Kõik, mis extreme327 postitas
-
Relee???
Mul samuti vaja 1 mugavus releed! Üks puudu hetkel.
-
325ix diffrid
Tagasillas juba originaalis Visco lukuga differ. Võid vahetada ka sisu LSD elemndi vastu välja. Esisilla diffri kohta ei oska öelda. Sinna väga suure lukuga asja panna ka ei saa,muidu sul auto varsti enam ei keera kurvis. Usun @jaan tatikas saab aidata sellel teemal.
-
O:Rieger esispoila
-
Kes, kus ja keda nägi
250naela rehvis täitsa ok 🤟😀
-
Lobamokkade rubriik
89 on auto toodetud. Esimene registreerimine tehtud 1991 ja läeb see kirja.
-
Lobamokkade rubriik
On võimalik ka osta tugevamad nookurid aga usun sellel pole mõtet. Valikut mitmeid.
-
Quater Master sidur. MÜÜDUD
Jääb üle üks võimsam siduri komplekt. Oli S54b32 moto küljes aga sobib ka mujale. Quater Master 7,25 V3 siduriga tegemist. 3 kettaline. Kettad on Tilton toode. 10 nuudiga. E46 M3 kast jne. 35mm x10 Võimalik juurde osta billet hooratas Bolt on lahendus mõne m50 vms turboka jaoks. Sidur 650€ Hooratas 300€ Mõlemad koos ostes saab hinda paremaks.
-
O: bensiini mootoriga e30 aju
Mul 3tk. M20B20 omasid üle. Aga alles Detsembris saaks pakkuda!
-
M: E34 525IX manuaal kastid
Müüa e34 alt manuaal kastid. 525ix omad. nelikvedu. Kaste on 2tk. 250 euri kast./tingi Asuvad Lõuna-eestis! 546239viis9
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Ma panin ka esi rattad kolmikuga jaotama. 325ix kuna 2 väljundit ja ma kaotasin ABS ära siis pidin esimesed jaotama kolmikga. töötab täiesti ilusti.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See teema köis siis läbi kaa fb kui see auto oli ringluses ja igapäev müügis. Pealt ilus aga kere olemattu. Huvitav,et keegi sai hunniku jama vist omale ikka kaela?- E30 pildid internetist.
- O: Touringu tagaluuki
Mul on 1 luuk üle. Aga pildid saan teha kuu lõpus!- Lobamokkade rubriik
Hr.Eiki Lill Tegeleb nendega Viimsis. 5131201 Siin foorumis on kasutaja Jaan Tatikas.- Kes, kus ja keda nägi
Annas tuli just üks madal tume touring vastu. Lühikese nr märgiga.- m50b25 karteri eemaldamine
Niisama sa sealt sillatala vahelt sa karterit kätte ei saa ka ju. Pead mootori padjad lahti laskma ja võimalikult kõrgele moto üles saama ja siis saad karteri vahelt välja. Või toestad moto ja lased sillatala alla.- Ostan uksetihendid
Sauna läed sis võtad lavapeale kaasa ja venitad- E30 pildid internetist.
Nagu videos näha. Kuiv kliima küll. Saad roostevaba e30 küll aga pöike on sisuga oma töö teinud autodega mis ntx Califorinas. Auto saad 2k euriga plus teine samapalju löeb näitex Eesti tranport ja tollimaksud juurde. Samas saad ka töis pauk suht lisadega masina kui otsida. Kliima,suur kompu,Lsd jne tava varustuses juba. Videos juu siis kuttidel vedas,pöike pole hammasrihma veel nii hapraks muutnud,et laiali oleks käinud- M: 63L paagi uus pump
- Lobamokkade rubriik
Ma usun siibri soojendus. Aga 100% kindel pole.- Lobamokkade rubriik
Üritasin kiiruga endaomalt vaadata aga noo ruumi pole ja ei näe. bmw fansi lehelt ma vaatan seal läeb voolik termostaati mis muidu on originaal õhu kopsikus. Usun keegi pädevam ehk vastab. @Margo ntx?- Lobamokkade rubriik
- O:E30 tuledepesuri mootori
Samuti vaja mõlemaid kojamehe varsi ja luudasid.- M:M20 R6 juhtmestik
Helista 58033303 - Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus