Kõik, mis Toivoku postitas
-
320i kupee '88 - Tanel_P
Jälle targem. thnx
-
320i kupee '88 - Tanel_P
vbla ajan segast, aga kas siin pildil on siis midagi moditud, sellist makki ju ka e30 polnud tehasest . Eks seeminu mingi kiiks ole, makk peab tasa olema äärega ja sulanduma ühte keskkonsooliga.
-
320i kupee '88 - Tanel_P
jep virisen sest räigelt kriibib silma mingi poolenisti keskkonsoolist välja rippuv makk, vahet pole ju mis makk see seal on, olgu selleks sony ,alpine ,originaal või kenwood. Sind ja sinu pedantlust nüüdseks juba teades ,ei mõista ma miks see sind ei häiri
-
Müüdud. E30 M-Technic 1 Bodykit
ma ei ole suutnud3a välja mõelda seda,et miks keegi niiviisi teeks ja nüüd lahenes probleem
-
320i kupee '88 - Tanel_P
no ei peta see pilt midagi, sul on makk 5-10mm väljas keskonsoolist kuigi peaks tasa olema, https://www.bimmerfest.com/photos/data/500/IMG_0331.jpg
-
320i kupee '88 - Tanel_P
emm, minul alpine makk istub kenasti tasa äärega, ei ole eraldi üle ja e34 ja e32 olid ka originaal makid ilusti äärega tasa.
-
320i kupee '88 - Tanel_P
ukselingid värviks ma vist kiirelt mustaks tagasi ja miks see makk kilomeeter keskkonmsoolist väljas istub? Muidu ikka hea vaadata , silm puhkab.
-
O: Kupee / Sedaan Pagasniku polstreid.
mul mingi põhi on garaazis
-
et yks konksu auk ja teine on pistiku oma?
-
Kes, kus ja keda nägi
Eero ja ei pane tähele eriti muid autosid, ka vahele lehvitan talle
-
Kereplekkide tootjad
ise plaanin enda kupeele ka tellida uued põhjad, eks näha ole mis talvel saab.
-
wtf happened to the rear one? i had mine cut up sameway, 2 stupid holes.
-
Kereplekkide tootjad
tagasisidet ka tyybile andsid?
-
Lobamokkade rubriik
meilt saad ilmselt törts odavamalt, ja kvaliteet on okei, mitte max parim aga okei. faceliftil oli probleem tüüblite paika panemiseg aga oli lihtsasti lahendatav.
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
6kg hoorattapeale ei tee see mootor teistnägugi käib nagu täiesti tavaline pill, lihtsalt tunduvalt kiiremini pöördesse.
-
Lobamokkade rubriik
ma viimased 2 a seal sõitmas käinud, äge on olnud igakord see aasta kahjuks ei jõua
-
Lobamokkade rubriik
no täiesti kylmalt lambda näite üldse ei loetagi.
-
Mts coiloverid
neid mis pildil on ära kindlasti osta, osta needm is keevitatakse püstaku kylge.
- Lobamokkade rubriik
-
Kes, kus ja keda nägi
teed nii võimsas stardi,et jutte ei jää
- Lobamokkade rubriik
-
2.4td ei käivitu
eelsüüteküünalde relee on see ju.
-
Kes, kus ja keda nägi
kuidas see eeskirja rikkumine on kui igafoori tagant peeneks lasen?
-
318i 85a. - Ervin
ilma kilederta tunduvalt parem.
-
2.4td ei käivitu
pigem pakuks,et pump on sodi.