Hüppa postitusse

TEH

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    16
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    3

Kõik, mis TEH postitas

  1. TEH

    Ekstsentrik puksid

    Miks orig M3 ekstsentrilised ei sobi? Neid peaks saama igaltpoolt tellida ju. Endale ei tahtnud nimelt ekstsentriliseid ja sai valitud tsentris olevad m3 omad.
  2. TEH

    O:885 plokikaane

    Mis komplektsus ja mis kraadiga ja kui vana nukk?
  3. TEH

    O: Madaldusvedrud e30 R6 2d

    Need coilid, mida tahaks, ei mahu selle aasta eelarvesse. Arvestatav summa läheb juba auto tehnilise seisu korrastamisele.
  4. TEH

    O: Madaldusvedrud e30 R6 2d

    Võib endiselt pakkuda al. 60mm madaldusega vedrusid.
  5. Juba broneeritud kolmapäevani 1,5k eest.
  6. TEH

    Lobamokkade rubriik

    Pigem tundub, et tegu on kombinatsiooniga tähelepanu vajadusest ja oskamatusest suuremat pilti näha . Huvitav küll, tänu mis sorti inimestele on autotööstus seal, kus ta on!? Reaalsus on see, et temasugune saabki liigelda oma autoga A ja B punkti vahel just tänu autoinimestele. Siinkohal tundub paslik tsiteerida üht tuntud inimest: "It’s what non-car people don’t get. They see all cars as just a ton and a half, two tons of wires, glass, metal, and rubber, and that’s all they see. People like you or I know we have an unshakable belief that cars are living entities… You can develop a relationship with a car and that’s what non-car people don’t get… When something has foibles and won’t handle properly, that gives it a particularly human quality because it makes mistakes, and that’s how you can build a relationship with a car that other people won’t get."
  7. Tootja? Materjal? sisemine ja välimine keskava? Paksus? adapteri enda keermed on lõigatud mis materjali sisse? Asukoht?
  8. Soov osta siis madaldusvedrud R6 mootoriga rullile. Ideaalis 60/40 või ligilähedane. Tänud ette. Pakkumised PM või 533null3null18
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus