Kõik, mis KarlNitroLang postitas
-
316i 2ukseline '88 - KarlNitroLang
Head uut! Pole mõnda aega teemat uuendanud, aga natuke on nokitsetud ja juppe kogutud, nimelt ostsin 51-sed esipüstakud, tekkis ka küsimus, et kas pidurisupportid on 45-sel ja 51-sel samad? Nokitsema hakasime siis paremat poolt, algul arvasime, et peab vahetama terve karbi, aga kui kivikaitse pealt minema lastud sai siis selgus, et karp isegi üsna korralik ja otsustasime, et seda ei vaheta. Originaal ju alati parem, right? Aga kundepoolset jalgealust oli küll keegi vägevalt tuuninud, see sai kohe välja lõigatud ja nuputama hakatud kuidas see välja võiks näha ja mis kujuga joosta. Nüüdseks oleme võrreldes eelmise postitusega enam vähem valmis saanud: esinurkade plekid(mõlemad panime uued originaal tükid, istusid nagu valatult), kõrvalistuja jalgealuse ja veel nipet-näpet. Nüüd oleks ideaalis vaja kere kust küljest juppe lõigata, niiet kui kellegil on siis võib ühendust võtta🙂 Mõned pildid ka siis: Nüüd, kui aega on siis üritame karbi eesots ära lõpetada.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See on Leedus ka müügil https://autoplius.lt/skelbimai/bmw-325-2-5-l-sedanas-1987-benzinas-7880385.html
-
Lobamokkade rubriik
Mis äge velg see seal all on?
-
O: Gaasipedaali kronstein
Seda vanema tüübi oma vaja, toodeti kuni 1988.06
-
O: Gaasipedaali kronstein
Tervist! Ostaks gaasipedaali krosnteini põhja seest, ehk keegi lõigub mõnda kere. Mingit ussitanud asja ei soovi, aga pindmine rooste ei ehmata. Võiks olla 15x15cm tükk, aga võib ka väiksemaid pakkuda. Pakkuge julgelt.
-
Tervist! 3 kuud pole siia midagi kirjutanud, aga nüüd on kool lõpetatud ja sai auto garaazi lükatud ning natuke jälle tegeletud. Seekord tegelesime siis esisillatala kinnitus kohaga. Enne oli seda ka keegi huvitaval moel lappinud, nimelt oli paber alla pandud ja sinna peale mingi pahtli taoline asjandus tõmmatud. Ära sai see parandatud pleki ja keevitusega mitte paberi ja pahtliga. Ise jäin lõpptulemusega täitsa rahule😁. Järgmisena tahaks esi koobaste ja tulede vahel olevad plekid ära vahetada ja samas ka roostes plekid mootori ruumist eemaldada, peale seda saaks edasi karpide juurde ja salongi liikuda. Lisan tööst ka mõned pildid.
- 316i Touring '93 - raix
- 316i Touring '93 - raix
-
Kustutada
Endiselt saadaval. Tehke omapoolne pakkumine ja viige minema
-
41111929429 Selle koodi järgi võtsin baltist
-
Ma paningi originaal tüki, koodi hetkel ei oska öelda, hiljem vaatan.
- Kustutada
- Kustutada
-
320i’90 - Kimberlyader
Selge, aga edu ehitamisel
-
Aitäh! Mina selle võtsin Balti autoosadest
-
320i’90 - Kimberlyader
Kui 15" müüma peaksid millalgi siis ma olen isegi vb huvitatud
-
320i’90 - Kimberlyader
Minu teadmiste järgi on see pre esipõll. Aga veljed auto all on 15"?
-
320i’90 - Kimberlyader
90 aasta pill, aga pre esipõll?
-
Tere jälle! Vahepeal oli lõpuks ka minu koolis nädal vaheaega. Ammu juba näpud sügelesid ja tahtsin rulli kallal tegutseda, aga nädala sees ei saa kui just vaheaeg vms. pole. Asja juurde, kuna akukarbis oli auk ja see tundus üsna väsinud siis otsustasin selle uue originaal tüki vastu vahetada. Lõpuks sai see nurk ka korrad ja edasi liigun kõrvalistuja jalge juurde, aga seda alles mõne aja pärast. Oleks tahtnud isegi rohkem teha, aga vaheaeg sai kahjuks läbi. Algul: Pärast:
-
Auto reg Eesti
Sauel läksin arki oma kupeega siis küsis kas on sedaan ja rehvimõõte, tüübkoode ega midagi ta kirjutada ei osanud, pani suvaliselt.
-
M: E30 Sedaan 1990 varuosadeks
Gaasipedaali kronsteini koos pōhja plekiga müüd?
-
M: E30 Sedaan 1990 varuosadeks
Gaasipedaali kronsteini põhja seest? Mis hinnaga?
-
Tere! Teeks väikse update. Nimelt vahepeal nägin müügil tagumisi ketas õõtsasi, nendest olin koguaeg unistanud. Algul mõtlesin, et hetkel ei hakka ostma, aga tulemus oli see, et 30min hiljem ikkagist kirjutasin müüjale(Müüjaks oli @-Kaido-, suured tänud sulle!). Selgus, et olid alles, aga asusid Tartus. Tänu @Margo-le said need Tallinna transporditud(Aitäh Margo! ). Need siis enne allapanekut teen ilusti puhtaks ja löön särama, aga seda alles siis kui kere korras ja sildadega tegelema hakkab.
-
M: E30 varuosad
Kirjutasin sulle privasse
-
Need rooste kohad mis piltidel näha on, nendega tegelen ka muidugi. Hetkel sai vaheaeg läbi ja pidin auto garagest välja lükkama. Eks nüüd nädalavahetustel saab vaikselt tegutseda. Aega lubadeni veel on niiet kiiret pole, saab rahulikult mitte kiirustades teha.