuna vahendan sõbra kuulutust. asub valga linnas.
-
Lobamokkade rubriik
-
M: autostudio suppakas koos alpine võimuga
müüa autostudio suppakas,koos originaal kastiga,10 tolline element+alpine mono võimendi. e30 autos mürtsub kenasti,ruumi võtab vähe.120 euri kogu kompott asub tõrvas ja 54623959
-
O:15''-16'' võib ka 17'' valuvelgi
pakkuda oleks ühed 16 alessiod. http://foorum.e30.ee/topic/6642-malessio16-veljed-koos-rehvidega/
-
lukku
mul on üks juhtmestik olemas muidu.30euri,saan panna smart postiga teele.valgamaa,tõrva
-
Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
täpselt minu mõte,alles eelmine nädal läbi elatud teema
-
Lobamokkade rubriik
usa nr mul pole.aga ma 3 päeva seal tiirutanud ringi küll ja pürris olin 2 blondiiniga aga seal oli nii vähe raffast et ei pidanud vajalikuks kauem seal olla
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
enda e30 on garreti gt35r kuullaager turbo,niipalju kui kusagilt targemate käest kuulnud siis pidi olema suht hea vidin ja et paremini saaks gaasid välja lasta,sai igaks juhuks pandud vähe suurem wg.
-
Lobamokkade rubriik
täpselt sama jutt minulgi samsung s3,igati asjalik ja norm.
-
Lobamokkade rubriik
Mersudel on ka.terve tagaklaas pidurituld täos aga kaido pane päikse prillid siis suht ei pimesta ma usun :D aga kes tagumise udu tumega ringi ajab sellel pirn peast välja