Kõik, mis MartinRoo postitas
-
Lobamokkade rubriik
Cabrio tagaiste ka 2 kohaline. Selle leidmine/laenamine lihtsam ilmselt Kuju teine aind vb aga ehk huijaaritab ära kuidagi
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Loodame parimat jaa.
-
Nonii pole miskit väga kirjutada. Kui siis niipalju, et siduri töösilinder oligi kutu. Nii kui mutrid lahti ja silinder eest sai, oli õlirida järgi. Uus tuli muidu 90+ aasta m50 kastile, seega vale niiet nüüd siis järgmise nädalavahetuse teema see vahetus kahjuks.
-
Lobamokkade rubriik
Keegi ülemistes ka praegu on? Foorumikaaslastest
-
Kes, kus ja keda nägi
Mattmust 986 TEJ hetk tagasi sikupilli statis. Seisin halli e46 touringuga kõrval
-
316i '91 - metsakutsu
Kas ma olen ainus kes ei saa 100 BSJ numbri combo headusest aru? ?
-
Paistab, et mu sidurianomaalia saab ka ehk lõpu. Nädal peale viimast liikumist panen pilli käima, et ajaks välja.... pedaal vajub ilusti põhja ja sinna ta ka jääb. Tellin uued silindrid, nii töö- kui peasilindri ja vaatame asja uuesti üle. Tundus viimati garaazi ajades, et ka tutikas 3-4000 km sõitnud survelaager teeb häält aga võibolla oli ikkagi asi silindri töös.
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
Minu poolt ka edu eestit esindamas ☺
-
316i kupee '90
Vabalthingavale on 3" toru ikka päris suur tegelt. Mul uuema tüübi 2.8 ja summuti pükstest alates 2.5" koos mingi reso ja lõpupütt mingi 2raudne spordikas. Ütleme nii,et tühikäigul vaikne ja sõites saab ikka maanteel juttu ka ajada telefoniga. Tühjaks vajutades muidugi röögatab ?
-
325i '86 - Madis525
Kaidole lisaks juurde et põhi tehakse sirgeks ka paagi paigutamiseks ja ilmselt kogu pumbajaamaga seoses kola paigutamiseks
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Vaatan et kerge saag on käima tõmmatud ?
-
Kes, kus ja keda nägi
Mitte päris, enda suksu oli kindlalt garage ees
-
Kes, kus ja keda nägi
Valgas liikus täna roheline cabrio, katus maas
-
O:Polüuretaan pukside kompletki
Kas äkki estperformance ei pakkunud kangeid plastikpukse
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Vanast pidurikettast saad 5mm
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
Kesklukuga versioonil peaks olema mingi lüliti või miskit lisa vidin lukul mis kesklukule edasi annab käsu ?
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
Kupee lukuring on muidu kesklukuga isendilt pärit?
-
O: bmw e30 kabriolett (olemas)
Huvi korral küsida võib ju alati.
-
Nii. Lasin naisel uuesti katsetada. Käigud lähevad nõksuga sisse. Ei ragise aga nagu miskit pooks. Siduri lahutamine ka ok. Arvasin et vb kui laseb vähe sidurit järgi siis paneb auto minema aga ei(see oleks seletanud liiga lühikese varda teemat). Tühja käiku ikkagi on. Seega ilmselt sidurisilinder koos vardaga toimetab. Kuna ainult tagurpidi, 1 ja 2 käik jebivad nii siis jääb üle sünkronisaatorite kamm minu arust
-
Sa pole viitsinud õiget varrast oodata või otsida et pikendanud ise oled või ei ole olemaski originaalis vastavat pikkust? Palju otsa umbes lisanud oled? 1cm või miskit sinnakanti?
-
No mul ka nagu ei olnud siiani. masin selle comboga nüüd juba kuskil 2000km ja tiba peale sõitnud Ja kusjuures see ei ole koguaeg nii et käigud lülituvad kehvasti. Mõnikord on ka trehvanud et tagurpidi ja 1. ning 2. käik lähevad üli sitasti sisse samas järgmine kord pole probleemi. Vaatab, laseb veal veel süveneda ja siis vast näha juba mis reaalselt häirib käiguvahetust. Sünkronisaatoritest on lihtsalt kahju kui ära lõhub. Teine getrag 260 kast ka veel olemas niiet loodame et veel vahetama niipea ei hakka.
-
Paistab et midagi ei sobi käigukastile enam. Käigud on hakanud kuidagi raskelt sisse minema. Ennem viimast seisma jäämist(kuu tagasi ehk?) toimetas veel ilusti nagu. Kert arvas et töösilinder äkki väsinud. Äkki asi selles et mul on 1 massiline m20 hooratas, sellele sobiv tutikas korv ja ketas aga siduri töösilinder koos selle vardaga mis survelaagrit tõukab m40 käigukasti küljest aga nüüd on all m50 käigukast. Siit ka küsimus kas m20 ja m40 ja m50 siduri töösilindrid on erineva käigupikkusega ja või vardad on eri pikkusega.
-
Mina olen soomes. Naine autoga on täna-homme tallinnas
-
Sai täna siis valga- tallinn ots sõidetud... antud 4.10 diffriga on kiirendus ja kõik super kuni 110km/h sealt edasi läheb juba pöörded liiga kõrgele aga pill täpselt see miks see 2.8 swap mõeldud oli seega igati rahul
-
320i '87 - SanderP
Ma ei saa aru, kas plaanid ka sinna vee8 vahele pista või miks sa selle pidurilahendi alles jätsid kui m20 mootori panid vahele. Muud ei midagi aga kuidagi jube võõraskeha näeb seal välja. Ei paha pärast muidugi, maitse asi aga ise oleks asja riiulisse sättinud ja mootorimuutust ootama pannud