Hüppa postitusse

madis23

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis madis23 postitas

1. Vahepeal õnneks on auto olnud ainult kalla ja talla. 15. õhtul oli tartus kevadkruiis, kus ka minu vagun kohal oli. (ainuke e30) Paar pilti ka sellest. Aga laupäeval läks korra mul elu kibedaks sellega, et auto tahtis maha põleda :roll: Asi oli siis nii, et istusin autos ja ootasin inimest kes poes oli kui järsku hakkas paksu tossu tulema roolikatte alt. rabasin kiirelt katte maha ja nägin, et mingi väike juhe kärssas täiiega. paljaste sõrmedega eraldasin selle juhtme sealt ja suurem kahju jäi tekimatta, õnneks. Siis läksin koju ja hakkasin uurima mis juhe see üldse on. Selgus tõsiasi, et valgustusega peegli juhe. Arutasin terve selle juhtme sealt lahti. Terves pikkuses oli jõudnud juhe üles sulada. Asendasin siis veidike parema ja paksema juhtmega selle ja nüüd peaks olema ohutu. Panin ka kaitsme vahele, et sellist asja enam ei juhtuks. Kui mind poleks sellhetkel autos istunud, oleks vb präegu reporterist näinud et tartus poe ees põles auto maha. :evil: Paar halba pilti ka sellest juhtmest.
  2. Ainult kile hind jh 20euri. Koos tegemisega tahtis 40. Ja kui eelmine kord küsis tagumise ringi tegemise eest 1200eek (80 euri umbes)
  3. Lüähiajal vist lasen tagaotsa natuke allapoole tagasi, natuke naq liiga hull on hetkel jh Sain täna valmis ka tagauste klaasid. Samamust kile tuli peale naq kuudil. Nüüd pean otsima kuskilt võimalikult heledet toonikile, et esiusteklaasidele ka panna. Ühest klaasitoonimisega tegelevast kohast kysisin, neil on hästi heledat kilet, aga ütles mulle hinnaks 20 euri. Natuke palju tundub kaheukseklaasi tegemiseks kuluva suurusega. siiani on mul maksma läinud tegemine 2x5.75 euri. Ja teisest rullist veel omajagu üle kh. Natuke liiga hooletult kl tegin, aga ikka parem kui akvaarium.
  4. Kreenis??? et esiots liiga madal ja tagaots liiga kõrge????
  5. Kujutan ette, et tema se nn ahnitsemine on toimunud rohkem aega kui mõned meist üldse rullikat teadnud on. Ja oled juba piisavalt kaua olnud siin foorumis kasutaja et teada. Eix kasutab oma rullikate tegemisel ainult originaal ja perfektseid osasid. Aftermarket tuning on ülim patt!!! Mind huvitab rohkem see asi sul laes, mis se on ja mis teeb? Muidu tulemas vist eesti lisaderohkeim rulla.ILUS!!!
  6. Alustasin tooni panekut täna. Ei raatsinud palju raha maksta selle eest et keegi proff paneb ja proovisin ise. Tagaluugi kilele jäid õhuribad sisse, aga esialgu parem kui mittemidagi. Homme ostan teise rulli veel kilet ja teen taga uste klaasid ka ära. Ahjaa, suveveljed panin ka alla tagasi, loodetavasti enam lund ei tule. Talvevelgedele panen kõrgemad rehvid peale ja lähevad siis mu passatile alla suveks. Üleeile sain ka lõppuks sellest haigest kriginast lahti mis juba ammu närvidele käis. Varem lihtsalt ei suutnud tuvastada mis hääl see on. Lõpuks taipasin et see on piduriklotsi krigin. Ja selle põhjustas see, et piduri suppordi üks kelkudest oli kinni jäänud. Võtsin lahti ja õlitasin ära, nüüd on jälle vaikus seal.
  7. Sul läheb kindlasti tarvis ka võimuga lati seda kardaani, kuna võimuga latil on ta omajagu lühem.
  8. Ilmselgelt Mu kassil on autode suhtes hea maitse. Hoovipeal seisab üks e30 ja kaks passatit. ja isegi kui mu autol mootor külm, istub ta seal kapotil ja katusel. Präegu oma autoga sõita ei saa, kuna tee mis kodust ära viib on nii hull mülgas, et oma "maasturiga" läbi ei pääse.
  9. Täna jäi aardla tänavas silma, tõesti väga mustikas e30 palju edu tema pidamisel.
  10. Cabrio on ikka suht ülikas asi kl. Ni et suht lootusetu on neid laike sealt peal maha saada? Äkki bensiiniga proovida ? :idea: A originaal makk on kodus kapipeal seisab, jätan alles. Kunagi kui automüügiks peaks minema siis hea sisse tagasi panna. Täna tõin endale töö autoks diisel universaal passati kh. Nüüd sitasemad tööasjad ajan tollega.
  11. Teadsin ikka, olen sõita saanudgi sellega. See suvi seda vist välja ei aeta.
  12. Vahetasin vahepeal ära nii geneka kui ka roolivõimu rihmad, 2 rihma + lõhnakuusk= 7.45euri Venna Garaa¾i juures autot puhastamas ja seal tuli peidust välja see: Esimest korda nägi see auto minu käes tolmuimejat ja armatuuri puhastus vahendit. Isegi 3 originaal jalamatti on siin autos 20 aastat vastu pidanud. Juhi oma on mingi teise bmw oma. Seda pagasniku katet mai kujuta kl ette kuidas puhtaks saab. Sellised "pilved" Nagu oleks kuselaigud peal
  13. Just selle 10. liistule kuidas ligipääseb?? st kuidas ma ennem luugi küljest kätte saan ? Tegelt võib selle teema siin juba ümber tõsta kuhugi mujale mitte auto teemasse.
  14. Seal katuseluugi juures ongi see süsteem eriti haige, mitte s...i ei saa aru, kuidas kus käib. Lae riide selle pappikülge liimin vast ise. Olekski vaja kedagi kes sell tervestükis mul sinna üles paneks.
  15. Mingid Sinistvärvi madaldusvedrud on ees. Ei ütleks et väga pehmed on, aga alati võiks jäigemad olla. Tuleviku poole vaatab mis sinna ette saab panna. Keegi võiks ps panna hinna kui palju ta tahab laepolstri vahetuse eest kõppi saada. Kuna võtsin punaselt laepolstri ära siis teen selle mustanahaga üle ja tahaks enda omasse sisse panna. Tundus kuidagi maru keeruline se katuseluugi juurest lahtivõtmine.
  16. Ma usun et se viimane oli sarkasmiga õeldud, kuna kui rohkem esiosa alla toon siis on karter koguaeg vastumaad. A vahepeal kasutasime autot sihtotstarbeliselt ka. 85kw tundub vähe, lisame sinna veel 155kw juurde ja juba hakkab looma. Eixi juurest tõime siis devil'i uue mootori ära. Ning täna lisasin ühe nilbuse oma autole juurde (Maitse asi, ütles Madis ja lisas oma autole kleepsu)
  17. mingit autotõstmist enam ei toimu, kui natuke tagaotsa vb allapoole. Seda ka mitte enne kui se lume rsk ära sulanud on .
  18. Rohkem kõrgemaks enam ei taha. Mudiu hakkab amorti taguma.
  19. Galaxy/Sharani vedrud on taga.
  20. Tegin väikse tõste oma rulla tagaotsale, nüüd saab vist pooltonni kraami kl peale visata kartmata et vastu maad läheb. Hetkel panin talverattad tagasi ja need näevad väga närused seal all välja. Kui suveveljega ka ni inetu välja näeb siis lasen allapoole tagasi.
  21. Nagu narkomaani silmad on need esituled, pupill hästi suur ja silmavalge osa puudub pmst. Muidu paistab tulevat väga asjalik rullikas. Veljed on maasikad;)
  22. hetkel ei pannud millegiga neid tsentrisse, jäin heale õnnele lootma, need ju ni kerged flansid et ei tea kas üldse hakkavad mõjutama midagi. aga kuna nad ka originaal ketast tehtud on siis neil see poldi auk olemas ja lihtsalt pean selle ketta fikseerimis poldi panema sinna. Velje et peaks olema 35. Värvilised pildid ei ole jh nii head kui peaksid sest roostet on hästi näha nendel.
  23. Kütrekulu peaks sinna 7l kanti jääma hetkel. Väga ketsi igalpool just ei lase. Järgmiseks peakski selle roostega midagi ette võtma, vb natuke värviparandusi tegema. Muud naq teha polegi vaja. Lihtsalt kalla ja talla. Alguses kui velje ostsin siis mõtlesin et niikuinii ei sobi, aga kui juba alla ära panin siis koos selle madaldusega mis tal alla on pandud sobib väga hästi se velg. Muidugi sobiks veel paremini sinna alla randiga Borbetid, aga ei raatsi osta. Siin siis käib sumpapüti vahetus. natuke halvasti aru saada, aga peaks olema arusaadav et flants vahele pandud. Flantsi tegin vanast pidurikettast. Paksuseks jäi 7mm. Ja esimene veljeproov.
  24. minu arust üks parimaid nn vanakooli valuvelgi on see ja see sobib e30 naq rusikas silmaauku.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.