Kõik, mis MartinRoo postitas
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Mul hetkel 4.10 diff all... 100ga sõites on 2800 pööret.... Getrag 260 kast aga tundub olevat diisli oma ehk. Muud moodi ei anna seletada sellise kiiruse juures sellist pööret. Pööre muidu arvutiga vemsi sättimise programmist 3.64 võtaks pöördeid ilmselt oluliselt alla
-
Valesti on kevadel kasutatud biltema suva 2.5" reso mis on liiga kõrge toru suhtes. Seega on mul kogu summuti liiga madalal. Tuleb uus pütt. Lisaks peab ka püksid ümber tegema veel. Ka põhjale ligemale tooma selle käänaku mis mootoriruumis alla tuleb edasi põhja alt läheb Lambda ava tuleb uuesti keermestada Tagapüti kinnitused vaja ka ümber teha
-
Lobamokkade rubriik
Hmmm.. mjah ? naerma ajas mu meelest see video ?
-
Sai nüüd nädalavahetusel sõidetud. Selleks hooajaks viimased sõidud, sest TÜV saab oktoobri lõpp läbi. Kokkuvõtvalt võib öelda, et asi liigub ja toimetab ilusti. Tosoolikamm lahenes ka nagu iseenesest. Ei mingeid lekkeid ja muid anomaaliaid. Vb oli asi varem ehk õhutamisega kaasnenud üleliigsest vedelikust, mis kuskile pidama oli jäänud ja nüüdseks ilusti ära aurustunud. Talvel likvideerib ära: 1. Summutiga seoses möödalaskmised 2. Il lisavendikas kui peaks minema kiiremaks pitsitamiseks(kuigi suvel ei näinud väga vajadust 3. Kaagi juures dünos käia 4. Esiklaas 5. Tempi andur kuskile aretada niiet salongis ka miskit näeks 6. Õhuvõtt viisakamaks muuta(koonusfilter minema või silma alt ära 7. Differ. Ükskõik mis alla 4.10 ja kuni 3.64 on 8. Pidurid(hetkel selline mulje nagu poleks võimendit üldse olemaski) Eks neid asju ole veel kindlasti mis kohe ei meenu
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kert pandud tõlgiks tanki ?
-
Lobamokkade rubriik
Tere varahommikut ?!
-
320I '84 - Jan
Äge. Midagi täitsa uut foorumis ?. Eriti kõva on lugu asja taga, et oled 10 aastat hoidnud alles seda. Tjuuning on muidugi kõva aga ei midagi, mida parandada ei saaks. Edu autoga
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
Mul tuleb püksid ülevalt alla ja siis läheb edasi 2.5" kuni lõpuni ja siiski käib keskmise resoka juurest vastu kõrgemaid ääri, kive vms. Tuleb leida miskine võimalikult madal pütt. Mis firma pütti sa keskel kasutad, simons vms?
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
Tahaks huvi pärast näha palju sul sillatala alt vedades seda 3" toru vaba ruumi jääb asfaltini? On põhja alt miskit pilti?
-
M: E30 mootorid ja osad
Huvitab kogu keskluku kompott kupeele. Mootorid Juhtmestik Moodul Ukselukud lülitiga hind?
-
320 kupee '87 Tenzki
Haah. Krt ma vaatasin esialgu , et veljed ära varastatud poe ees ? viimasel pildil
-
325i kupee - Toivoku
Näeb mu arust väga seff välja nii nagu on hetkel
-
325i kupee - Toivoku
Mis et neil velgedel on? Kui paks flants sai ja kui välja tagant veljed punnitavad tiivaäärest(tunduks nagu külje pealt väljas olevat)?
-
316i '91 - metsakutsu
Polcari radikat võin kiita oma eelmisel passatil mis ei maksnud mitte midagi tutikana ja kestnud on praeguseks paar aastat viisakalt. See on poola tootest ainuke siiani õnnestunud detail. ? ja suht viimane ka
-
Salongi ventilaator ei tööta
Mul oli peale swappi sama teema. Lisa mass ja oligi olemas aga cabriol mul kusjuures peeglid järgi ei tulnud peale massi lisamist... aga samas ma ei näe vajadust ka, et need liiguks ?
-
Nonii. Nädalavahetus Eestis mööda saadetud. Reedel kibelesid käed uut töösilindrit külge timmima ja kõik toimib taas. Kadunud käigulülitus probleemid ja kõik ime hääled ja asjad siduriga seoses. Praegu jäi peasilinder vahetamata aga on riiulis ootel. Uhke Brembo nimi karbil ? Veel lisaks kimbutab masinat endiselt sisselaske kollektori alt tosooliprobleem. Sama toru mille vahetasin välja kui veepumbakaane eemaldasin ja rabedana tükkide kujul kätte sain. Uus toru kas a) samast kohast mõrane või b) ei läinud lihtsalt õigesti omale kohale ja ajab välja vähe. Siis vajaks pill veel ilmselt kaagi juures dünos vemsi seadistamist, sest käib ebaühtlaselt.(algselt käima saime kevadel, siis sättisime maanteel sõites miskisse seadesse ja nii ta jäi. Kiirused ja teeolud polnud parimad?Nüüd võiks 2 vanose ka rakendada ikka jne)
-
316i kupee '90
Markus, äkki tüübil on lihtsalt varjualune kus pole eriti võimalik kapuutsiga pilli hoiustada.
-
M:fl kupee kere
Võiksid ehk lähemalt kirjutada kere olukorrast. Vältimaks igale ühele vastamist. Kas see on kogu kere mis pildil või tuleb miskeid pilpaid veel juurde? Aasta ja mudel ei teeks ka paha
-
316i kupee '90
Eks autoost on ju alati risk.... on olnud tuttavaid kes on ostnud autosid ja needki on läinud kotti. Kast või mootor aga siis tagant järgi halama hakata on nagu nadi... tüüp ei ostnud pilli ju esindusest. Ja kui käis ka selline arutelu tehtu kohta ja proovisõidud, siis teadis ilmselt tüüp mida ostab niiet edasi polegi nagu midagi. Eks jurist ajab asja jonksu. Loodame parimat
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mjah. M technicust pole viimasel autol haisugi... mtech1 rool küljes, seegi pre feisi teema ?
-
Lobamokkade rubriik
Siis pead ikka mingi sadulsepa või õmblustöökojaga rääkima. E36 lihtne. Tagaklaas lukuga, e30 õmmeldud
-
Lobamokkade rubriik
Mõned õlled üle 6packi sees ja vaatand üht asja. Paljud tahavad saada typ 188 diffreid tänavaautodele. Milles point? Kõik kes otsivad, aurustavad pm igal ristmikul või paremal kurvil sideways rehve auruks? Mul pole vb kõige paremat näidet aga no mul on ka cabriol mootorit omajagu ja olen ka omajagu pedaali tallanud aga minu differ nt küll ei ole näidanud mingeid laialimineku märke või ma ei tea mida. Saan aru driftipontsikutest kellel pidev siduripommi ja 300+ heppa kapoti all kurvi läbimiseks. Selline mõttevälgatus ? head laupäeva õhtut!
-
316i Touring ‘93 - laur
Haah. Paistab, et tüüp pole suurem info jagaja seega anna kuuma palts
-
Lobamokkade rubriik
No muidu taga õõtsade vahetus eeldab pidurite õhtutust ja seda siis 2x teha..( eeldades et paned vanad uuesti all). No ma ei tea... eixi idee paistab kiirem. Istmed minema. Paar keskkonsooli kruvi ja tiba nikerdust veel ja kaal saavutatud. Mulle tundub vähemalt mõistlikum lahendus kui püstakute. Pidurite. Kässari ja krempliga jurada. Tagaõõtsades võib veel jopata suure laagriga õõtsad, millele veel teisi pooltelje otsi vaja kui olen õigesti aru saand(parandage kui asi nii ei ole)
-
Lobamokkade rubriik
See küll päris huvitav kogemus, peab mainima. Sellist jama korraldatakse tallinnas. Ometi on üle riigi nagu päris 1 pill ametlikult r4 mootoriga kerele m5x mootor lisatud ja arvele võetud ja kõik korras