Hüppa postitusse

oismets

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oismets postitas

1. Õnneks elektritöödega käed persest välja ei kasva ja see osa minujaoks nagu lihtne.. (Ise jänni jäen siis kutsun venna ning tema paneb juba kinnisilmi) Lasen kogu kere üle ka värvida, mida ilmselt ise ei tee. Raha läheb pärisplju kuna mootor lasti ka vett täis.. Aga no oligi juba aastake täis ka motol ja nüüd saab väikse update.
  2. Ja õige @eix22aga seal se susin pihta hakkas ja essana põlema läks.. Ju ajas mootoril midagi lühisesse ja sealt läks kohe mootoriruumi. Ma ise hetkel kaitseväes ja pole jõudnud asjasse eriti süveneda. nv vean maale ära ja tõmban pisut laiali seda.
  3. Ahju mootori poolne osa sai haiget ja juhtmestik ka vaja uus ehitada..... No mind ennast ligi polnud ning naisterahvas kohepeal ei osanud nii kiirest genereerida ja ta ei leidnud tulekustutit... Seega läks üpris napilt jah õnneks salongis piirdub suht asi ikkagi vee kahjustusega mis seal õuest salongivendikaudu sisse lasti. Plaan oligi nv talveunne panna aga nüüd peab treilaga sinna viima ta.😀
  4. Väike update salongi puhur läks overboosti ja lõi sädemeid ka mujale. Varsti saab siis väikse uuenduskuuri.
  5. Mõtlesin et kirjutan ka siia vahepeal siis. Päris unarusse pole jätnud ,ning mõned asjad olen ära teinud ka. Mootorivahetus m54b25 vastu Veljed borbet T Istmesoojendused koos elektrisiinideg Ja veel palju nipetnäpet plastikuid ja muud pudipadi saanud viisakamate vastu vahetada. Enamus aja olengi mootoriga tegelenud kuna kõigepealt otsustas vana mootori streikima hakkata ning seejärel mässasin vana mootoriga kuuaega kuniks otsustasin uuema kooli tuua.samuti läks selle kapotialuse korrastamisega korralik aeg.Tekkinud on ka anomaalilised elektrisüsteemi rikked,nt taob süütevoolu kaitset aegajalt läbi. Samuti sai ka vahepeal väikese hobidriftika projektiga algust teha Mõned pildid ka....
  6. aga mis riiet kasutasid?
  7. Tundub et pean oma lae ka sinujuurde tooma pool aastat juba sõidan ilma laeta ...
  8. oismets vastas Valdman teema asukohas Probleemid
    haiseb mingisuguse lühise järgi.......
  9. Täna panin siis uue veepumba,termostaadi,rihma,rullikud. Lisaks aretasin veel uue ja võimsama vendika ette.....se nüüd ikka selline et puhub radika eest ära kui käima läheb 😀
  10. kusjuures ma tegin omale koopia..paksust relakakettast. JAH RELAKA KETTAST 😀 jäi jumala nobe välja nägema ,pahteldasin ära ja lihvisin üle. Igatahes kui päris vaatama ei hakka ei pane tähele ,et se mingi ehitusmeeste edition on.panen pärast pildi ka (hästi kaugelt)
  11. Mul oz-id ja.. Alles esmasp vaatasin oli ebays müügil kapsli komlepkt.hind mingisugune 260 eurot... Huvitav kas hardge lehelt või kuskilt ei saa neid ?
  12. See siit foorumist enne ka läbi käinud? Igatahes hea leid ! Edu!
  13. Kas 16"istel pole mitte klambritega kapslid? Mul poldiga
  14. Aga minumeelest oli 14,2 läbimõõt
  15. Samas kui kellegil on võib pakkuda.... mul on üks originaalne puudu......
  16. Milleks see ? Neid kapsleid nvn.kuskilt võtta pole väga
  17. Selline näeb välja siis e46-e õõtsaga...
  18. Esisild,jahutussüsteem ja rihmaosa saavad natuke uutkuut 😛
  19. Teostuseks netis ka mingeid juhiseid leidub selliseks tööks?
  20. Täna proovisin vähe suvevelgi et teada saada palju flanssi teen. Taha 15mm Ette 10mm (Tagapõllel tuleb värv bituumeni pealt maha mitte ei mädane) Reaalsuses tundusid rattad kuidagi eriti head seal all aga no pildil ei saa seda õiget nurka kuna annet vähe selleks. Flansid otsustasin teha ise kuna mulle selliseid täppistöid teha meeldib. kavatsen toorikuna kasutada e30 esi nö rummu ja seda siis vähe ümber treida.
  21. Lumi tuli kah reedel maha... käisin kohalikke teid bemmiga lahti lükkamas.😀
  22. Jätaksin ikka ainult endale sellise. 😀pealegi tööd niipalju et ei tasuks mitte kuidagi ära.. saad ebayst odavamalt ma arvan.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.