Kõik, mis extreme327 postitas
-
325ix Touring >S54b32T
ATS veljed olid ajutiselt all kuniks arkis asjad selgeks sai Nüüdseks nood 17 veljed all tagasi. Õnneks nüüdseks jääb see velje vahetuse jama ära jällegi.
-
325ix Touring >S54b32T
Tere Üle pika aja sai mõeldud ja lõpuks e30 omale ostetud jällegi. Tegemist on 1990 aasta 325ix touringuga. Omal ajal tehasest hea lisavarustusega välja veerenud masin. Müügis oli pikalt rootsis,üks hommik tuli mõte ja lendasin Rootsi ja tõin ära ilma proovisõitu isegi tegematta. Kuna tehnika ja lisavarustuse poolest oli hea pakkumine ja sain suht ok hinnaga siis ei hakanud kaua mõtlema. Kere kahjuks paljudest kohtadest suht läbi,tagant aku kast ja tagapõll ning teine pool taga nurk,tagatiiva ääred. ees nurgad tehtud aga kõrvalt on läinud käest ära ning paar väikest kohta veel. Esi uksed alt ja tagaluuk suht läbi ja tuleks välja vahetada,mõni on mainind,et saaks ka taastada aga usun ajaliselt lihtsam värskemad uksed ja luuk otsida. Mootor on vahetatud. m20b25 asemel on m50b25 vanos moto kogu nelikveo tehnikaga e34 525ix pealt. Edasi liigub suht erksalt. Hetkel autoga erilisi plaane pole,sõidan talve niisama kuni suveni ülevaatus kehtib ja siis vaatab mis plaanid autoga edasi on. Väike mõte on augud kinni lappida ja turboga ülelaadida. Turbotades on ka e34 käiguosa tugevam kui tava originaal e30 325ix kast ja eriti esi differ. Nüüdseks tagastange vörvitud ja pole enam hall. M Teach2 vöike rool plaan saata nahatamisse ning lae polster mis ripub välja vahetada jne. Tule pesurite mootorid ja luuad eest kahjuks jalutama läinud. Samuti puudu püsika aju ja mootor mida muidu olnuks hea ühendada ka m50 motoga ja saanuks püsikat kasutada. Kogu helitehnika välja vahetatud MSD firma toodangu vastu. VIN WBAAG95080EA79787 Type Code AG95 E Series E30 (5) Series 3 Type TOUR Model 325IX (EUR) Steering LL Doors 5 Engine M20 Displacement 2.50 Power 141 Drive ALLR Transmission MECH Colour SONDERLACKIERUNG (490) Upholstery (0292) Prod Date 1990-12-10 L801A National version Germany/Austria S235A Towing hitch, detachable S288A BMW light alloy wheel, cross spoke 29 S301A Alarm systems S314A Door mirror / driver's lock, heated S320A Deleted, model lettering S401A Lift-up-and-slide-back sunroof, electric S411A Window lifts,electric,front/rear S423A Floor mats, velours S428A Warning triangle and first aid kit S481A Sports seat S494A Seat heating driver/passenger S498A Headrests, rear, mechanically adjustable S500A Headlight wipe/wash/Intensive cleaning S510A Headlight aim control S530A Air conditioning S540A Cruise control S551A On-board computer II with remote control S562A Reading light S570A Reinforced power supply S652A Radio Bavaria C II S681A Roof antenna S690A Cassette holder S708A M sports steering wheel leather
-
Lobamokkade rubriik
Riigi teatajas seal palju lugemist. Aga õnneks asjad liikund paremuse poole.
-
Lobamokkade rubriik
- M: 316 2.7 stroker kupee lsd 2750€
-
316i kupee '88 - tisler
Mul miskid vanad depo mustad tuled ees. Üldiselt väga kurta ei saa,et halvasti näitaks. Arvestades millised nad välimuselt on jne siis imestan,et ültse näitavad.
-
E30 pildid internetist.
- Lobamokkade rubriik
Noo aga ikkagi oleneb mida tahad. Kas tahad lihtsalt odavat jama all,et öelda nöe mul autol coilid all või tahad ka reguleerida nii kõrgust kui ka jäikust eraldi ja soovid,et tootel oleks ka eluiga. See on nagu ise ütlesid äärmusest äärmusesse. Eestis meil pole vist väga palju e30 omanikke kellel coilid all ja ma ei mõtle odavaid jom vms tooteid. Pigem loe välismaa e30 foorumites kasutajate arvamusi ja proovi omale selgeks teha mis eesmärgil ja milliseid sul vaja.- O:Sport rooli koos vahetükiga
Oleks vaja e30 peale vahetükki koos sport rooliga.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Vähe naljakas ikka. 😀 Teed autole ülevärvi jne samas karp on pehme.- O: sedaan/universaal esi uksed/tagaluuk
Pakkuge viisakid esimesi uksi/Tagaluuki. Pakkumised postkasti koos piltide ja lisainfoga.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Elvis sai suht lihtsalt arvele. Kas mitte auto teemas tal sellest polnud juttu??- 325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Ehh 😀 räägib kellel on kiire diisel e30 vahel millega saab enamus uuematele silmad ette teha.- 320i kupee(m50b25) Blade
Mu meelest mõttetu vaielda mida võib ja mida mitte.Neid keelatud asju ma usun teavad kõik kes vähegi auto ehitusega kokku puutub. Pigem jagage kogemusi/muljeid mis moodi oleks võimalik nii hydro kässeri/turbo teemad võimalikult normaalselt lahendada. Pealegi paljud ümber ehitus keelud/nõuded on ajast ja arust.- 325iX - devil86
325ix aknapesu paagi ma leian sulle. riiulis mul1 on.- 325iX - devil86
julm teibi majandus ikka- 320i kupee '88 - Tanel_P
Mul üks siuke bmw makk üle.- E30 pildid internetist.
Sessuhtes,et müts maha. asjad kenasti sobitatud ja viisakalt tehtud. Stanged asjad jooksevad muude detailidega ilusti kokku. Pole lippa lappa kokku klopsitud kätte juhtuvatest varuosadest- 320i 05/87 - kurikristjan
Roheline pidavat olema inteligentse inimese värv Tore vaadata,et igav pole ja tegevust jätkub sul seal!- Lobamokkade rubriik
- Lobamokkade rubriik
Originaalist asi kaugel siis seega sobivad vasakpoolsed tuled- m20b25ix vs m20b25
Fb on mul Enriko. Mingikord sai räägitud. Mismoodi tagaveo käpad külge istusid? Ix plokil käpa kinnitused teised ja 10 poldiga mitte 8 sega.- m20b25ix vs m20b25
Tõsi jutt! Saab ka ümber teha aga ma soovitaks otsida tava m20b25 moto plokk ja sinna sisu ümber laduda. Pealegi moto käpa kinnitused teised jne. Fb me vist isegi juba oleme rääkind sellel teemal.- O:Esitule pesurite relee
- O: M20B25 üks nookur
Kui muidu ei leia siis Tõrvas pakkuda. Nv saan tuua Tallinna,või postiga saatmisega saan ka hakkama. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus