Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327

M: e30 paljas kere 60e

Kirjas kuulutuses ju et 60euri
  2. Pilte?? Asub kus??
  3. extreme327

Lobamokkade rubriik

Kestavad mõlemad mootorid kui teha korralikult! Endal tehtud m20b25 mis on 325ix peal. 1,5 aastat juba sõidus, talvel jäärada jne paugutatud ja muidu ka ja toimib. . Eks oleneb rahakoti paksusest, sellest mida saavutada tahad ja ka kindlasti väga hea seadistus peab olema! Hiina kauba kohta kommida ei oska, kuna igaltpoolt tuleb suht palju negatiivset vastukaja siis pole hakanud ise sellega aega raiskama. Lihtsam on ma usun teha korraga norm toote eest väljaminek kui mitu korda miski jama eest maksta! Edit: Muide turbo klubi foorumis teemasid küll kus mõlemate mootoritega, peaksid saama sealt piisavalt inffi mida ja kuidas teha ja miskit arusaamatuks jääb sis seal ka pädevmad inimesed kellelt küsida
  4. extreme327

Lobamokkade rubriik

Olen ka ühel leedu e30 näinud küljed replicaid klaasplast tooteid. Täitsa viisakad olid. Iseasi palju töötunde nende sobitamisel jne läinud kuid eemalt jah petab ära
  5. extreme327

Lobamokkade rubriik

Nii on kahjuks jaa.
  6. extreme327

Lobamokkade rubriik

Rootslastel igav olnud wä Muideks kui keegi tahab mul oleks ära müüa soodsalt hea nr kombinatsiooon 999 trc Mu vana 325e nr tegemist.
  7. Hind juba 100euri langend. Ootame veel. Teen heateo,hind 200 juurde langeb võin järgi tulla! See on algsest pakkumisest juba 25euri rohkem! Võta kui up. Ahjaaa,seda juhtme jama jne õhulugejat asju pole mul vaja.
  8. Pakun 175euri !
  9. extreme327

O: M20 Hooratas

Ikka on pakkuda! 54623959
  10. See kui sama masin nagu tundub siis oli eestis 5a tagasi juba nii mäda....
  11. extreme327

M: 325i sed. 86a müüdud!

Autos pilte.??
  12. Pakun 35€
  13. extreme327

O: M20 Hooratas

Mul 3tk hetkel hoorattaid pakkuda 58033303 54623959
  14. extreme327

Lobamokkade rubriik

Ikkagi hea. M20 mootor mis on 1000+ hobujõudu sõidab natuke üle 3bar turbo rõhuga ja stardist läeb minema 1,7 bar rõhku üleval,ja muideks nagu paljudele meeldib rääkida et plokikaan nõrga, kaan kestab ja ei läe mõradesse ja ka sõidab tavalise papp kaanetihendiga(victory reinz) Igatahes selle hooaja eesmärk sai täidetud ja igatpidi ja eks näis mis uuel hooajal uuel aastal juhtuma hakkab.
  15. extreme327

Lobamokkade rubriik

Nonii ei tea paljusid see kotib vms ja paljud sellest kiirenduse värgist ka huvituvad aga Lauri Sootsi kiirendus bmw e30 sõitis rootsis uue isikliku rekordi mis on vana m20b25 mootoriga. 400m ajaks siis nüüd 8,7sekundit. Ja lõppkiirus 400m peal 270km/h Keda rohkem huvitab saab fb lehel asja jälgida. Nime all Must Auk
  16. Oli sama masin mida oli võõbatud et isegi kärukonks ja natuke taga rehvi isegi punasega koos oli???
  17. extreme327

o:e30 325ix le käigukasti

Mul on käigukast koos vahekastiga pakkuda! Kui huvi sis 54623959
  18. Kui pooltelgi vms käigu,vahekasti vaja sis helista 54623959
  19. Nädala lõpul jõuan eestisse.sis saan vaadata üle.
  20. Hind?? Tel nr??
  21. Up.pakkuda m20 hoooratas.vajadusel kogu siduri komplektiga! 70eurot
  22. extreme327

O: E30 kere

Oleks vaja soovitavalt kupee e30 keret,kuid võib ka vaadata sedaanid üle. Võib olla ilma sisuta ja ja sildadeta jne. Mida paremas sesukorras seda parem, ehk kellegil vedeleb mõni vana projekt et põhi jne keevitatud vms lihtsalt heas seisukorras siis võib pakkuda! 58033303
  23. Kas mitte kasutaja gta ei otsind seda suure hoolega taga????
  24. Up
  25. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

eile elvas nägin vist kasutaja erxxi rohelise tuuringuga. sõitsin mersuga vastu ja viskasin käppa
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus