Kõik, mis Toivoku postitas
-
M: luugiga katus kupeele.
piilarite alt äärtest maha lõigatud, kaasa ka katuseluuk ise, väljast mäda pole kuid seeston läbivat roostet kinnituste kohtades. Asub tallinnas ja hind 100.- või parim pakkumine.
-
M:mtech 2 tagumine konksukate
uus, originaal, pakendis. hind 40.- või parim pakkumine
- Olemas
-
Soovitage M20 stroker mootori ehitajat
kas sul asjad on olemas millest ehitada? plokk vänt kolvid kepsud kaas?
-
O: r6 FL spidoplokki ja pagassi kesklukumootor
Palun võta kaasa. Ühendume, asun nüüd uues kohas ka. ja spidoplokki oleks ka vaja, tahhokaga , seekas 220 või 240 kellal ei ole oluline.
-
võib ka r4 oma pakkuda kui on kiibiga spidokas.
-
töökorras asju.
-
M: uued asjad
e30 preface kaugtuled hella. 60.- tk e30 preprefacelift esipõll klokkerholm 120.- e30/e28/e24 recaro istmete keskele käivad märgid M triipudega 15-. tk e30 tagumised piduri kettad 25.- tk e30/e28/e24/e23 hella udutulede elemendid 45.- tk e30 preface suunatuled ,tootja klokkerholm 90.- paar e30 m20 jagajakaas mis on mõeldud usaturu autodele, hind 25.- tk E30 taastatud tagumised vasakpoolsed ketaspiduri supportid , tki hind 50.- Pierburg m10 mootori mehhaanilisedkütusepump, tki hind 50.- Pierburg m10/20/30 kütuserõhu regulaatori koodiga 7.21197.62.0 , hind 150.-
-
O: udutule(d)
mul tutika klaasiga yks hiinakas, raami oleks vaja veits timmida. 35.-
-
M: sportistme riiet
ei võtnud külgede materjali kaasa ja antud materjal on müüdud.
-
M: sportistme riiet
Enda istmed said uue katte siis äkki kellelegi läheb siit äkki mõnda juppi vaja.
-
E30 2.4td > 2.5tds ei jää käima
Mida sa seal mehhaanilise pumba puhul arvutiga vaatad? mootoritöötempi? Ilmselt ikkagi jääb kütusenälga, see 2,4td etteande osa on probleemne paagis sees ma arvan.
-
O: kapotitrossi
Olemas, äitöh Ivar
-
Metallis/prügis.kustutada
nee supportid tihtipeale pole lihtsalt B osa supportid vaid ikkagi originaalid mis on tehasetaastatud.
-
kas leidsid? kuhu järgi saab tulla või saadame postiga?
-
Kui ivar ei leia siis kõllan sulle ja lepime miskit kokku
-
ei saa enam tellida, olen proovinud täanseks mingi 5 kohast + 2 inimest kes suvel ja kevadel tellisid ütlesid ka ,et täna enam eisaa
-
kui on korralik annaks 40.-
-
M: Erinevad M20 mootoriosad
kapotitrossi?
- O: kapotitrossi
- E30ne varuosad
-
Lobamokkade rubriik
vabandage nüüd mind, aga mida hakata peale ühe pappkarbiga? paned rooli ,autole peale ,et seda nautida ja siis õhtuti karpi tagasi?
-
Mis tiivaga tegu?
mu ltunne,et seeon e28 tiib
- müüa e30 osad
-
O: Mtech1 ring cabriole
b osa abs plastikust komplekt tutikas 850.- , peab kyll natukene modima aga saab suht okeilt külge.