Kõik, mis Toivoku postitas
-
lukku kustutada
esiistmete küljest turvavöövastused müüd eraldi? Udutulede ümber see raam mis tuld kinni hoiab on mõlemal olemas või ainult ühel?
-
Lobamokkade rubriik
VÕid neljap ka autoga tuua, mul savi helistame homme õhtul üle siis ütleksin kellaaja 58344541
-
325i kupee - Toivoku
Täna sattusin kuidagi hoogu, uued OEM numbri tuled, ennem oli keegi teinud home made hellablack numbrituled. esimesed gabariidid said tööle aetud ja tagumsied gabariidid ka võrdseteks, siis roolivõimendi rihma panin uue ja ka küünlad, vanad olid veidra väljanägemisega. Nüüd jäänud check control paneelil veel siis miskipärast aknapesu vee error, tundub juhe kuskilt katki, sest vahet polnud, kas ühendasin juhtmed lühisesse või võtsin lahti,andur tundus toimivat. Ja mootoriõli taseme andur paneb villast ,vahel põleb vahel mitte, see vist maksab uuena triljoni. Ka mtech tagastange lisa sai poolikuna külge sest kui nüüd edasi seda klaasriide ja vaiguga lapin siis kardan,et ilma stangeta jäbä maru kõver see, eks natukene peab niiviisi pooliku asjaga ringisõitma, veel peab mõtlema liistu kinnitused välja, aga seda siis kui tagastange kinnitused saan, keegi ise plekist mingi jama sinna kokku väänanud. Kuna viimasel ajal soojaks ei tahtnud ka pill minna siis panin ka uue termostaadi külge, aga noh soojaks läks kenasti aga seier vahepeal viskab yhest äärest teise, eiteagi kas spidoplokk või ka juhtmestik kannatada saand, andurid on keegi juba uued paigaldanud. Oeh kilomeeter teksti.
-
Lobamokkade rubriik
too õõtsad, võin ära pressida. või noh kui ei viitsi ise alt ära võtta siis mingi kolma/neljap võid auto tuua paari tunniga peaks olema vahetatud
-
320I '84 - Jan
Huvitav mille tagumine põll seeon?
-
Lobamokkade rubriik
enimor met tööstuse tänaval.
-
Lobamokkade rubriik
mul tuli kõrvust rohkem sitavett kui põhjatallinnat kuulates
-
lukku kustutada
udutulede raamid ja tagastange kinnitused, mis hind oleks?
-
Pre facelifti tagastange kinnitusi
tagumisi siis äkki kellelgi vedeleb.
-
O: 51mm püstakud
hmm mul üks vedeleb garaazis
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
no tegelt juba mu arust 13 sisse mahtumine on sitaks hea aeg
-
320i '84 - KW2RIN
Jah kuid kui siin otsisin ise enda autole näiteks bbsi lisa e30 prefaceliftile siis oli see suht võimatu missioon, lihtsam oli leida mtech1. Aga jah seda sama bbsi setti mõtlesin mis montanasinisega värvitud oli. Küsisin nüüd ka temalt,et äkki saaks kasvõi jupid, siis väidetavalt olla need kuskil kellelegi müüdud ja vedelevad niisama ja müügist huvitatud polnud. Aga jah muidugi kui leiad kuskilt ägedaid lisasid, siis need on huvitavamad kui mtech1 või 2 Eix tänks,et harisid, jälle targem. no see pfeba kit jah mul meeles e12 ja e28 pealt ja mulle kohe üldse ei meeldi
-
320i '84 - KW2RIN
Gta poolt näidatud bodykittidest on ainsana mu arust vaadatav see bbsiu kit, üks mees raplas lõikas sellsie bodykiti juppideks mõned aastad tagasi. aga see pfebalisa on ikka kole kui öö, originaal onigatepidi ilusam :
-
miks küsin on see,et andrease rull pani 13.7 vabalthingavana, siis noh sab enamvähem veits võrrelda
-
Kuradima ilus auto ikka . Kas pidamisega oli kõvasti probleeme?
-
320i '84 - KW2RIN
Nõustun Raidoga. Aga kuradima korralik pill on, uste all pole roostet ja istmedki on korralikud Edu vanakesega, minu käest vbla saab aastalõpus soetadaomale mtech1 replica esimest kui ka tagumist stanget Samas on ka siin foorumis 3-400ga müügis esimene ja tagumine stange mis on replicad kuid tunduvad korralikust plastikust.
-
O: preface turvavöövastused
endiselt otsin, pidid ühed jõudma aga ei jõudnud. 2 vaja. Sobivad ainult prefacelifti omad.
-
Lobamokkade rubriik
hch autoabi kindlasti aitab
-
325i kupee - Toivoku
Aga endiselt küsimus õhus, klappisääred saab ära vahetada nii,et nukka maha ei võta?
-
320I '84 - Jan
aja auto välja ja tee pilte, viiamsel ajal selline 90nendate tuuning hirmsasti meeldima hakanud, ja kui tuledest peaksid otsustama loobuda siis ma oleks huviline
-
325i kupee - Toivoku
Ega jah seeoli paras üllatus,et liistud ei sobi ja nii ma liimisin nad tuimalt külge, ei jäänud isegi väga kole, kuna igakeredetail on niikuinii täiesti võssa siis noh ei näinud mõtet seal hirmsasti millimeetreid taga ka ajada. Eks kunagi hiljem tegeleb sellega. hetkel tahaks kapoti ja pagasniku luugi paika saada aga noh kuulpähe, pole aega lihtsalt,et 4 polti keerata paarkorda. Loodetavasti laupäeval saan karpe ja asju korrosioonitõrjega uputama hakata ja siis mõnda kohta ka veidikene keevitust lisada,et ikka talve vastu peaks.
-
325i kupee - Toivoku
noh kõik on võimalik, saadavusega on vist veits kehva, mingeid sajaseid nagu lehvitada ei tahaks sellise pisikese tilulilu pärast arvan,et putitan analoog kella elule ja jääb see Lihtsalt selline mõte oli vahepeal Homme peaksid saabuma ka siis turvavööde vastused.
-
325i kupee - Toivoku
Tänks Tõnis. Emm kudias meil liiguvad KOmpuutrid sellisele autole? mul seal analoog kell mis ei tööta, arvan,et keegi on juhtmetega mingit ratsi teinud sest maki juhtmedon kõik ära koristatud . Mõtlesine,t maru äge oleks kui oleks kompu seal, on neid saada üldse?
-
316i '91 - metsakutsu
Ma eitea, mul sõbral rullikal ka see mtech 2 küljes ja istub paremini kui originaal tükid, aga tean,et nähti ka kurjavaeva,et saada istuma. Aga jah muidugi, kena velg veidikene madaldust ja on juba räige pilgupüüdja.
-
316i '91 - metsakutsu
Võin sulle tutikat lõpupütti b osana pakkuda 50 euri ja see kuradima klamber sinna lõppu oli vist 13 euri tk. sinna veel 3 eurosed kummitripid ja peaks hea saama. Kas jääbki selline stock välimus või varsti mtech 2 replica ring ja vähe edevam velg ning ka väike madaldus?