Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Ma panin ka esi rattad kolmikuga jaotama. 325ix kuna 2 väljundit ja ma kaotasin ABS ära siis pidin esimesed jaotama kolmikga. töötab täiesti ilusti.
  2. See teema köis siis läbi kaa fb kui see auto oli ringluses ja igapäev müügis. Pealt ilus aga kere olemattu. Huvitav,et keegi sai hunniku jama vist omale ikka kaela?
  3. extreme327

E30 pildid internetist.

4. extreme327

O: Touringu tagaluuki

Mul on 1 luuk üle. Aga pildid saan teha kuu lõpus!
  5. extreme327

Lobamokkade rubriik

Hr.Eiki Lill Tegeleb nendega Viimsis. 5131201 Siin foorumis on kasutaja Jaan Tatikas.
  6. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Annas tuli just üks madal tume touring vastu. Lühikese nr märgiga.
  7. Niisama sa sealt sillatala vahelt sa karterit kätte ei saa ka ju. Pead mootori padjad lahti laskma ja võimalikult kõrgele moto üles saama ja siis saad karteri vahelt välja. Või toestad moto ja lased sillatala alla.
  8. extreme327

Ostan uksetihendid

Sauna läed sis võtad lavapeale kaasa ja venitad
  9. extreme327

E30 pildid internetist.

Nagu videos näha. Kuiv kliima küll. Saad roostevaba e30 küll aga pöike on sisuga oma töö teinud autodega mis ntx Califorinas. Auto saad 2k euriga plus teine samapalju löeb näitex Eesti tranport ja tollimaksud juurde. Samas saad ka töis pauk suht lisadega masina kui otsida. Kliima,suur kompu,Lsd jne tava varustuses juba. Videos juu siis kuttidel vedas,pöike pole hammasrihma veel nii hapraks muutnud,et laiali oleks käinud
  10. Müüa uus paagi pump. 63L paagile. Asub lõuna Eestis. postiga liigub üle EEsti. 75eur
  11. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ma usun siibri soojendus. Aga 100% kindel pole.
  12. extreme327

Lobamokkade rubriik

Üritasin kiiruga endaomalt vaadata aga noo ruumi pole ja ei näe. bmw fansi lehelt ma vaatan seal läeb voolik termostaati mis muidu on originaal õhu kopsikus. Usun keegi pädevam ehk vastab. @Margo ntx?
  13. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ma vaatan sul drossel vähe tagurpidi pandud. Peaks niiviisi olema.
  14. Samuti vaja mõlemaid kojamehe varsi ja luudasid.
  15. extreme327

M:M20 R6 juhtmestik

Helista 58033303
  16. Oleks vaja komplektseid pre tagatulesid. terveid.
  17. extreme327

Lobamokkade rubriik

Tuuningu eripära ongi erineda hallist mass toodangust. Igaühel oma nägemus ja maitse mismoodi tuuning temameelest välja peaks nögema ja kindlasti ka kuidas rahakott ka kannatab
  18. extreme327

M:M20b25 alumine osa

🔝🔝🔝
  19. extreme327

M: m20 hoorattaid

🔝🔝🔝
  20. extreme327

M: Küttetorude kate

🔝🔝🔝
  21. extreme327

Lobamokkade rubriik

Miks sul see leedu gaasi seade peal? Ühel 325i kunagi mis leedust sai toodud oli ka taoline jura. Probleem lahenes kui sai vahelt minema visatud see gaasi seade. Õhulugaja ees oli miski gaasiseade jubin ja tolle õhu läbilaske diameeter oli 3x väiksem kui muidu originaalis oleks. Sujuvalt kiirendas aga muidu äkitselt pöhe andes hakkas pooma. Samas siin ei näe nagu oleks see jubin õhulugaja ees olemas.
  22. See vähe lamp asi. Tava pehmele katusele tõstad miski kooriku omakorda peale veel. Õige ikka käib eraldi ja on õige polsterduse asjadega.
  23. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ja tulemus? Punane aladini soovilamp ikka hõõgub või oli ikkagi andur vigane?
  24. extreme327

ARK

@Chulo Saab ikka. Vähemalt nüüd saab. Sõbra vana MB190 on niiviisi arvel. 4kohta passis kuna 5 inimesega poleks saanud täismassi jne asju paika siis regati 4 kohaliseks ja jäi lubatud andmete vahemikku.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus