Hüppa postitusse

buumer323

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis buumer323 postitas

1. Tuli pähe et võiks ära vahetada küünlad ja lamnda, sai ää tellitud täna homme kätte :wink: on ka vahetatus selle ajases kergem hoorattas, uus korv ja ka ketas ning veel sai ka alla pandud 4,10 differ mis igati korralik asi Palju on veel vaja teha aga aja nappus on
  2. ilus masin :wink: edu tegemisel
  3. silm puhkab kohe seda vaadates :wink: kena masin :wink:
  4. algul mul oli halli värvi naq krunt/ostes siis
  5. ma sõitsin 15,4
  6. täna sai siis tehtud seest keemilist, nii toolitel kui ka põhja matidel mootoril said vahetatud küünlapiibud ja küünlad kuid veel tahab vahetamist bensufilter
  7. tänan, on ka ju vaeva ja raha sisse taotud ikka päris palju
  8. pani juba elektrilise kuna see visko ei aita kuskile ostsin anuri ja kõik tõõtab naq peab nüüd
  9. Mõned pildid 17" valukatega:
  10. Kapoti all on nüüd natuke parem mootor M50B25, õhufilter läheb originaal. Differ on 3.91 ja 100km\h näitab tahhokas 4000rpm 5nda käiguga,tippkiirus 180
  11. vähe kena papu on alla
  12. mulle meeldib see stanege enal ka plaanis osta lähiajal
  13. tere oleks vaja 2,5 141kw 24 klapilise plokikaane pingitus järjekorda
  14. sai siis väheke jälle nokitud ja külge sai ka veel üks bensupump peale teise ja lisapihusti külge pandud
  15. oleks 2,5 oleks täitsa õnnelik aga noh sa tead mind üks mootor on max 2 kuud peal
  16. ole ikka krt hullemat võrri annab leida kui 2,0
  17. sai täna külge kruvitud tagumised toon tuled mis on saadud oja 87 käest mis on palju paremad kui originaalid
  18. käpad on ise leiutatud, üks on originaal kuid eemale viidud ja teine on m20b20 käpp tagurpidi kast on 1,6 oma ja kardaan on 1,8 karpa oma mootor on jh vähe ees, viiks tahapoole kui karter lubaks
  19. sai siis täna hääled siise mootorile ja kõik tõõtab kenasti

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.